Stem på #5G: Sikring af arven fra Robert Schuman

| Maj 10, 2019

Som i 1950 står Europa i dag igen for valget om at være modigt og fremadrettet på sin fremtid, skriver Abraham Liu, Huaweis chefrepræsentant for EU-institutionerne.

9 maj er en speciel dag for Europa. På denne dag, tilbage i 1950, fremlagde den franske udenrigsminister Robert Schuman en bemærkelsesværdig erklæring, der bragte Europa for fremtiden. Derefter var Europa i ruiner: Efter de ødelæggelser og tragedier under anden verdenskrig var det gamle kontinent nødt til at genopfinde sig selv og lancere en ny model, hvorigennem dets bedste værdier - frihed, mod og solidaritet - kunne blomstre igen.

Den revolutionerende Schuman-erklæring banede vejen for, hvad der senere er blevet Den Europæiske Union - et økonomisk og kulturelt kraftværker i 28-nationen, som fortsat inspirerer hele verden.

Men da Schuman afleverede sin erklæring om 9 May 1950, syntes hans forslag om at samle kul- og stålproduktion og derved gøre krig mellem europæiske stater stort set umulige for mange. Det var overflødigt at sige, at skeptikerne viste sig forkert!

Abraham Liu, Huaweis chefrepræsentant for EU-institutionerne.

I 2019 fejres Europadagen i et øjeblik, hvor teknologien bringer enorme ændringer i vores samfund og fremtiden. Mens folk sætter spørgsmålstegn ved virkningen, lad mig gøre det klart: skeptikerne er forkerte. Europa og europæere har stort potentiale og muligheder. Europa vil fortsat være i spidsen for innovation, udforskning og resultater.

For at dette skal ske, skal der træffes valg. Valg af, hvordan man forene europæiske værdier med de revolutionerende nye teknologier, der er ved at påvirke så dybtgående på vores levevis.
Næste år vil vi se udbredelsen af ​​en ny generation mobilkommunikationsnetværk - 5G - som har stort potentiale til at ændre vores liv til det bedre. Verdensomspændende 5G-indtægter skal nå ækvivalenten af ​​€ 225 mia. I 2025.

Ikke alene vil flere mennesker være forbundet til internettet, men langt mere "ting". Det såkaldte internet af ting vil se en eksplosion i maskin-til-maskine og maskin-til-maskine kommunikation. Det vil forbinde 100 milliarder enheder af 2024, og fordelene ved 5G-introduktion på tværs af fire nøglesektorer - nemlig bilindustrien, sundhed, transport og energi - kan nå op til € 114 milliarder om året.

Møde miljømål

Alt, hvad vi bruger og har brug for, kan forbedres af 5G. Det vil hjælpe os med at opfylde samfundsmæssige mål som FNs mål for bæredygtig udvikling og Europa-Kommissionens mål om f.eks. Klimaændringer og trafiksikkerhed.

Emissioner kan f.eks. Reduceres drastisk gennem mere intelligent automatisering, hvilket hjælper os med at opfylde Paris-aftalens mål for at begrænse klimaændringerne, da vores energibehov kan opfyldes mere effektivt gennem større tilslutningsmuligheder.

Transporten bliver sikrere, mindre forurenende og mere effektiv, da biler er forbundet med hinanden og tilhørende infrastruktur. Det samme gælder for rejser på busser, tog og fly.

Meget af vores sundhedspleje kunne dispenseres automatisk, hjælper kontrolomkostninger og frigør hospitalssenge. Der vil være større muligheder for at sænke omkostningerne ved fremstillede produkter og direkte tjenester. Og kunstig intelligens vil være til stede for at hjælpe os med at gøre kloge valg - vælge, foregribe og rette alt til vor fordel.
5G's potentiale for europæere er fænomenal. Hos Huawei står vi parate til at arbejde med EU om standarder og løsninger, der sikrer, at 5G er fuldt kompatibel med centrale europæiske værdier. Huawei forstår Europa; Vi har arbejdet her i 18 år. Huawei bekymrer sig om et stærkt og forenet Europa. Vi er klar til at arbejde med EU for at udrulle 5G den europæiske vej.

At træffe de rigtige beslutninger

Det vil imidlertid være vigtigt at træffe de rigtige beslutninger, og det er rigtigt, at teknologisk komplekse emner som cybersikkerhed, datasikkerhed og tilsluttede køretøjer ville få gavn af en mere offentlig debat. Derfor åbnede vi Huawei Cyber ​​Security Transparency Center i Bruxelles tidligere i år, og opfordrede tilsynsmyndigheder, operatører og tredjeparter til at besøge centret for at finde ud af, hvordan vi arbejder og hvorfor Europa kan stole på Huawei.

Jeg tror, ​​at europæere kun vil kunne beskytte deres sociale model og livsstil, hvis 5G's fulde potentiale er omfavnet. Som i 1950 er valget fremad en kolossal en:

Robert Schuman har omhyggeligt taget imod fremtiden, hvilket sikrer, at europæerne høste fordelene i de kommende årtier. Afstemning for en smartere fremtid med 5G er ikke mindre vigtig i dag.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , , , , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, Økonomi, featured, Udvalgte artikel

Kommentarer er lukket.