Følg os

Rusland

'Vi har ikke brug for sanktioner, der bjæffer, vi har brug for sanktioner, der bider' de Croos

DEL:

Udgivet

on

Ankommer til aftenens særlige europæiske råd om den russiske invasion af Ukraine. Den belgiske premierminister Alexander de Croos sagde, at sanktionerne er nødt til at bide.

"Det, der er vigtigt, er, at du rører den russiske økonomi, at du rører det økonomiske militærkompleks," sagde han. "Jeg er åben for diskussion, men vi er nødt til at gøre det ekstremt svært for dem at operere i et internationalt finansielt miljø."

Adspurgt om sanktioner vil stoppe Rusland, sagde de Croos: "Sanktioner virker, det har vi set tidligere. Jeg er ret sikker på, at det har indflydelse, og det vil kunne mærkes på russisk side. Som sagt har vi ikke brug for sanktioner, der har store ord eller den bark, vi har brug for sanktioner, der bider, og hvis den bider, tror jeg, den skal bide på en meget grundig måde, og jeg tror ikke, vi skal vende tilbage for en tredje pakke. Den anden pakke skal være god nok.”

Del denne artikel:

trending