Følg os

Rusland

Ruslands nyeste atomubåd flytter til en permanent Stillehavsbase

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Den russiske flådes nyeste atomdrevne ballistiske missil-ubåd vil flytte til en permanent base på Kamchatka-halvøen i august, rapporterede det russiske nyhedsbureau TASS onsdag, da Moskva optrapper sin militære tilstedeværelse i Stillehavet.

Generalissimo Suvorov, som trådte i drift i slutningen af ​​2022, bærer op til 16 russiske Bulava-missiler med atomspids, som hver kan bære mere end et atomsprænghoved.

"Ubåden Generalissimo Suvorov vil foretage en inter-naval overgang fra den nordlige flåde (i Arktis) til Stillehavsflåden i august," rapporterede det statslige nyhedsbureau TASS med henvisning til en kilde tæt på militærafdelingen. "Overgangen vil blive udført langs den nordlige del af landet. Søvejen, herunder i en nedsænket position."

Rusland har styrket forsvaret i dets enorme fjernøstlige regioner, der grænser op til Asien-Stillehavet, og beskylder USA for at udvide sin tilstedeværelse dér og rejste sikkerhedsproblemer i Japan og på tværs af regionen.

Generalissimo Suvorov er beregnet til at styrke den russiske stillehavsflådes styrke af atomdrevne ubåde ved Rybachiy-ubådsbasen på Kamchatka-halvøen, rapporterede russiske agenturer tidligere.

Ubåden er det sjette fartøj af den russiske Borei-klasse af mindre og mere snigende ubåde, har russiske agenturer rapporteret. De vil erstatte landets tidligere generationer af ballistiske missiler ubåde.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending