Følg os

UK

Undersøgelse af, hvordan britiske expats' stemmer kan gå glip af valg i Storbritannien

DEL:

Udgivet

on


Kampagnegrupper New Europeans UK og Unlock Democracy er gået sammen med British Overseas Voters Forum for en undersøgelse af, hvor godt postsystemet vil klare sig for briter i udlandet, der stemmer ved det britiske folketingsvalg den 4. juli.

Det sker efter, at lederen af ​​British Overseas Voters Forum, Bruce Darrington, der bor i Bangkok, rejste bekymringer om pålideligheden af ​​postsystemet i dele af Asien og andre dele af verden. 

Efter at have talt med mange af deres medlemmer frygter han, at et højt antal brevstemmer ikke når frem til Storbritannien i tide til, at stemmerne fra mange briter, der bor i udlandet, tæller med i valget.

Darrington sagde: "Vi mener, at brevstemmeprocessen næppe vil give folk, i mange eller de fleste lande rundt om i verden, tid nok til at fuldføre stemmesedlen for at få den tilbage, før optællingen finder sted. 

"For briter i udlandet, der er registreret som brevvælger, vil vi nu bruge deres erfaring som bevis på, om brevstemmen virker for det land, hvor de bor eller arbejder." 

"Intentionen med undersøgelsen er at sikre, at eventuelle problemer med postsystemet registreres for at foreslå ændringer til fremtidige valg, såsom involvering af ambassader og konsulater i at distribuere og returnere stemmesedler til Storbritannien.

»Jo flere der deltager i efterforskningen, jo bedre et billede vil vi kunne danne os af, hvor postvæsenet fungerer godt, og hvor det eventuelt svigter. Derfor opfordrer vi alle briter, der bor i udlandet, til at hjælpe os ved at bruge et par minutter på at optage, hvornår de har modtaget og afgivet deres stemme, eller om de modtog deres stemmeseddel for sent til at kunne returnere den i tide."

reklame

Director of Unlock Democracy and former Liberal Democrat MP, Tom Brake, explained:  “At the moment, thousands of people could be putting their votes into post boxes around the world and thinking ‘job done’. But in reality their vote could be arriving in the UK weeks after polls have closed and never be counted.”

Han tilføjede: "For alle briter i udlandet beder vi dem om at give visse oplysninger, som vil blive delt mellem de tre organisationer, der udfører undersøgelsen: British Overseas Voters Forum, Unlock Democracy og New Europeans UK. Det vil hjælpe os med at undersøge, om hver stemme nåede frem i tide til, at den rent faktisk kunne blive talt ved valget."      

Nye europæere UK og Unlock Democracy kører en fælles kampagne for indførelse af oversøiske valgkredse i Storbritannien for bedre at repræsentere briter, der bor i udlandet. Mange lande af en ikke ulig størrelse som Storbritannien, såsom Frankrig og Italien, har oversøiske valgkredse. 

The campaign for overseas constituencies is supported by groups such as Bremain in Spain, Brexpats – Hear Our Voice, European Britons, the British Overseas Voters Forum, Liberal Democrats Abroad, and the True & Fair Party.

· Enhver, der er interesseret i at deltage i undersøgelsen, bedes om at e-maile nedenstående oplysninger til [e-mail beskyttet]:

· Fornavn

· Efternavn

· Land

· Dato Postafstemning (PV) Anmodet, hvis kendt

· Dato PV modtaget

· Dato PV postet tilbage

· Lokal myndighed, der har udstedt din PV

· Valgdistrikt (dette vil være på din PV)

· Afstemningsnummer (dette vil være på din PV)

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending