Slut med os

US

EU håber på et gennembrud inden for handel ved næste uges topmøde mellem EU og USA

Udgivet

on

Forud for topmødet G7 og EU-USA, Økonomi Executive Vice President Valdis Dombrovskis orienterede MEP'erne om det kommende topmøde mellem EU og USA. Topmødet vil behandle globale handelsspørgsmål, men som en del af en tillids- og tillidsskabende foranstaltning håber EU at løse i det mindste nogle af de nuværende EU / USA-handelstvister. 

Kommissions- og rådsformænd Ursula von der Leyen og Charles Michel mødes den amerikanske præsident den 15. juni i Bruxelles. EU forventer, at dets relationer med USA genoplives og sigter mod at opbygge en fælles dagsorden, der dækker handel, økonomi, klimaændringer samt andre gensidige udenrigspolitiske bekymringer baseret på fælles interesser og værdier.

EU håber, at topmødet kan levere en mere positiv handelsdagsorden og en fornyet forpligtelse til kollektivt at tackle udfordringerne fra ikke-markedsøkonomier. 

Dombrovskis sagde: ”Vi ønsker at gøre en afgørende fremgang for at løse vores bilaterale gældstvister om fly og de amerikanske takster på stål og aluminium. På sidstnævnte sendte vi et klart signal til USA om vores vilje til at løse dette spørgsmål på en retfærdig og afbalanceret måde ved at suspendere den automatiske fordobling af vores legitime modforanstaltninger. Det er nu for USA at føre samtalen. ”

Om de mere globale udsigter sagde Dombrovskis: ”Vi håber også at skabe en alliance med EU for at samarbejde om reformen af ​​Verdenshandelsorganisationen. Vi er nødt til at bringe den globale handelsregelbog til dato og hjælpe os med at tackle mange udfordringer, vi står over for. ”

EU og USA vil også drøfte et tættere samarbejde om grønne og digitale teknologier. Til dette formål har EU foreslået at oprette et handels- og teknologiråd, der skal levere transatlantisk lederskab inden for dette handelsområde. 

Som en del af hans første besøg i Europa ankommer Joe Biden til Bruxelles inden topmødet for at mødes med NATOs stats- og regeringschefer dagen før.

Rusland

Biden afholder solo-nyhedskonference efter Putin-topmødet

Udgivet

on

By

Den amerikanske præsident Joe Biden vil afholde en solo-nyhedskonference efter at have mødt sin russiske modstykke Vladimir Putin i denne uge og nægtet den tidligere KGB-spion en forhøjet international platform til at afvise Vesten og så uenighed, skriver Steve Holland.

Putins bravuroptræden på en nyhedskonference med Donald Trump i 2018 førte til chok, da den daværende amerikanske præsident tvivlede på resultaterne fra hans egne efterretningsbureauer og smigrede den russiske leder.

At tale om topmødet alene vil også spare Biden, 78, for åben dysterskab med Putin, 68, før verdens medier efter det, der helt sikkert er et kampkamp.

"Vi forventer, at dette møde er ærligt og ligetil," sagde en embedsmand i Det Hvide Hus.

"En solo-pressekonference er det passende format til tydeligt at kommunikere med den frie presse om de emner, der blev rejst på mødet - både hvad angår områder, hvor vi kan blive enige, og inden for områder, hvor vi har væsentlige bekymringer."

Biden møder Putin den 16. juni i Genève til et topmøde, der skal dække strategisk nuklear stabilitet og det forværrede forhold mellem Kreml og Vesten.

Putin, der har tjent som Ruslands største leder, siden Boris Jeltsin trak sig tilbage den sidste dag i 1999, sagde forud for mødet, at forbindelserne med De Forenede Stater var på det laveste punkt i år. Læs mere.

På spørgsmålet om, at Biden kalder ham morder i et interview i marts, sagde Putin, at han havde hørt snesevis af sådanne beskyldninger.

”Dette er ikke noget, jeg i det mindste bekymrer mig om,” sagde Putin ifølge en NBC-oversættelse af uddrag af et interview udsendt fredag.

Det Hvide Hus har sagt, at Biden vil rejse ransomware-angreb fra Rusland, Moskvas aggression mod Ukraine, fængsling af dissidenter og andre spørgsmål, der har irriteret forholdet.

Biden har sagt, at USA ikke søger en konflikt med Rusland, men at Washington vil reagere på en robust måde, hvis Moskva deltager i skadelige aktiviteter.

Rusland siger, at Vesten er grebet af anti-russisk hysteri, og at det vil forsvare sine interesser på enhver måde, det finder passende.

Britisk premierminister Boris Johnson, der er vært for G7-ledere inklusive Biden på et topmøde i det sydvestlige England, fortalte CNN, at Biden ville give Putin nogle "temmelig hårde beskeder, og det er noget, jeg kun vil godkende".

Continue Reading

Generelt

'Cruella' efterfølgeren er ved at blive ved Disney

Udgivet

on

Efter en vellykket $ 48.5 millioner global tilgang på knap to uger er Emma Stone blevet bekræftet til efterfølgerens opstilling.

Emma Stone har fået ros for sin strategiske præstation, som hun viste i Disney Cruella-tilpasningen. Instruktøren for filmfranchisen Craig Gillespie har udtrykt, hvor ivrig han er efter at vende tilbage sammen med manuskriptforfatter Tony McNamara til efterfølgeren. Det antages, at Stone efter opfølgerne vender tilbage, vil spille en central rolle omkring den karakter, vi er vant til at se fra de hundrede og en dalmatiner. Cruella de Vil-tilpasningerne følger Disney-tegneserierne, hvilket betyder, at vi meget godt kan forvente at se tegneseriehistorien tilpasset til film.

Andre meddelelser til denne weekend er den nye serie af væddemål tilbyder i dag der er gjort tilgængelige for læsere af denne artikel. Hvis du finder dig selv fascineret, ved du hvad du skal gøre.

Cruella filmen debuterede den 28. maj inden for teatre overalt i verden. Disney fans kunne også få fat i titlen hjemmefra under Disney + streamingtjeneste, der er tilgængelig, men der var behov for et køb af tidlig adgang, der svarer til $ 30. Mens filmen har gjort nogle imponerende tager på knap to uger, er det historien og 1970'ernes punk æstetik, der virkelig har fået alle imponeret. 

Jenny Beavan er den akademiske pris kostume designer, der tager rampelyset for utrolig skabelse og bringer liv til genren og alderen af ​​mode her. Det er blevet bekræftet af Variety, at kostumer designet af Jenny faktisk blev solgt efter produktion til et samarbejde med Rag and Bone. Selvom det ofte er almindeligt, at enorme franchiser ikke giver designere kredit, når tøjet er blevet solgt efter filmen, er det endnu ikke bekræftet, hvis dette påvirker akademiets prisvinders fremtid med efterfølgeren. Visst, at filme enorme film som disse giver enorm eksponering for talentet, men det kan også betyde at 'underskrive dit liv og dine rettigheder på den stiplede linje', som Beaven sagde i samtale med pressen.

Bortset fra det interne drama på scenen, er filmen blevet modtaget meget godt fra alle medievinkler. Med en 97% publikums score på enorme filmanmeldelsesplatforme rangerer biografresultaterne for åbning af weekenden den som den mest populære af alle genindspilninger fra Disney-baserede tegnefilm. Filmkritikere og publikum, der endnu ikke har set denne film, vil naturligvis gå ind med en bias af den strålende succes, som filmen hidtil har haft. 

Cruella vil deltage i den lange liste over filmatiseringer, der har gjort stor succes og brutto store beløb i deres åbningsweekend. Eksempler på sådanne film inkluderer Alice in Wonderland, Maleficent, Askepot, Skønheden og Udyret, Aladdin og Løvernes Konge. Det menes, at titler som Peter Pan og Wendy, Pinocchio og The Little Mermaid er i værkerne næste. For at få de seneste opdateringer om deres frigivelse, skal du holde dig opdateret med livsstilsnyheder udgivelser.

Continue Reading

Rusland

Domstolen forbyder Kreml-kritikeren Navalnys netværk i knockout før valget

Udgivet

on

By

En russisk domstol forbød onsdag den 9. juni grupper, der var knyttet til fængslet Kreml-kritiker Alexei Navalny, efter at have erklæret dem ”ekstremistiske”, et skridt, der forbyder hans allierede fra valg og yderligere vil presse bånd mellem USA og Rusland inden et nøje overvåget topmøde, skriver Vladimir Soldatkin og Andrew Osborn.

Præsident Vladimir Putin og USAs præsident Joe Biden er på grund af forhandlinger i Genève i næste uge med Navalnys skæbne og angrebet på hans bevægelse helt sikkert på dagsordenen.

Washington, som har bedt Moskva om at befri Navalny, fordømte domstolens afgørelse, idet udenrigsministeriet kaldte det "særligt foruroligende". Kreml siger, at sagen er rent indenlandsk og ikke Bidens forretning. Det har portrætteret Navalny som en US-støttet problemfremstillingsvirksomhed, noget Navalny har benægtet.

Onsdagens afgørelse, det sidste kapitel i en langvarig nedbrydning af Putins hårdeste indenlandske modstander, leverer et sidste hammerslag til et stort politisk netværk, som Navalny opbyggede gennem mange år for at forsøge at udfordre den russiske leders magtgreb.

Putin, 68, har været ved magten som enten præsident eller premierminister siden 1999. Navalny, i fængsel for overtrædelse af prøveløsladelse i forbindelse med en underslæbssag, som han siger blev trumfet op, havde sat en modig udfordring op mod Putin via gadeprotester og graftundersøgelser, som han havde håbet ville medføre en lederskift.

Den juridiske sag mod Navalnys netværk blev anlagt af kontoret for Moskvas øverste anklager, der havde beskyldt Navalny og hans allierede for at forsøge at fremme en revolution ved at forsøge at destabilisere den socio-politiske situation i Rusland med deres aktivitet.

En talsmand for Moskvas anklagemyndighed fortalte reportere onsdag, at han var tilfreds med den afgørelse, der havde anerkendt, at Navalnys allierede havde organiseret ulovlige gademøder, der var endt i masseuro.

Efter en 12.5 timers juridisk høring bag lukkede døre sagde Navalnys advokater i en erklæring, at de ville appellere, og at beviserne fra anklagerne ikke havde været tilfredsstillende.

De juridiske krænkende spejle, de tidligere førte mod højreekstreme grupper, islamistiske organisationer og Jehovas Vidner, som også blev erklæret "ekstremistiske" af domstole og forbudt.

Den russiske oppositionspolitiker Alexei Navalny deltager i et møde for at markere 5-året for oppositionspolitiker Boris Nemtsovs mord og for at protestere mod foreslåede ændringer til landets forfatning i Moskva, Rusland 29. februar 2020. REUTERS / Shamil Zhumatov / File Photo
Den russiske oppositionspolitiker Alexei Navalny deltager i et møde for at markere 5-året for oppositionspolitiker Boris Nemtsovs mord og for at protestere mod foreslåede ændringer til landets forfatning i Moskva, Rusland 29. februar 2020. REUTERS / Shamil Zhumatov / File Photo

Navalny og hans allierede benægtede anklagerens anklager og kastede dem som et forsøg på at forsøge at knuse deres politiske modstand mod det regerende Forenede Rusland-parti inden parlamentsvalget i september.

I en meddelelse, der blev offentliggjort på Navalnys Instagram-konto, tilsyneladende udarbejdet i forventning om, hvad der var en bredt forventet afgørelse, blev Navalny citeret for at opfordre sine tilhængere til ikke at blive modløse.

"Vi kommer ikke nogen steder," lyste beskeden.

"Vi fordøjer dette, ordner tingene, ændrer og udvikler os. Vi tilpasser os. Vi træder ikke tilbage fra vores mål og ideer. Dette er vores land, og vi har ikke et andet."

Anklagerens anmodning afslutter formelt aktiviteten i et netværk af grupper oprettet af Navalny (45), der tjener en fængselsstraf på 2-1 / 2 år, noget mange vestlige lande har portrætteret som politisk motiveret hævn for hans politiske anti-Kreml-aktiviteter. .

Specifikt målretter dommen Navalny's Anti-Corruption Foundation, som har produceret højt profilerede undersøgelser af påstået officiel korruption, og Navalnys regionale kampagnehovedkvarter, der tidligere har mobiliseret til at organisere anti-Kreml-protester.

Myndighederne har nu den formelle beføjelse til at fængselaktivister og fryse deres bankkonti, hvis de fortsætter deres aktiviteter. Sagen havde allerede bedt Navalnys allierede om at suspendere grupperne allerede før afgørelsen.

I op til dommen, Putin sidste uge underskrevet lovgivning der forhindrede medlemmer af "ekstremistiske organisationer" i at stille op til deres valg.

Kombineret med onsdagens afgørelse afslutter den nye lovgivning håb fra nogle Navalny-allierede om at stille op til parlamentet.

De siger, at de vil forsøge at bruge en smart eller taktisk afstemningsstrategi i stedet for at forsøge at underminere støtten til det pro-Kreml-herskende parti, en strategi, som Kreml-kilder har forringet.

Continue Reading
reklame

Twitter

Facebook

reklame

trending