Følg os

Forsiden

Europæiske prioriteter for resten af ​​2013 Parlamentet

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Europa-Parlamentet1ændre størrelse

Selvom der allerede er opnået meget i år, har MEP'erne stadig mange vigtige lovgivningssager at behandle inden årets udgang. Parlamentet skal tage stilling til spørgsmål, der vil påvirke EU og europæerne i de kommende år, såsom det langsigtede budget, banktilsyn, databeskyttelse og bedre beskyttelse af vikarer. Læs videre for at finde ud af mere.

Til efteråret skal parlamentet stemme om et forslag til aftale om EU's langsigtede budget for 2014-2020. Dette vil også påvirke reformen af ​​EU's landbrugspolitik.

Under sessionen i september vil kommissionsformand José Manuel Barroso præsentere EU's prioriteter for 2014 under sin tale om status for union og diskutere dem med MEP'erne. Derudover vil MEP'erne stemme om skrappere regler for tobaksvarer for at forhindre unge i at begynde at ryge og et forslag om at fremme grønnere biobrændstoffer.

Parlamentet arbejder også på en ny forordning om et enkelt sæt regler for alle data indsamlet online for at sikre, at de opbevares sikkert, samt på et direktiv om databehandling inden for retshåndhævelse. Derudover er udvalget for borgerlige frihedsrettigheder i gang med en undersøgelse af Prism-skandalen og vil rapportere tilbage til parlamentet inden årets udgang.

I oktober forventes MEP'erne at stemme om et forslag om at give bedre beskyttelse til de en million arbejdstagere, der hvert år midlertidigt udstationeres i et andet europæisk land af deres arbejdsgivere.

MEP'erne vil også sigte mod at nå til enighed med Rådet om fælles tilsyn med europæiske banker.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending