Følg os

Økonomi

Schulz lykønsker Grybauskaitė på genvalg som Litauen leder

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

dahlia1Europa-Parlamentets formand Martin Schulz fremsatte følgende udtalelse om genvalget af Dalia Grybauskaitė som præsident for Republikken Litauen: "Jeg lykønsker præsident Grybauskaitė med at vinde den anden embedsperiode. Hun har vist sig at være en pålidelig og konstruktiv leder i EU og en stærk præsident, der leder landet gennem den økonomiske krise.

"Jeg ønsker præsident Grybauskaitė alt det bedste med at møde de hårde udfordringer, der venter lige fra at holde økonomien på en genopretningssti til at sikre følelsen af ​​sikkerhed blandt borgere, der føler sig truet af de høje spændinger i regionen.

"Jeg er overbevist om, at Litauens forventede indtræden i eurozonen vil bidrage til følelsen af ​​sikkerhed og velstand."

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending