Følg os

Maritime

Ruslands fiskerflåde gør klar til succes

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Rusland er allerede den fjerde største globale eksportør af skaldyr i volumen, og planlægger at næsten fordoble sin samlede eksport af skaldyr inden 2024. For at opnå dette har russiske fiskerioperatører afsløret planer om at tilskynde til større investeringer i industrien og søge at fremskynde udrulningen af ​​staten -of the-art fartøjer, moderne forarbejdningsanlæg til skaldyr og forbedrede jernbaner.

'Der har været investeret omkring 5 milliarder dollars i den russiske fiskeindustri,' sagde Petr Savchuk, vicechef for

Rusland er allerede den fjerde største globale eksportør af skaldyr i volumen, og planlægger at næsten fordoble sin samlede eksport af skaldyr inden 2024. For at opnå dette har russiske fiskerioperatører afsløret planer om at tilskynde til større investeringer i industrien og søge at fremskynde udrulningen af ​​staten -of the-art fartøjer, moderne forarbejdningsanlæg til skaldyr og forbedrede jernbaner.

reklame

"Der har været investeret omkring $ 5 mia. I den russiske fiskeindustri," siger Petr Savchuk, vicechef for Rosrybolovstovo, det russiske føderale agentur for fiskeri. 'Men dette er kun begyndelsen'.

I 2018 startede Rusland opbygge af 35 nye fisketrawlere og 20 nye forarbejdningsanlæg til skaldyr, primært centreret omkring landets største fiskerihavne på Fjernøsten. Desuden Rosrybolovstovo sætte et mål for at bygge mindst 100 nye skibe inden 2025, en stigning på 50% i flådens samlede kapacitet. Siden da er investeringerne imidlertid begyndt at stige. Især har Rusland afsløret planer om at bygge jernbaneknudepunkter i hele landet, der hjælper med at fremskynde flytningen af ​​råvarer fra de store fiskerihavne i Kamchatka til Ruslands atlantiske side, herunder dets primære fiskerieksportknude i Murmansk.

Den 12. april i år, FESCO Transportation Group begyndte at transportere containeriseret fisk langs den transsibiriske rute, med produkter, der kører i hastighed fra Vladivostok til Skt. Petersborg. Derfra blev forsendelsen sendt over til Bremerhaven i Nordtyskland. Ifølge FESCO er denne nye rute dobbelt så hurtig som at transportere produkter via Suez, og det viser, at russiske virksomheder opgraderer deres logistik med stor succes.

reklame

For at reducere overbelastningen er russiske myndigheder også begyndt at åbne flere fiskerieksportcentre i hele landet. Som Savchuk forklarer: '[knudepunkter] er ved at blive udviklet, for eksempel i Jekaterinburg, Novosibirsk, Rostov ved Don og andre store byer i Rusland, hvor der bygges store fryselager.'

Et selskab, der yder et stort bidrag, både i Fjernøsten og i torskefiskeriet i Nordatlanten, er Norebo. Investerer 45 millioner dollars i en ny forsendelsesterminal i Petropavlovsk-Kamchatsky, Ser Norebo ud til at oprette en ende-til-ende-service til fiskerfartøjer i Rusland. Terminalen giver fartøjer mulighed for at opbevare deres fisk i kølebeholdere i Fjernøsten, før de sendes til det vestlige Rusland, USA og Europa.

Efter implementeringen af ​​sit flådefornyelsesprogram i 2017 har Norebo snart nogle af de mest moderne skibe, der ikke kun opererer i Rusland, men i verden. Med en radikalisering af Ruslands fiskeriindustri fungerer Norebos nye state-of-the-art fartøjer for at øge energieffektiviteten, reducere spild og skabe mere behagelige arbejdsforhold for besætninger.

'En moderne flåde er et krav i vores tid. Kun nye skibe med højteknologisk udstyr kan tilbyde optimal fangstforarbejdning samt høje standarder for sikkerhed og komfort for besætningen, 'sagde en talsmand for Norebo.

Det ser ud til, at Norebo stræber efter at opnå dette og mere med sin seneste flåde af skibe under opførelse.

Et af gruppens fartøjer, der hed Captain Korotich, inkorporerer faktisk arkitektoniske designelementer, der aldrig tidligere har været brugt på et russisk fiskerfartøj. Skroget er kapselformet med en Enduro Bow -linje, som giver mulighed for øget arbejdsplads ombord og forbedret sødygtighed. Det har også en utrolig kraftig motor (6200kW), som gør det muligt for fartøjet at nå hastigheder på op til 15.5 knob og operere i is op til 0.5 m tyk, mens det bruger mindre brændstof end andre sammenlignelige motorer.

Skibet er designet med energieffektivitet i tankerne og vil også bruge elektricitet fra trawlspilene til belysning og genanvende den overskydende varme fra hovedmotoren til at opvarme skibets rum, herunder kabiner. Genialt er der på stillehavsfartøjer som kaptajn Korotich fiskeolie opsamlet under affaldsbehandling endda sat til at drive kedlen. Disse innovationer reducerer kulstofemissioner og eliminerer unødvendigt affald, som alle bidrager til slutproduktets fremragende bæredygtighed.

Selskabets nyeste langlinefartøjer vil også blive udstyret med moderne multifunktionelle fabrikker, der giver mulighed for avanceret fangstbehandling direkte om bord. Det betyder, at tiden mellem at fange fisk af førsteklasses kvalitet og at skabe det færdige produkt, der er klar til madlavning, forkortes dramatisk, mens forarbejdningsaffald også reduceres til næsten nul. Norebo har fundet udbud af ombordfabrikker endda forbedret det endelige produkt, der når køkkener, da forarbejdning af fisken umiddelbart efter at den er fanget hjælper med at bevare dens friskhed, smag og næringsstoffer.

Fem år er gået siden Norebo første gang annoncerede sit flådefornyelsesprogram. Siden da har selskabet afsløret planer om at bygge ti state-of-the-art skibe, med flere der stadig venter. Men hver gang der lægges en ny køl, føles det som første gang igen. Som Norebo -grundlægger Vitaly Orlov afspejlet ved afsløringen af ​​det første fartøj i 2018: 'Selvom Norebos nuværende fiskerflåde er opdateret, kommer tiden til fornyelse. I dag er et meget følelsesladet øjeblik, hvor vi lægger kølen på det første fartøj. Jeg håber, at denne begivenhed i dag vil give et positivt signal til skibsbygningsindustrien om, at Rusland har til hensigt at bygge skibe, der er så gode som, eller endda bedre, end [fra] skibsværfter overalt i verden. '

Med Norebo i spidsen konkurrerer Ruslands fiskerflåde allerede med de førende fiskenationer i verden med hensyn til konsistens, produktkvalitet og forpligtelser til bæredygtig praksis. I betragtning af de allerede annoncerede fremtidige investeringsplaner er Rusland godt på vej til at nå målet om næsten at fordoble eksporten inden 2024, hvilket bekræfter sin status som verdensleder og rangerer sammen med de gamle legendariske fiskeflåder.

I 2018 startede Rusland opbygge af 35 nye fisketrawlere og 20 nye forarbejdningsanlæg til skaldyr, primært centreret omkring landets største fiskerihavne på Fjernøsten. Desuden Rosrybolovstovo sætte et mål for at bygge mindst 100 nye skibe inden 2025, en stigning på 50% i flådens samlede kapacitet. Siden da er investeringerne imidlertid begyndt at stige. Især har Rusland afsløret planer om at bygge jernbaneknudepunkter i hele landet, der hjælper med at fremskynde flytningen af ​​råvarer fra de store fiskerihavne i Kamchatka til Ruslands atlantiske side, herunder dets primære fiskerieksportknude i Murmansk.

På 12th april i år, FESCO Transportation Group begyndte at transportere containeriseret fisk langs den transsibiriske rute, med produkter, der kører i hastighed fra Vladivostok til Skt. Petersborg. Derfra blev forsendelsen sendt over til Bremerhaven i Nordtyskland. Ifølge FESCO er denne nye rute dobbelt så hurtig som at transportere produkter via Suez, og det viser, at russiske virksomheder opgraderer deres logistik med stor succes.

For at reducere overbelastningen er russiske myndigheder også begyndt at åbne flere fiskerieksportcentre i hele landet. Som Savchuk forklarer: '[knudepunkter] er ved at blive udviklet, for eksempel i Jekaterinburg, Novosibirsk, Rostov ved Don og andre store byer i Rusland, hvor der bygges store fryselager.'

Et selskab, der yder et stort bidrag, både i Fjernøsten og i torskefiskeriet i Nordatlanten, er Norebo. Investerer 45 millioner dollars i en ny forsendelsesterminal i Petropavlovsk-Kamchatsky, Ser Norebo ud til at oprette en ende-til-ende-service til fiskerfartøjer i Rusland. Terminalen giver fartøjer mulighed for at opbevare deres fisk i kølebeholdere i Fjernøsten, før de sendes til det vestlige Rusland, USA og Europa.

Efter implementeringen af ​​sit flådefornyelsesprogram i 2017 har Norebo snart nogle af de mest moderne skibe, der ikke kun opererer i Rusland, men i verden. Med en radikalisering af Ruslands fiskeriindustri fungerer Norebos nye state-of-the-art fartøjer for at øge energieffektiviteten, reducere spild og skabe mere behagelige arbejdsforhold for besætninger.

'En moderne flåde er et krav i vores tid. Kun nye skibe med højteknologisk udstyr kan tilbyde optimal fangstforarbejdning samt høje standarder for sikkerhed og komfort for besætningen, 'sagde en talsmand for Norebo.

Det ser ud til, at Norebo stræber efter at opnå dette og mere med sin seneste flåde af skibe under opførelse.

Et af gruppens fartøjer, der hed Captain Korotich, inkorporerer faktisk arkitektoniske designelementer, der aldrig tidligere har været brugt på et russisk fiskerfartøj. Skroget er kapselformet med en Enduro Bow -linje, som giver mulighed for øget arbejdsplads ombord og forbedret sødygtighed. Det har også en utrolig kraftig motor (6200kW), som gør det muligt for fartøjet at nå hastigheder på op til 15.5 knob og operere i is op til 0.5 m tyk, mens det bruger mindre brændstof end andre sammenlignelige motorer.

Skibet er designet med energieffektivitet i tankerne og vil også bruge elektricitet fra trawlspilene til belysning og genanvende den overskydende varme fra hovedmotoren til at opvarme skibets rum, herunder kabiner. Genialt er der på stillehavsfartøjer som kaptajn Korotich fiskeolie opsamlet under affaldsbehandling endda sat til at drive kedlen. Disse innovationer reducerer kulstofemissioner og eliminerer unødvendigt affald, som alle bidrager til slutproduktets fremragende bæredygtighed.

Selskabets nyeste langlinefartøjer vil også blive udstyret med moderne multifunktionelle fabrikker, der giver mulighed for avanceret fangstbehandling direkte om bord. Det betyder, at tiden mellem at fange fisk af førsteklasses kvalitet og at skabe det færdige produkt, der er klar til madlavning, forkortes dramatisk, mens forarbejdningsaffald også reduceres til næsten nul. Norebo har fundet udbud af ombordfabrikker endda forbedret det endelige produkt, der når køkkener, da forarbejdning af fisken umiddelbart efter at den er fanget hjælper med at bevare dens friskhed, smag og næringsstoffer.

Fem år er gået siden Norebo første gang annoncerede sit flådefornyelsesprogram. Siden da har selskabet afsløret planer om at bygge ti state-of-the-art skibe, med flere der stadig venter. Men hver gang der lægges en ny køl, føles det som første gang igen. Som Norebo -grundlægger Vitaly Orlov afspejlet ved afsløringen af ​​det første fartøj i 2018: 'Selvom Norebos nuværende fiskerflåde er opdateret, kommer tiden til fornyelse. I dag er et meget følelsesladet øjeblik, hvor vi lægger kølen på det første fartøj. Jeg håber, at denne begivenhed i dag vil give et positivt signal til skibsbygningsindustrien om, at Rusland har til hensigt at bygge skibe, der er så gode som, eller endda bedre, end [fra] skibsværfter overalt i verden. '

Med Norebo i spidsen konkurrerer Ruslands fiskerflåde allerede med de førende fiskenationer i verden med hensyn til konsistens, produktkvalitet og forpligtelser til bæredygtig praksis. I betragtning af de allerede annoncerede fremtidige investeringsplaner er Rusland godt på vej til at nå målet om næsten at fordoble eksporten inden 2024, hvilket bekræfter sin status som verdensleder og rangerer sammen med de gamle legendariske fiskeflåder.

Baltikum

Lyt til havet: EU AGRIFISH -fiskeriminister kræver at afslutte overfiskning i Østersøen

Udgivet

on

Da EU's fiskeriministre ankom til AGRIFISH -rådets møde den 11. oktober i Luxembourg, modtog de en musikalsk formaning fra en kvartet klassiske musikere og en operasanger, der opfordrede dem til at Lytte til havet og videnskaben ved at sætte fiskerigrænser inden for videnskabelige råd. Arel Ensemble fremførte uddrag fra strygekvartet nr. 4 af Bacewicz, strygekvartet nr. 8 af Shostakovich, strygekvartet i e-moll af Czerny og bevægelse for strygekvartet af Copland og fik selskab af mezzosopranopersanger Luisa Mauro for Il Tramonto af Respighi uden for European Convention Center i Luxembourg, hvor EU's fiskeriministre samles for at fastsætte fiskegrænser for fiskebestande i Østersøen i 2022.

Miljøkommissær Virginijus Sinkevičius deltog i forestillingen. "Jeg optræder i morges, fordi jeg er følsom over for fremtiden på vores planet, og musik er min måde at udtrykke mig på," sagde mezzosopranopersangeren Luisa Mauro.

"Jeg mener, at det er vigtigt at bruge en økosystembaseret tilgang til at regulere adgangen til havressourcer for at sikre bæredygtighed og forbyde destruktive fiskerimetoder".

reklame

"Arel Ensemble er stolte over at spille uden for AGRIFISH -mødet her i Luxembourg i morges for at fremme behovet for at kæmpe for planeten og en bedre, bæredygtig fremtid!" sagde Bartłomiej Ciastoń, første violin. ”Med vores polske rødder er musikerne fra Arel Ensemble godt placeret til at reagere på og forstå behovet for at beskytte Østersøen mod overfiskeri. Som musikere tager vi skridt til at bevare naturen og hjælpe havmiljøet på en måde, så vi gør det bedst og med hjerte - ved at spille musik. ”

"I dag vil EU AGRIFISH Council fastsætte fiskegrænser for fiskebestande i Østersøen i 2022. Vi løber mod uret for at stoppe sammenbruddet af Østersøøkosystemet og levere de politiske løfter om at standse klimaet og naturkriserne", sagde Rebecca Hubbard, vores fiskeprogramleder. ”Fastsættelsen af ​​fiskerimuligheder på et bæredygtigt niveau er en væsentlig forudsætning for at leve op til disse løfter. Baltiske fiskeriministre skal lytte til havet og videnskaben ved at sætte fiskegrænser inden for videnskabelig rådgivning. ”

reklame
Læs

Brexit

Fransk minister Beaune: Franske fiskere må ikke betale for Storbritanniens Brexit -fiasko

Udgivet

on

By

Fiskeritrawlere ligger forankret ved Boulogne-sur-Mer, efter at Storbritannien og EU formidlede en handelsaftale i sidste øjeblik efter Brexit, Nordfrankrig, 28. december 2020. REUTERS/Charles Platiau

Frankrigs minister for europæiske anliggender, Clement Beaune, sagde i dag (8. oktober), at franske fiskere ikke må betale for fiaskoen ved Storbritanniens udtræden af ​​EU, skriver Dominique Vidalon, Reuters.

"De mislykkedes på Brexit. Det var et dårligt valg. At true os, true vores fiskere, vil ikke afregne deres levering af kalkun i julen," sagde Beaune til BFM TV.

reklame

"Vi vil holde fast. Briterne har brug for, at vi sælger deres produkter," tilføjede han.

Tidligere på ugen sagde premierminister Jean Castex, at Frankrig var parat til at revidere det bilaterale samarbejde med Storbritannien, hvis London fortsat ignorerer den aftale, der er indgået om fiskerirettigheder i handelsforholdet efter Brexit med EU. Læs mere.

Paris er rasende over Londons afvisning af at give, hvad det anser for det fulde antal licenser, der skyldes franske fiskerbåde til at operere i Storbritanniens territorialfarvand, og truer med gengældelsesforanstaltninger.

reklame

Franske fiskere har også sagt, at de kan blokere den nordlige havn i Calais og jernbaneforbindelsen til Channel Tunnel, begge store transitpunkter for samhandelen mellem Storbritannien og kontinentaleuropa, hvis London ikke giver flere fiskelicenser i løbet af de næste 17 dage.

Læs

Maritime

Storbritannien nægter franske både fiskerilicenser

Udgivet

on

Den britiske regering annoncerer EU under 12 m lange fartøjer, der får licens til at fiske i den britiske 6-12 sømilszone, skriver Rt Hon George Eustice MP.

Næsten 1,700 EU -fartøjslicenser er nu blevet licenseret til at fiske i britiske farvande. Heraf er der udstedt 117 licenser til EU-fartøjer til at fiske i 6-12 sømilszonen, hvor der var dokumentation for en track record.

Der er XNUMX mindre skibe, der ikke havde dokumentation, hvor der ikke er udstedt licenser, men hvor den britiske regering stadig er åben for yderligere diskussion og beviser. Storbritannien er klar med metoderne med beslutninger baseret på tilgængelig dokumentation og i overensstemmelse med handels- og samarbejdsaftalen (TCA).

reklame

Den britiske regering offentliggør listen over EU under 12 m lange fartøjer, der får tilladelse til at fiske i den britiske 6-12 sømilszone onsdag den 29. september.

En talsmand for den britiske regering sagde: "Regeringen har i år udstedt et stort antal licenser til EU-fartøjer, der søger at fiske i vores eksklusive økonomiske zone (12-200 sømilszone) og vores territorialhav (6-12 sømilzone). Vores tilgang har været rimelig og fuldt ud i overensstemmelse med vores forpligtelser i handels- og samarbejdsaftalen (TCA).

"Hvad angår zonen på 6-12 nm, som angivet i TCA, skal EU-fartøjer fremlægge dokumentation for en historik over fiskeriaktiviteter i disse farvande. Vi har overvejet ansøgninger om fartøjer på under 12 m til at fiske i denne zone og på grundlag af de foreliggende beviser er vi i stand til at give licenser til 12 af de 47 indgivne ansøgninger.

reklame

"Vi fortsætter med at samarbejde med Kommissionen og de franske myndigheder og vil overveje eventuelle yderligere beviser til støtte for de resterende licensansøgninger."

Frankrigs Europaminister Clement Beaune sagde: "Vi forstår og deler frustrationen fra vores fiskere. Det er ikke acceptabelt ikke at respektere en aftale, der blev underskrevet. Vi har sagt på alle niveauer, herunder på niveau med republikkens præsident og Johnson, at vi ikke kan samarbejde i tillid med Storbritannien om andre spørgsmål, før Brexit -aftalen er respekteret, herunder fisk. Jeg håber, at vi ikke når dertil, men der er gengældelsesforanstaltninger, der er mulige at anvende aftalerne på området af kommercielt område på en vis mængde britiske produkter, inden for energiområdet, er der en række områder, hvor briterne er afhængige af os. Vi har en global aftale, hvis briterne ikke respekterer den aftale om fisk, vi kan tage foranstaltninger, og vi vil ikke tøve med at gøre det. "

Næsten 1,700 fartøjer har allerede fået tilladelse til at fiske i Storbritanniens 12-200 sømilszone, og der blev udstedt yderligere 105 licenser til skibe til at fiske i zonen 6-12 sømil, hvor der var beviser til rådighed for at understøtte en track record over de fem års referenceperiode.

Der var 47 mindre fartøjer, under 12 meter, hvor data var mindre tilgængelige, og hvor der blev anmodet om yderligere bevis for at støtte deres ansøgning om at fiske i 6-12 sømilszonen. Efter at have vurderet alle tilgængelige beviser, har vi nu givet yderligere 12 under 12 m fartøjer licens til at fiske i 6-12 sømilszonen i vores territorialhav. Den tilgang, vi har valgt, er rimelig og fuldt ud i overensstemmelse med handels- og samarbejdsaftalen (TCA).

Handels- og samarbejdsaftalen medførte ændringer i fiskeriordninger mellem Storbritannien og EU. Storbritannien skal give adgang til skibe, der fiskede i de relevante dele af Storbritanniens 6-12 sømilszone i fire ud af fem år mellem 2012 og 2016.

Storbritannien kræver rimeligt bevis for at vurdere ansøgninger i forhold til kravene:

  • Positionsdata, der viser fiskeri i vores territorialfarvand.
  • Dataregistrering fangster af en af ​​de tilladte arter svarende til samme dato eller tidsperiode som disse positionsdata.

Storbritannien har forladt EU og er som uafhængig kyststat forpligtet til bæredygtig fiskeriforvaltning. Defra arbejder fortsat med kolleger i Kommissionen og med franske myndigheder. Vi glæder os over ethvert yderligere bevis fra EU ved hjælp af vores offentliggjorte metode til vurdering af andre eksisterende licensansøgninger fra EU -fartøjer.

Fuldstændige licenskriterier vil blive offentliggjort på Storbritanniens enkeltudstedende myndigheds websted onsdag (29. september 2021).

Læs
reklame
reklame
reklame

trending