Følg os

Kunstig intelligens

Fremstående ledere fra Boston og Balkan -regionerne til at samarbejde om global lov om AI og digitale rettigheder

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

To fornemme organisationer fra det nordøstlige USA og Balkan, Boston Global Forum (BGF) og Nizami Ganjavi International Center (NGIC) har annonceret et samarbejde om at fremme banebrydende initiativer i forbindelse med en Global Alliance for Digital Governance. Initiativet, som var genstand for en recent Politik Lab online forum, involverer også FN's Centennial Initiative, AI World Society (AIWS) og Club de Madrid.

I den fælles meddelelse fremgår det, at BGF vil støtte NGIC's Global Enlightenment Education Program i Baku, samt en række andre initiativer.

BGF og NGIC vil udveksle ressourcer til at udvikle initiativer til løsning af komplekse og kontroversielle spørgsmål i verden i dag og forme fremtiden for "Remaking the World - Toward an a Age of Global Enlightenment."

reklame

I henhold til aftalen vil BGF og NGIC deltage i at fremme Global Alliance for Digital Governance (GADG), og NGIC vil forbinde regeringer i Balkan- og Mellemøsten -nationer for at støtte Alliance. De to organisationer vil anbefale talere, promovere konferencer og fora og offentliggøre fælles arrangementer.

Nguyen Anh Tuan, medstifter og administrerende direktør for BGF, hyldede aftalen og noterede sig dens indvirkning på at udvide Alliancen: ”NGIC vil bringe et højt engagement og fremtrædende ledere på Balkan og bidrage til oprettelsen af ​​en global lov og Aftale om AI og digitale rettigheder, og diskuter aftalen på betydelige konferencer, som NGIC ofte arrangerer i mange byer som New York, Beijing, Riga, Athen, Andorra, Kairo, Sarajevo, Sofia, Bruxelles, missioner i Kiev,

Tel-Aviv, Amman, Istanbul, Bukarest, hvor mange statsledere og regeringsledere deltager. ”

reklame

 Om Boston Global Forum

Boston Global Forum (BGF) tilbyder et sted for ledere, strateger, tænkere og innovatører at bidrage til Remaking the World - Toward an Age of Global Oplysning.

I 2019 den Boston Global Forum, i samarbejde med FN's Academic Impact, lanceret United Nations Centennial Initiative. Det begyndte med udgivelsen af ​​et større værk med titlen "Remaking the World - Toward an a Age of Global Enlightenment". Mere end tyve fornemme ledere, tænkere, strateger og innovatører fremførte hidtil usete tilgange til de udfordringer, der lå foran verden. Disse bidragydere omfatter formand for Europa -Kommissionen Ursula von der Leyen, guvernør Michael Dukakis, far til Internet Vint Cerf, tidligere amerikanske forsvarsminister Ash Carter, professorer ved Harvard University Joseph Nye og Thomas Patterson, MIT -professorer Nazli Choucri og Alex 'Sandy' Pentland , og MEP Eva Kaili.

BGF introducerede kernekoncepter, der former nye banebrydende internationale initiativer, især den sociale kontrakt for AI -alderen, AI International Law and Accord, Global Alliance for Digital Governance, AI World Society (AIWS) Ecosystem og AIWS City.

 Om Nizami Ganjavi International Center

Nizami Ganjavi International Center (NGIC) er en international, ikke-politisk organisation dedikeret til minde om den store aserbajdsjanske digter, Nizami Ganjavi og til undersøgelse og formidling af hans værker med en mission om at opbygge en dialog, forståelse, gensidig respekt, tolerance mellem kulturer og folk til opbygning af funktionelle og inkluderende samfund. Nizami Ganjavi International Center's vigtigste mission er at fremme læring, tolerance, dialog, forståelse og delte samfund i en verden på mange måder i dag, der står over for hidtil usete udfordringer.

Bestyrelsesmedlemmer i NGIC omfatter de tidligere præsidenter og premierministre i Balkanområdet og nordeuropæiske ledere fra Finland, Letland, Belgien, FN og fornemme figurer fra USA

For information om det seneste politikforum, besøg

· Mediesæt til Policy Lab

· Tilmelding til Policy Lab

· Om Boston Global Forum

Kunstig intelligens

Uddannelse: Kommissionen lancerer ekspertgruppe til at udvikle etiske retningslinjer for kunstig intelligens og data til undervisere

Udgivet

on

Den 8. Juli afholdt Kommissionen det første møde i Kommissionen ekspertgruppe om kunstig intelligens (AI) og data inden for uddannelse. Ekspertgruppen er en del af Handlingsplan for digital uddannelse (2021-2027), som yderligere vil fremme forståelsen af ​​brugen af ​​nye teknologier og øge bevidstheden om mulighederne og risiciene ved at bruge AI og data i uddannelse. De 25 eksperter, der udvælges via et åbent opkald, skal udarbejde etiske retningslinjer for AI og data, der specifikt er målrettet mod uddannelsessektoren. Ved at anerkende potentialet og risiciene ved AI-teknologier og data vil gruppen tackle udfordringer relateret til ikke-diskrimination samt etiske, sikkerhedsmæssige og privatlivsproblemer.

Det vil også imødekomme det presserende behov for undervisere og studerende at have en grundlæggende forståelse af AI og dataforbrug for at engagere sig positivt, kritisk og etisk i denne teknologi. Mariya Gabriel, kommissær for innovation, forskning, kultur, uddannelse og ungdom, sagde: ”Kunstig intelligens og læringsanalyse er teknologier, der ændrer spil. De revolutionerer den måde, studerende lærer på. Samtidig er mange undervisere, forældre og studerende forståeligt nok bekymrede over, hvem der indsamler, kontrollerer og fortolker de data, der genereres om dem. Det er her vores nye ekspertgruppe kommer ind: deres arbejde vil være medvirkende til at udarbejde praktiske etiske retningslinjer for undervisere, der f.eks. Tager fat på bias i beslutningsprocessen.

"Mødet var et vigtigt skridt i retning af at implementere vores handlingsplan for digital uddannelse - sammen vil vi sikre, at AI imødekommer reelle uddannelsesmæssige behov og bruges sikkert og etisk af elever og undervisere i hele Europa."

reklame

Mødet var det første af fire, der fandt sted i løbet af de næste 12 måneder. Retningslinjerne, der præsenteres i september 2022, vil blive ledsaget af et træningsprogram for forskere og studerende om de etiske aspekter af AI og inkluderer et mål om 45% af kvindernes deltagelse i aktiviteter. Gruppen vil også sikre, at retningslinjerne tager hensyn til Kommissionens april 2021 forslag til AI-juridisk ramme og ny koordineret plan med medlemslandene. Oplysninger om lanceringen og ekspertgruppens arbejdsprogram er tilgængelige online, yderligere information om AI og uddannelse er tilgængelig her.

reklame
Læs

Kunstig intelligens

EIT Health siger, at AI er afgørende for at beskytte EU's sundhedssystemer

Udgivet

on

Onsdag (23. april) fremlagde Europa-Kommissionen nye regler og aktioner, der sigter mod at gøre Europa til det globale knudepunkt for pålidelig kunstig intelligens (AI). Den første juridiske ramme nogensinde om AI sigter mod at garantere sikkerhed og grundlæggende rettigheder for mennesker og virksomheder og samtidig styrke AI-optagelse, investeringer og innovation i hele EU. 

Et Europa, der passer til Digital Age Executive Vice President Margrethe Vestager sagde: ”Med hensyn til kunstig intelligens er tillid et must, EU står foran udviklingen af ​​nye globale normer for at sikre, at AI kan stole på. Ved at sætte standarderne kan vi bane vejen for etisk teknologi over hele verden og sikre, at EU forbliver konkurrencedygtig undervejs. Fremtidssikret og innovationsvenligt vil vores regler gribe ind, hvor det er strengt nødvendigt: når EU-borgernes sikkerhed og grundlæggende rettigheder står på spil. "

Kommissær for det indre marked, Thierry Breton, sagde: ”AI er et middel, ikke et mål. Det har eksisteret i årtier, men har nået nye kapaciteter, der drives af computerkraft. Dagens forslag sigter mod at styrke Europas position som et globalt knudepunkt for ekspertise inden for AI fra laboratoriet til markedet, sikre at AI i Europa respekterer vores værdier og regler og udnytte AI's potentiale til industriel brug. ” 

reklame

Vi talte med Jan-Philipp Beck, administrerende direktør for EIT Health, et 'videns- og innovationsfællesskab' (KIC) fra Det Europæiske Institut for Innovation og Teknologi (EIT). EIT Health har opfordret europæiske sundhedsudbydere til at omfavne AI og teknologi, efter at pandemien fremhæver skrøbelighed i sundhedssystemerne.

COVID-19-pandemien har fremskyndet vedtagelsen af ​​AI i nogle områder, men den brede effekt forbliver sparsom. EIT Health hævder, at fremskridt inden for AI og teknologi kan være til enorm fordel for de nuværende sundhedssystemer og give frontlinjearbejdere mulighed for at bruge mere tid på patientpleje. Et fælles EIT Health og McKinsey indberette argumenterer for, at AI-automatisering kan hjælpe med at afhjælpe mangel på arbejdsstyrken, fremskynde forskningen og udviklingen af ​​livreddende behandlinger og hjælpe med at reducere tiden brugt på administrative opgaver. Aktiviteter, der i øjeblikket optager mellem 20-80% af læge- og sygeplejersketiden, kunne strømlines eller endda elimineres ved hjælp af AI.

EIT Health har lanceret en ny AI-rapport, der skitserer det presserende behov for en post-pandemisk teknologisk revolution for at forhindre, at EU's sundhedssystemer kæmper i det næste årti.

reklame

Jan-Philipp Beck sagde: ”Resultaterne af AI-tænketankrapporten har givet os klare og konsekvente beskeder om, hvordan vi kan drive AI og teknologi frem inden for europæiske sundhedssystemer. Vi ved allerede, at AI har potentialet til at transformere sundhedsydelser, men vi er nødt til at arbejde hurtigt og samarbejde for at bygge det ind i de nuværende europæiske sundhedsstrukturer.

”Pandemiens udfordring har utvivlsomt bidraget til at fremskynde vækst, vedtagelse og skalering af AI, da interessenter har kæmpet for at levere pleje både hurtigt og eksternt. Dette momentum skal imidlertid opretholdes for at sikre, at fordele for sundhedssystemerne er indlejret på lang sigt og hjælpe dem med at forberede sig på fremtiden - noget, der vil være til gavn for os alle. ”

Læs

Kunstig intelligens

Europa, der passer til den digitale tidsalder: Kommissionen foreslår nye regler og aktioner for ekspertise og tillid til kunstig intelligens

Udgivet

on

Kommissionen foreslår nye regler og aktioner, der sigter mod at gøre Europa til det globale knudepunkt for pålidelig kunstig intelligens (AI). Kombinationen af ​​den første nogensinde juridisk ramme om AI og en ny Koordineret plan med medlemsstaterne vil garantere sikkerhed og grundlæggende rettigheder for mennesker og virksomheder og samtidig styrke AI-optagelse, investeringer og innovation i hele EU. Nye regler om Maskineri vil supplere denne tilgang ved at tilpasse sikkerhedsreglerne for at øge brugernes tillid til den nye, alsidige generation af produkter. Et Europa, der passer til den digitale tidsalder Executive Vice President Margrethe Vestager sagde: ”Om kunstig intelligens er tillid et must, ikke rart at have. Med disse milepælsregler står EU i spidsen for udviklingen af ​​nye globale normer for at sikre, at AI kan stole på. Ved at sætte standarderne kan vi bane vejen for etisk teknologi over hele verden og sikre, at EU forbliver konkurrencedygtig undervejs. Fremtidssikret og innovationsvenligt vil vores regler gribe ind, hvor det er strengt nødvendigt: når EU-borgernes sikkerhed og grundlæggende rettigheder står på spil. ” Kommissær for det indre marked, Thierry Breton, sagde: ”AI er et middel, ikke et mål. Det har eksisteret i årtier, men har nået nye kapaciteter, der drives af computerkraft. Dette giver et enormt potentiale i områder så forskellige som sundhed, transport, energi, landbrug, turisme eller cybersikkerhed. Det udgør også en række risici. Dagens forslag sigter mod at styrke Europas position som et globalt knudepunkt for ekspertise inden for AI fra laboratoriet til markedet, sikre at AI i Europa respekterer vores værdier og regler og udnytte AI's potentiale til industriel brug. ” I årevis har Kommissionen gjort det lettere og forbedret samarbejdet om kunstig intelligens i hele EU for at øge sin konkurrenceevne og sikre tillid baseret på EU-værdier. Den nye AI-regulering vil sikre, at europæere kan stole på, hvad AI har at tilbyde. Forholdsmæssige og fleksible regler vil adressere de specifikke risici, der er forbundet med AI-systemer og sætte den højeste standard på verdensplan. Den koordinerede plan skitserer de nødvendige politiske ændringer og investeringer på medlemsniveauer for at styrke Europas førende position inden for udvikling af menneskecentreret, bæredygtig, sikker, inklusiv og pålidelig AI. Du finder mere information om pressemeddelelse, Spørgsmål og svar-dokument og faktaside, eller ved at spørger chatbotten.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending