Følg os

Slovenien

Statsstøtte: Kommissionen godkender ændring af 2022-2027 regionalstøttekort for Slovenien

DEL:

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har i henhold til EU's statsstøtteregler godkendt en ændring af Sloveniens kort for tildeling af regionalstøtte fra 1. januar 2022 til 31. december 2027 inden for rammerne af de reviderede retningslinjer for regionalstøtte. 

On 27 januar 2022, godkendte Kommissionen regionalstøttekortet for Slovenien for 2022-2027. På 12 December 2022, godkendte Kommissionen Sloveniens territoriale retfærdige overgangsplaner, der identificerer de territorier, der er berettiget til støtte fra fonden for retfærdig overgang ("JTF"). 

Områderne er beliggende i regioner, der er berettiget til støtte under Artikel 107, stk. 3, litra a), i traktaten om Den Europæiske Unions funktionsmåde (såkaldte "a"-områder), som gør det muligt at støtte de dårligst stillede regioner. Ændringen af ​​Sloveniens regionalstøttekort, der blev godkendt i dag, muliggør højere maksimale støttebeløb til investeringer i disse områder. De maksimale støttebeløb vil stige fra 30 % til 40 % af de støtteberettigede investeringsomkostninger i dele af Vzhodna Slovenija.

Den ikke-fortrolige version af dagens afgørelse vil blive gjort tilgængelig under sagsnummeret SA.105436 (i State Aid Register) på Kommissionens konkurrence internet side. Nye publikationer af statsstøttebeslutninger på internettet og i Den Europæiske Unions Tidende er anført i Konkurrence ugentlige e-nyheder.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending