Følg os

Erhverv Information

Blockchain: HUBburger tilbyder sin samling af NFT'er

DEL:

Udgivet

on

Blockchain Economy Summit, som fandt sted den 28. februar i London, er verdens største blockchain-konference, der tiltrækker et globalt publikum. Arrangementet gav en fremragende platform for virksomheder til at fremvise deres innovative produkter, og Maciej Sagal, CEO for HUBbrger talte med CoinReporter om hans virksomheds brug af blockchain-teknologi til sin samling af NFT'er.

Under interviewet diskuterede Sagal funktionerne i Hubbergers NFT-samling, som omfatter 420 NFT'er i frøsamlingerne, samt aktier og data, der er inkluderet i NFT'erne. Han forklarede, at virksomheden bruger en tokeniseringsmodel til at muliggøre handel med aktier uden behov for direkte deling af aktier, hvilket kan forårsage regulatoriske problemer. Han tilføjede, at virksomheden har opbygget et fællesskab af kunstnere verden over og driver salgsautomater gennem partnerskab, så folk kan købe og eje aktier i virksomheden.

Sagal delte også sine tanker om potentialet ved tokenisering på ejendomsmarkedet og bemærkede, at det regulatoriske landskab bliver nødt til at blive mere befordrende for en sådan innovation. Han understregede vigtigheden af ​​at være ansvarlig og etisk i kryptoforretningen og arbejde for at skabe forandring ved at handle og engagere sig med regulatorer og politiske beslutningstagere.

Samlet set giver Sagals indsigt et værdifuldt perspektiv på den nuværende tilstand og fremtidige potentiale for blockchain- og NFT-industrierne.

Del denne artikel:

trending