Følg os

El sammenkobling

Kommissær Simson deltager i det første forum for elnet på højt niveau

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

I dag (7. september) har energikommissær Kadri Simson (billedet) vil deltage i første forum for elnet på højt niveau vært af European Network of Transmission System Operators for Electricity (ENTSO-E) under protektion af Europa-Kommissionen. 

Forummet sigter mod fremskynde udviklingen af ​​elnet i hele EU, ved at samle industriledere på højt niveau, politiske beslutningstagere og innovatører. For at opfylde vores REPowerEU-plan For at stoppe vores import af russiske fossile brændstoffer og den nyligt aftalte ambition om at nå en andel på 45 % vedvarende energi inden 2030, har vi brug for opgraderede net og styrket energiinfrastruktur. Dette er nøglen til at levere European Green Deal. Arrangementet vil samle mere end 200 deltagere, herunder det spanske formandskab for Rådet for Den Europæiske Union, medlemslande, industriens interessenter, Agenturet for Samarbejde mellem Energiregulatorer (ACER) og Det Internationale Energiagentur (IEA). 

Åbnings- og afslutningssessionerne, inklusive kommissærens bemærkninger og hovedtale, vil blive livestreamet på begivenhedens hjemmeside

Forud for forummet på højt niveau sagde kommissær Simson: "Det europæiske elektricitetsnetværk er et af de største i verden og en nøglemulighed for Europas rene energiomstilling. Europa vil kun sikre sin energisikkerhed og leve op til sine klimaambitioner, hvis vores elinfrastruktur udvides og udvikler sig for at være egnet til et dekarboniseret energisystem. Men europæiske netværk står i øjeblikket over for en række udfordringer relateret til tilladelser, overbelastning af nettet og adgang til finansiering. Future of Grids Forum er en rettidig mulighed for førende industrier og interessenter at gøre deres stemme hørt og indgå i den igangværende politiske diskussion på EU-plan."

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending