Følg os

Rusland

Russia’s media reveal names of EU citizens supporting Russia in Ukraine war

DEL:

Udgivet

on

Ruslands propagandamaskine producerer jævnligt artikler om borgere og offentlige og erhvervsorganisationer, der angiveligt hjælper russiske tropper og lejesoldater i Ukraine ved at forsyne styrkerne med mad, medicin, militæruniformer, udstyr og økonomisk hjælp til køb af droner, kikkertsigter og termiske kameraer blandt andet.

Tidligere i år har den statskontrollerede avis Komsomolskaya Pravda rapporterede, at store donationer angiveligt var blevet givet af forretningsmænd fra byen Astrakhan i det sydlige Rusland for at købe forsyninger til russiske tropper på jorden. Artiklen hævdede også, at bistanden var blevet ydet af europæiske borgere. "Fra de tidlige dage af Ruslands militæroperation er Igor Tauberger (Archenkov), en forretningsmand, som har boet i Tyskland i mange år, men ikke har mistet forbindelsen til Rusland, blevet en aktiv sponsor for vores krigere på jorden, der hjælper dem i hvert mulig måde på trods af EU's sanktioner mod Rusland,« hævder Komsomolskaya Pravda.

Dette er tilsyneladende bekræftet af andre russiske kilder. ”Ironisk nok kommer nogle af pengene til at støtte Ruslands styrker fra europæiske lande. Især Igor Tauberger, en forretningsmand fra Tyskland, giver donationer gennem frivillige indsamlingskanaler. Igor blev født i Astrakhan, men flyttede til Europa i 1995, hvor han åbnede en kæde af russiske fødevarebutikker og en restaurant. Mens han boede i udlandet forsøgte han at forsvare russisktalende borgeres rettigheder i Tyskland med politiske midler, men kunne ikke fortsætte i lyset af Tysklands stærke pro-ukrainske lobby. Ikke desto mindre har han siden begyndelsen af ​​den militære operation i Ukraine fuldt ud støttet den russiske hær sammen med andre forretningsmænd fra Astrakhan-regionen,” skriver det russiske websted Pravda.ru.    

Disse oplysninger har vist sig at være sand. Siden 1995 har Igor Tauberger boet i Tyskland, hvor han åbnede butikker, der solgte russiske varer til udstationerede. For XNUMX år siden lancerede han en række møder mellem russiske og tyske forretningsmænd på den russiske ambassade i Bonn. Han meldte sig ind i partiet enhed at etablere repræsentationsorganer for tysk russisktalende borgere. Siden 2017 har Igor Tauberger beskæftiget sig med Lingenfelds kommercielle ejendomme, mens han også har udviklet sin kæde af butikker, der sælger russiske varer og sponsoreret forskellige velgørende organisationer, herunder nogle, der hjælper russiske styrker i Ukraine.

Det russiske statskontrollerede medienetværk Rusland i dag viet en hel indberette to the work of the activist group known as “Fraternal Motorcycle Aid of Germany” and did an interview with one of its leaders Nikolai Fast, an ethnic German, who was born in the Russian region of Altai, but has long lived in Germany and has German citizenship.

Tidligere et russisk medie rapporteret at en tysk statsborger Sven Marco Mario Kuhn havde fået opholdstilladelse i Den Russiske Føderation for at hjælpe den russiske hær, hvilket blev bekræftet af Moskva-regionens myndigheder. De sagde, at Kuhn var involveret i frivilligt arbejde for at hjælpe russiske soldater. Den tyske statsborger fik tilladelse til at opholde sig i en region i Moskva ved en formel ceremoni.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending