Følg os

Erhverv Information

Ny blockchain-investeringsplatform lanceret

DEL:

Udgivet

on

XHYRE, en næste generations teknologiudbyder til Global Asset Enhanced Marketplace-platform baseret på blockchain, lancerede for nylig sit seneste produkt Harimaumint.com på Blockchain Economy Summit, der blev afholdt i London den 28. februar. Konferencen, der blev udråbt som verdens største blockchain-konference, viste sig at være en fremragende platform for XHYRE til at fremvise sit innovative produkt til et bredt publikum.

"Harimaumint.com er en omfattende handelsplatform, hvor investorer nemt kan administrere deres formue. Det er en one-stop-shop for alle handlende, der henvender sig til både begyndere og ekspertniveau handlende. Vores handelsplatform, Harimau Mint Capital, drevet af XHYRE, vores UK-baserede virksomhed, giver adgang til handel med Forex-metaller, guld, derivater, aktier, obligationer og kryptovalutaer. Produktet er designet til at være brugervenligt, hvilket gør det tilgængeligt for både nybegyndere og erfarne investorer.

"Vores platform byder på kopihandel, som gør det muligt for uerfarne handlende at følge vores rangliste over etablerede markedsledere. De kan kopiere disse eksperters handler og drage fordel af deres succes.

"Vores hovedkontor er baseret i London, Canary Wharf, og vi har også aktiviteter i Malaysia, Dubai, Indonesien, Vietnam og Brunei, hvilket gør det muligt for brugere fra hele verden at drage fordel af vores platform.

"Vi tilbyder også en guldaktiveret mønt, en stabil mønt, der giver investorer mulighed for at købe fysisk og digitalt guld. Vi tilbyder guldbarrer og -mønter fra 0.1 gram til 1 kilogram.

"Samlet set sikrer Harimaumints brugervenlige design nem navigation og udnyttelse, hvilket gør det til en go-to platform for investorer, der søger en problemfri handelsoplevelse."

reklame

Del denne artikel:

trending