Slut med os

Tyskland

Apple forbereder Tyskland 5G-enhed som en del af en 1 € -investering

DEL:

Udgivet

on

Apple planlagde at udvide sin tekniske drift i München til at omfatte en facilitet med fokus på udvikling af chips og software relateret til 5G og fremtidige trådløse systemer, skriver Chris Donkin.

Oprettelsen af ​​et europæisk Silicon Design Center i den tyske by, bemærkede Apple, vil tilføje hundredvis af nye medarbejdere til sin F & U-drift i regionen og udgør en del af en investering på 1 mia. € over tre år for at forbedre sine faciliteter i landet.

München er allerede det amerikanske selskabs største tekniske anlæg i Europa med hold med fokus på strømstyringsteknologi, applikationsprocessor SoC'er og analoge og blandede signalløsninger, der bruges i dets iPhones.

reklame

Dens nye enhed vil blive anbragt i en allerede bygget 30,000 kvadratmeter bygning, hvor virksomheden skal begynde at flytte ind på stedet i slutningen af ​​2022.

Virksomheden hævdede, at dets anlæg ville blive Europas “største F & U-sted for mobile trådløse halvledere og software”.

Apples øgede investering i sine chipudviklingsfaciliteter i Tyskland kommer på et tidspunkt, hvor flere EU-lande er det aktivt forsøger at forbedre regionens position på halvledermarkedet for at mindske afhængigheden af ​​import fra USA og Asien.

Klima forandring

Politiet rydder klimaaktivister fra hjertet af Zürichs finansdistrikt

Udgivet

on

By

Klimaaktivister i "Rise up for Change" blokerer en indgang til Credit Suiesse for at protestere mod storbankernes finansiering af fossile brændstofprojekter, der skader miljøet i Zürich, Tyskland, 2. august 2021. Schweiz Rise Up For Change/Handout via REUTERS
Klimaaktivister i "Rise up for Change" blokerer en indgang til UBS for at protestere mod storbankernes finansiering af fossile brændstofprojekter, der skader miljøet i Zürich, Tyskland, 2. august 2021. Schweiz Rise Up For Change/Handout via REUTERS

Klimaaktivister i 'Rise up for Change' blokerer en indgang til UBS for at protestere mod storbankernes finansiering af fossile brændstofprojekter, der skader miljøet i Zürich, Tyskland, 2. august 2021. Schweiz Rise Up For Change/Handout via REUTERS

Politiet begyndte at rydde klimaaktivister fra hjertet af Zürichs finansdistrikt mandag (2. august), efter at de blokerede bankindgange for at protestere mod långivers finansiering af fossile brændstofprojekter, der skader miljøet, skriver Michael Shields.

Zürich -politiet førte sang- og sangaktivister væk, der havde indtaget positioner ved indgangene til Credit Suisse (CSGN.S) og UBS på Paradeplatz -pladsen i det schweiziske finansielle knudepunkt. (UBSG.S) efter at de nægtede at sprede sig.

reklame

"Credit Suisse og UBS har hidtil gjort alt andet end at reagere tilstrækkeligt på klimakrisen. Det er derfor, at klimajusteringsbevægelsen indtager Credit Suisse -hovedkvarteret og det nærliggende UBS -kontor i dag for at henlede opmærksomheden på konsekvenserne af de schweiziske finansinstituters passivitet , "Sagde Frida Kohlmann, talsmand for gruppen Rise Up for Change, i en erklæring.

Aktivister havde iscenesat et hoax uden for Credit Suisses hovedkvarter i sidste uge, der udgav sig som repræsentanter for den schweiziske bank og annoncerede en afslutning på dens finansiering af fossile brændstoffer. Læs mere.

Protesten kommer midt i en bølge af civil ulydighed fra aktivister i Schweiz, hvor klimaet varmer med cirka det dobbelte af det globale gennemsnit og ændrer dets berømte bjerglandskaber. Læs mere.

Læs

Tyskland

100-årig tidligere dødslejrvagt skal til retssag i Tyskland

Udgivet

on

En tom plads ses i den tidligere nazistiske koncentrationslejr i Sachsenhausen på 75-årsdagen for dens frigørelse af sovjetiske og amerikanske tropper under spredningen af ​​coronavirus-sygdommen (COVID-19) nær Berlin, Tyskland, 17. april 2020. Billedet taget med en drone. REUTERS/Hannibal Hanschke

En 100-årig tidligere vagt i Sachsenhausen nazistiske koncentrationslejr nær Berlin vil stå til retssag i efteråret, 76 år efter afslutningen af ​​Anden Verdenskrig, tysk ugeblad Welt am Sonntag rapporteret, skriver Arno Schuetze, Reuters.

Byretten i Neuruppin indrømmede anklager om medvirken til drab i 3,500 sager, og retssagen forventes at starte i oktober. Tiltalte burde kunne stå for retten i 2 til 2-1/2 timer om dagen, fortalte en domstolsordfører til avisen.

reklame

Retten var ikke tilgængelig for kommentarer i weekenden.

Den anklagede, der ikke blev navngivet i overensstemmelse med tyske medielove vedrørende mistænkte, skulle have arbejdet som lejrvagt fra 1942 til 1945 i Sachsenhausen, hvor omkring 200,000 mennesker blev fængslet og 20,000 myrdet.

Mens antallet af mistænkte i nazistiske forbrydelser svinder, anklagere forsøger stadig at bringe enkeltpersoner for retten. En skelsættende dom i 2011 ryddede vejen til flere retsforfølgelser, da arbejde i en koncentrationslejr for første gang blev fundet at være begrundelse for skyld uden bevis for en bestemt forbrydelse.

Læs

katastrofer

Håb om at finde overlevende efter eksplosion i tysk industripark falmer

Udgivet

on

By

En visning viser Chempark efter en eksplosion i Leverkusen, Tyskland, 27. juli 2021. REUTERS/Leon Kuegeler

Operatøren af ​​en tysk industripark, der blev rystet af en eksplosion tirsdag (27. juli) dæmpede håbet om at finde flere overlevende i affaldet og advarede beboere i nærheden af ​​stedet for at holde sig væk fra sod, der regnede efter eksplosionen, skrive Tom Kaeckenhoff og Maria Sheahan, Reuters.

To mennesker blev fundet døde efter eksplosionen på Chempark -stedet, der er hjemsted for kemikaliefirmaer, herunder Bayer (BAYGn.DE) og Lanxess (LXSG.DE), og 31 blev såret.

reklame

Fem mangler stadig, sagde Currenta -chef Frank Hyldmar til journalister onsdag og tilføjede, at "vi må gå ud fra, at vi ikke finder dem i live".

Med fokus på stedet stadig på at finde de savnede personer, herunder ved hjælp af højopløselige droner, sagde virksomheden, at det stadig var for tidligt at sige, hvad der forårsagede eksplosionen, hvilket førte til en brand i en tank indeholdende opløsningsmidler.

Eksperter analyserer også, om sod, der regnede ned på det omkringliggende område efter eksplosionen, kunne være giftigt.

Indtil resultaterne er inde, bør beboerne undgå at få sod på deres hud og bringe det ind i huset på deres sko, og de bør ikke spise frugt fra deres haver, sagde Hermann Greven fra Leverkusen brandvæsen.

Han sagde også, at legepladser i området er blevet lukket.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending