Følg os

Uddannelse

Bangor University campus investerings- og ekspansionsplaner får £45m støtte fra Den Europæiske Investeringsbank

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

P1010650Bangor Universitys planer om at opgradere undervisnings- og forskningsfaciliteter er blandt de mange udviklinger, der har modtaget opbakning fra Den Europæiske Investeringsbank. Europas langsigtede låneinstitut har indvilliget i at yde £45 millioner til det walisiske universitets udvidelses- og moderniseringsplaner.

Bangor Universitys vicekansler professor John G. Hughes sagde: "Dette er en betydelig investering, som vil give os mulighed for yderligere at forbedre den førsteklasses oplevelse, vi giver vores studerende. Vi har en spændende og ambitiøs strategi for vores ejendom, som allerede er i gang og omfatter den nye Pontio-bygning, som skal åbne i september, det nye Marine Centre Wales i Menai Bridge, opgraderede boligsale, forbedrede sportsfaciliteter og renovering af det historiske universitetets hovedbygning. Derudover har vi store planer om at investere yderligere i vores videnskabelige faciliteter langs Deiniol Road og Dean Street samt forbedringer af Normal Site, og denne finansiering vil give os mulighed for at komme videre med disse store projekter.

"Opgradering af undervisnings-, forsknings- og indkvarteringsfaciliteter på Bangor University vil sikre, at fremtidige generationer af studerende drager fordel af fremragende akademiske faciliteter og en studerendes oplevelse i verdensklasse."

Den walisiske regerings minister for uddannelse og færdigheder, Huw Lewis, sagde: "Denne betydelige investering er gode nyheder for Bangor University og for North Wales. Det er en ægte tillidserklæring til universitetet og vil gå langt for at sikre, at studerende får gavn af det allerbedste. akademiske faciliteter i mange år fremover.Det er også et eksempel på den håndgribelige positive virkning, som europæisk finansiering fortsat har i Wales efter lignende støtte fra EIB i Swansea University.

"Vi ønsker at se levende, topmoderne højere læreanstalter her i Wales, og denne investering vil helt sikkert hjælpe os med at nå dette mål."

Jonathan Taylor, vicepræsident for Den Europæiske Investeringsbank sagde: "Det ambitiøse investeringsprogram vil beskytte historiske bygninger, skabe nye sociale læringsrum og give de nyeste undervisningsfaciliteter til centrale fakulteter på universitetet. Vores betydelige engagement, der repræsenterer næsten halvdelen af ​​projektets investeringsomkostninger, er det maksimale niveau af EIB-støtte og afspejler ambitionen og de forskellige fordele, der forventes at blive frigjort, når udviklingsprogrammet er afsluttet. Ordningen vil ikke kun skabe og sikre byggejob under implementeringen, men generere nye forretnings- og forskningsmuligheder på tværs af Wales, der bygger på universitetets ekspertise i verdensklasse inden for havvidenskab. Den Europæiske Investeringsbank er forpligtet til at støtte investeringer i uddannelse og innovation i hele Europa og fortsætte over 40 års engagement i Wales ved at støtte Bangor Universitys transformationsplaner."

Bangor Universitys investeringsprogram vil blive støttet af Den Europæiske Investeringsbank, universitetets egne ressourcer og finansiering fra WEFO, den walisiske regering og andre kilder.

reklame

Projektet vil støtte økonomisk udvikling i North Wales og styrke samspillet mellem universitetet og erhvervslivet. Ordningen vil også bidrage til at sikre, at akademiske uddannelser i højere grad afspejler arbejdsmarkedets krav for at øge beskæftigelsesegnetheden og sikre, at arbejdsgivere kan drage fordel af kandidater, der besidder relevante kompetencer.

Energieffektivitet vil være et centralt aspekt af projekterne, og nybyggeri vil opnå meget høje europæiske standarder for energiydelse. Projektet vil også hjælpe med at rehabilitere historiske og fredede bygninger, der bruges af universitetet.

Den Europæiske Investeringsbank anerkender de langsigtede investeringsbehov hos universiteter og højere uddannelsesinstitutioner i hele Storbritannien og forventer i de kommende år at kunne yde £200 mio. om året i ny finansiering til sektoren. Europas langsigtede låneinstitut har ydet mere end £10 milliarder til investeringer i uddannelse i hele EU siden 2009.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending