Følg os

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Bruxelles

Bruxelles seminar for at forene kræfter mod sekter og deres tilhængere

Udgivet

on

For nylig holdt FCCE et særligt seminar i Bruxelles, hvor gæster med lovgivningsmæssig, religiøs og regeringslig baggrund diskuterede emnerne respekt, beskyttelse af religiøs overbevisning og afsløring af farer ved sekter, skriver Laurent Jacques.

På mødet introducerede den uafhængige journalist Roland Delcourt, der fulgte sekternes aktiviteter, en sekt kaldet "Den Almægtige Gud" eller "Eastern Lightning", der tydeligt afslørede grundlæggende forskelle mellem religioner og sekter.

FCCE -specialseminar i Bruxelles

Delcourt hævdede, at for at vokse og øge antallet af deres tilhængere engagerer Den Almægtige Guds Kirke sig i tvivlsomme aktiviteter, diskriminerer og bagtaler andre sekter og forskellige kristne religioner.

Kristne modstandere og de internationale medier har til gengæld beskrevet det som en sekt og endda som et "terrororganisation".

Det virker ret klart det denne bevægelse har intet kristent andet end sit navn.

Vatikanet har afvist sekten, der hævder at være kristen. I april 2013 fremsatte Vatikanets nyhedsbureau Agenzia Fides følgende bemærkninger om det: "med sine metoder til misbrug og afpresning mod hovederne i den katolske kirke, der bruges til at montere klogt konstruerede skandaler", Den Almægtige Guds Kirke "forvirrer blandt evangeliske og katolske kristne ".

Roland Delcourt fremlagde også en rapport om “Bitter vinter” og dens grundlægger Massimo Introvigne, der har forsvaret grupper så forskellige som Unification Church “Moonies”, Scientology Kirken, den kinesiske kirke Eastern Lightning (anklaget for forbindelser til mordet på Wu Shuoyanen i 2014), Solar Temple Order (ansvarlig for 74 dødsfald i massemord-selvmord), Aum Shinrikyo (ansvarlig for 1995 sarin gasangreb i Tokyo) og Shincheonji "Jesu kirke", anklaget for at have fremskyndet spredningen af COVID-19-pandemien i Sydkorea som følge af tilhængernes uetiske adfærd.

Han mener, at Bitter Winter og Massimo Introvigne kun finder en positiv reaktion i ultrakonservative og højreekstreme kredse.

 Hr. Introvigne er aldrig den sidste, når det kommer til at angribe dem, der foreslår midler til bekæmpelse af fænomenet sekter, såsom Alain Gest, der var formand for en undersøgelseskommission, og hvis observatorium Guānchá Tái blev oprettet efter rapporten fra 1995 af en parlamentarisk undersøgelseskommission om sekter, ledet af og hvis ordfører er Jacques Guyard.

I sin bog: Une Secte au cœur de la République afslører Serge Faubert med støttedokumenter omfanget af infiltration af sekter i den politiske klasse, økonomiske kredse, nationalt forsvar og uddannelse.

I en artikel, der blev offentliggjort den 15. marts 2021 om Bitter Vinter, angriber Introvigne Luigi Corvaglia, medlem af bestyrelsen og det videnskabelige udvalg for FECRIS (European Federation of Research and Information Centers on Sectarianism), for at hævde, at Bitter Winter er eneste kilde, der hævder, at Den Almægtige Guds Kirke bliver forfulgt i Kina.

Han beskylder også Luigi Corvaglia for at have organiseret, ifølge ham, en antisektkoalition i selskab med Gerry Armstrong (tidligere medlem af Scientology Kirken, forfulgt af sekten), Alexander Dvorkin, næstformand i FECRIS og pastor Thomas Gandow (som var blandt de første til at skabe forbindelsen mellem sekter og yder-højre) under en konference i Salekhard, Sibirien.

Endelig citerede hr. Delcourt Bruno Fouchereau (forfatter til: Mafia des Sectes), der skrev i Le Monde Diplomatique: “90% af sekterne er af amerikansk oprindelse eller hjemmehørende i USA, og andre som den Almægtige Gud er fra Asien, men fjernstyres og hovedsageligt finansieret fra USA. ”

På mødet gav André Lacroix, en uafhængig forfatter, der har været i Tibet mange gange og udgivet flere bøger, et særligt indblik i, hvordan nogle vestlige medier vildleder folket og bruger usande og falske nyheder til at få opmærksomhed og opnå en bestemt slags af politisk formål. Især nogle organisationer, under trosfrihedens banner, gør arbejdet med at hjælpe sekter, forvirre offentligheden og skabe faktorer for ustabilitet for samfundet.

Uanset om vi er i Europa eller andre dele af verden, bør vi altid være opmærksomme og opmærksomme på stigningen og truslerne mod samfundet i forskellige sekteriske organisationer.

reklame

Læs

Belgien

110. Republikken Kinas nationaldagsreception afholdt i Bruxelles

Udgivet

on

Taipeis repræsentationskontor i EU og Belgien holdt den 110. republiks kinesiske nationaldagsreception den 30. september og bød venner og højtstående fra EU og Belgien velkommen. Arrangementet blev afholdt i overensstemmelse med de belgiske regler for forebyggelse af pandemi og deltog i mere end 100 gæster, herunder medlemmer af Europa -Parlamentet, det belgiske senat, det belgiske repræsentanthus og de belgiske regionale parlamenter sammen med andre fra alle samfundslag liv. I sin tale i receptionen skitserede ambassadør Ming-Yen Tsai den aktuelle status for de tætte udvekslinger mellem Taiwan og EU og Belgien på forskellige områder som økonomi og handel, uddannelse, teknologi, grøn energi, digital økonomi, desinformation og kulstofreduktion.

Ambassadøren benyttede også lejligheden til at takke Europa-Parlamentet, det belgiske senat, det belgiske repræsentanthus og det flamske parlament for at have vedtaget en række Taiwan-venlige resolutioner i løbet af det sidste år, herunder beslutninger, der støtter Taiwan-EU-samarbejde, et Taiwan -EU bilateral investeringsaftale, Taiwans internationale deltagelse og dem, der udtrykker bekymring over fred og stabilitet i Taiwanstrædet.

reklame

Læs

Belgien

Ombudsmand for børns rettigheder i Kasakhstan Aruzhan Sain mødes med sine belgiske kolleger

Udgivet

on

For at studere den bedste belgiske erfaring inden for arbejde med børn med handicap, sociale programmer til støtte for børn og deres familier samt tilrettelæggelse af integreret og inklusiv uddannelse, mødtes Ombudsmanden for Børns Rettigheder i Kasakhstan Aruzhan Sain med belgiske repræsentanter inden for børns rettigheder. Besøget af Sain blev organiseret med bistand fra Kasakhstans ambassade i Belgien.

Under mødet med formanden for den nationale kommission for rettigheder for Belgiens barn Karin Van Laethem, spørgsmålene om koordinering af myndighedernes indsats på føderalt niveau og på niveau med lokalsamfund og regioner i Belgien, der beskæftiger sig med spørgsmål om børns rettigheder blev diskuteret. På grund af landets territoriale og administrative struktur fungerer uafhængige menneskerettighedsinstitutioner i Riget på regionalt plan.

I den forbindelse besøgte den kasakhiske ombudsmand også Wallonias regionale agentur for bedre liv (AVIQ) samt Institut for børn og familieudvikling (IDEF), hvor det belgiske system for psykologisk, medicinsk og social støtte til børn med handicap var præsenteret i detaljer.

reklame

Til gengæld delte A.Sain oplysninger om arbejdet i Kasakhstan for at forbedre livskvaliteten for børn med handicap, hvis formål er at opbygge et system med en garanti for tidlig opsporing og tidlig hjælp til at reducere børn med handicap. Ifølge Børneombudsmanden er det vigtigt at tilvejebringe en individuel tilgang til behandlingen af ​​børn med funktionsnedsættelser med det krævede antal ydelser og tekniske rehabiliteringsmidler. Hun fortalte sine belgiske kolleger om kasakhstanske reformer inden for at give børn sport og kreative kredse på bekostning af statsbudgettet.

Under et besøg på Royal Institute for People with Musculoskeletal Disabilities (IRAHM) i Bruxelles blev oplevelsen af ​​rehabiliteringsprogrammer for et barn gennemgået under hensyntagen til egenskaberne ved hans fysiske tilstand og psykologiske profil.

Sammen med dette mødtes den kasakhiske ombudsmand med generalkommissæren for barnets rettigheder i det franske fællesskab «Wallonia-Brussels Federation» Bernard De Vos, der talte om integrationspolitikken inden for inklusiv undervisning for børn med udviklingshæmning og integration af vandrende børn. Parterne var enige om, at der er diskussioner om disse spørgsmål i alle lande og søgningen efter den rigtige vej. Omtalende om systemet med forebyggelse og tidlig indsats bemærkede ombudsmændene i de to lande vigtigheden af ​​at screene nyfødte og overvåge udviklingen af ​​små børn.

reklame

Desuden holdt Børneombudsmanden A.Sain under sit besøg et særskilt møde med socialbeskyttelsesrådgiveren for det internationale selskab «Socieux +» Marzena Breza, med hvem mulighederne for samarbejde om indførelsen af ​​institutionen for plejefag (professionel) familier blev diskuteret.

Parterne er blevet enige om at udveksle relevante oplysninger og opretholde kontakter i spørgsmål om beskyttelse af børns rettigheder.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending