Følg os

Slovakiet

Den Europæiske Hav-, Fiskeri- og Akvakulturfond 2021-2027: Kommissionen vedtager et program på over 15 mio. EUR for Slovakiet

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Kommissionen har vedtaget og Den Europæiske Hav-, Fiskeri- og Akvakulturfond (EMFAF) Program for Slovakiet, til gennemførelse af EU's fælles fiskeripolitik (CFP) og EU's politiske prioriteter skitseret i European Green Deal. Den samlede finansielle bevilling til det slovakiske program 2021-2027 er 20.4 millioner euro over de næste 6 år, hvoraf EU-bidraget udgør 15.2 millioner euro.

EMFAF-programmet for Slovakiet vil hjælpe med at opbygge en stærkere akvakultur- og forarbejdningssektor i Slovakiet, support innovation i produktive investeringer, hjælpe med dekarbonisering af sektorerne ved at forbedre deres energieffektivitet, forbedre markedsordningen og øge rentabiliteten og bæredygtigheden af ​​hele markedskæden.

Kommissær for miljø, oceaner og fiskeri, Virginijus Sinkevičius, sagde: "Jeg er glad for at kunne annoncere vedtagelsen af ​​EMFAF-programmet for Slovakiet, programmet, der vil støtte bæredygtig brug af akvatiske ressourcer og udvikling af fiskeri og akvakultur i ferskvand. Det nye program vil give akvakultur- og forarbejdningssektorerne i Slovakiet mulighed for at investere i at opbygge en robust og kulstoffattig sektor."

Programmet vil understøtte fiskeri- og akvakultursektorens modstandsdygtighed, og deres grøn og digital overgang. 83 % vil blive investeret i bæredygtig akvakultur, forarbejdning og markedsføring. Programmet fastsætter 52 % af bevillingen til at støtte aktiviteter, der bidrager til EU's klimamål.

Med vedtagelsen af ​​dette program er EMFAF-programmerne for alle medlemslande blevet vedtaget, og de kan nu fokusere på at gøre brug af denne finansiering og implementering på stedet.

Flere oplysninger er tilgængelige i dette nyhed.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending