Følg os

Erhverv Information

Fremtiden for Bitcoin, CBDC'er, NFT'er og GameFi: Indsigt fra OKX's produktmarketingchef

DEL:

Udgivet

on

CoinReporter interviewede Matthew Osofisan, OKX's Product Marketing Manager, om fremtiden for Bitcoin, CBDC'er, NFT'er og GameFi og hvorfor man skal være forsigtig med regler.

"Hvad tror du er de langsigtede udsigter for Bitcoin, og tror du, at Bitcoin kan blive en global reservevaluta?

Jeg synes, det er et godt spørgsmål. Du er på det rigtige sted og spørger de rigtige mennesker. Jeg tror grundlæggende på den teknologi, der understøtter Bitcoin som reservelager. Vi begynder at se meget mere adoption over hele verden, og når du tænker på, hvor den næste bølge af Bitcoin-adoption vil komme fra, vil den begynde at komme fra større regeringer, den vil begynde at komme fra flere og flere centralbanker . Og jeg tror på, at vi over tid vil se Bitcoin blive en slags certificeret værdibutik. Så potentialet i fremtiden er næsten ubegrænset, og derfor tror vi på den teknologi, der understøtter det og tror på fremtiden også for Bitcoin.

Tror du, at regulering kan kvæle udviklingen af ​​Bitcoin og hele blockchain-industrien?

Det afhænger virkelig af, hvordan forordningen implementeres. Her hos OKX hilser vi regulering velkommen. Vi ønsker at arbejde med regulatorer og sikre, at vi ikke kun opererer på en kompatibel måde i de jurisdiktioner, vi opererer i, men vi mener også, at regulering bør understøtte tilblivelsen af ​​denne industri, som er teknologien. Sikring af, at teknologien reguleres på en måde, der ikke kvæler innovation, giver forbrugerværdi og tilbyder beskyttelse på måder, som regulatorer finder passende. Så vi elsker at arbejde med regulatorer for at sikre, at insiderne, stemmen til dem, der er inden for denne branche, er repræsenteret. Men jeg tror, ​​at ordentlig regulering faktisk kan være med til at drive adoption og vækst generelt, og det hilser vi velkommen. Det bør naturligvis også beskytte detailbrugere og brugere, der opererer i den institutionelle sektor. Regulering generelt, hvis den implementeres godt og omhyggeligt, er meget en velkommen ændring.

Kan du fortælle mig, hvad du synes om CBDC'er?

Jeg synes, det er en fantastisk teknologi, der har vist en ny måde at skabe værdi på. Centralbanker er begyndt at erkende, at implementering af en blockchain- eller ledger-teknologi er en mere effektiv måde at styre ting som kvantitative lempelser og også forstå de strømme, der kommer ind og ud af økonomien. Så som en mekanisme og som en løftestang at bruge, tror jeg, at CBDC'er vil blive en meget vigtig del af statens monetære systemer. Jeg vil dog sige, at det også til tider er noget, man skal være forsigtig med at forstå implementeringen, implikationerne af programmerbare penge i hænderne på regeringerne. Vi skal være bevidste om, hvordan det bruges. Så vi vil kræve gennemsigtighed og forståelse for, hvordan CBDC'er implementeres. Men generelt tror jeg, at der ville være en tendens til CBDC'er i nogle af de største regeringer og monetære systemer i verden.

reklame

Har du nogen use cases til NFT'er?

Hos OKX er vi kendt som en centraliseret udveksling, men vi har en bred vifte af produkter i DeFi- og Web 3-området. Vi har en NFT markedsplads. Vi har vores OKX pung, som nu understøtter 50 kæder. Og vi skaber i høj grad et ægteskab mellem CeFI- og DeFi-oplevelsen i OKX-appen og vores hjemmeside. Så for NFT'er generelt understøtter vi NFT-økosystemet. Vi elsker den udvikling, der sker fra Layer 2, selvfølgelig på Ethereum, til Layer 2-økosystemer som Arbitrum og Optimism, og selvfølgelig andre.

Overordnet set diskuterede Matthew Osofisan i interviewet deres positive syn på potentialet af Bitcoin og CBDC'er, deres imødekommende holdning til regulering og deres støtte til NFT-økosystemet og dets potentielle brugssager.

Del denne artikel:

trending