Slut med os

Forsiden

FIE træder ind med en plan for at støtte hegnere i COVID-19-krisen

DEL:

Udgivet

on

Et nyt initiativ bekræfter en tendens til at hjælpe sportsfolk med at overvinde følgerne af COVID-19-pandemien. 

                 Den internationale hegnforening (FIE), ledet af Alisher Usmanov, har annonceret en global støtteplan rettet mod nationale forbund midt i COVID-19-krisen.

reklame

”Vores verden har været udsat for coronavirus-pandemien, som har store konsekvenser for fysisk og mental sundhed såvel som økonomien,” sagde Usmanov i en erklæring, der blev offentliggjort sidste fredag ​​af FIE. "Fægtere og deres forbund har pludselig været nødt til at standse deres aktiviteter. I ånden af ​​solidaritet og enhed og for at hjælpe vores hegnfamilie med at overvinde denne vanskelige periode kom vi med en hidtil uset støtteplan, der tildelte 1 million schweiziske franc til dette formål. . "

Alisher Usmanov, foto af TASS

Alisher Usmanov, foto af TASS

I henhold til planen vedtaget af dens eksekutivkomité vil FIE yde økonomisk bistand til sine organisationer, atleter og dommere og fryse medlemskab og organisationsgebyrer. Det sikrer også tilskud til hegnere til at deltage i kommende mesterskaber.

Denne meddelelse kommer på et afgørende øjeblik, når den sportslige verden bliver stoppet af den igangværende suspension af de fleste aktiviteter og omlægningen af ​​begivenheder.

reklame

Tilbage i maj oprettede World Athletics og International Athletics Foundation (IAF) en $ 500,000 velfærdsfond til støtte for professionelle atleter, der har mistet en betydelig del af deres indkomst på grund af suspension af internationale konkurrencer.

Verdens Atletikpræsident Sebastian Coe bemærkede, at ”ressourcerne skal fokuseres på atleter, der sandsynligvis vil konkurrere på de olympiske lege i Tokyo næste år, og nu kæmper for at betale for basale nødvendigheder på grund af et indkomsttab under pandemien”.

FIE, der består af i alt 157 forbund, planlægger i øjeblikket at genoptage sine konkurrencer inden næste november. Fangerne 'seniorkvalificering for olympiske kvalifikationer forbliver frosne fra marts 2020, siger det.

FIE var et af de første internationale forbund, der frigav sin globale støtteplan, som nu måske bliver fulgt af andre.

I betragtning af usikkerheden i slutningen af ​​coronavirus-pandemien, er sportsorganisationer nødt til at overveje, hvordan de kan yde yderligere moralsk og økonomisk støtte til deres atleter. Flere initiativer bør forventes fra donorer og forbund i den nærmeste fremtid.

I mellemtiden arbejder FIE, ifølge Usmanov, utrætteligt for at beskytte vores atleter og hele organisationen for at sikre, at fremtidige konkurrencer finder sted sikkert. Som hegnere ser vi fremtiden sammen, vores hoveder op og vores masker på ”.

Usmanov, en tidligere professionel hegn, har ledet FIE siden 2008 og har lagt en bemærkelsesværdig CHF80 millioner (USD 82 millioner) i FIE's balance over tre tidligere olympiske cykler, ifølge Inde i webstedet for nyheder om spil.

To gange, der blev genvalgt til denne stilling, skånte russerne ingen forsøg på at hjælpe med at fremme hegn og til at hjælpe de voksende nationale forbund i Asien, Afrika og andre dele af verden.

Han overbeviste også IOC, som ledes af den tidligere hegnmester Thomas Bach, til at tildele hele medaljetællingen til hegn under det kommende OL i Tokyo.

Da COVID-19-pandemien brød ud, har Usmanov og hans virksomheder hjulpet med at bekæmpe dens indvirkning med store donationer i forskellige lande, især i Rusland og i Uzbekistan.

Sport og sportsbrancher er måske blevet hårdt ramt af COVID-19, men sport menes også at være den bedste medicin mod sygdomme. Aristoteles plejede at sige, at "intet er så dræning og ødelæggelse af menneskekroppen som langvarig fysisk inaktivitet".

Forhåbentlig vil FIE's initiativ til at støtte fægtere i denne tid med fortsat turbulens bringe os tættere på at afslutte den nuværende pause i verdens sportslige liv.

 

 

 

Økonomi

Udstedelse af grønne obligationer vil styrke euroens internationale rolle

Udgivet

on

Eurogruppens ministre drøftede euroens internationale rolle (15. februar) efter offentliggørelsen af ​​Europa-Kommissionens meddelelse af (19. januar), 'Det europæiske økonomiske og finansielle system: fremme styrke og modstandsdygtighed'.

Formand for Eurogruppen, Paschal Donohoe sagde: ”Målet er at reducere vores afhængighed af andre valutaer og styrke vores autonomi i forskellige situationer. Samtidig indebærer øget international brug af vores valuta også potentielle afvejninger, som vi fortsat vil overvåge. Under drøftelsen understregede ministrene potentialet ved udstedelse af grønne obligationer til at forbedre markenes anvendelse af euroen, samtidig med at de bidrog til at nå vores klimatransitionsmål. ”

Eurogruppen har drøftet spørgsmålet flere gange de seneste år siden Eurotopmødet i december 2018. Klaus Regling, administrerende direktør for den europæiske stabilitetsmekanisme, sagde, at overdreven tillid til dollaren indeholdt risici, hvilket gav Latinamerika og den asiatiske krise i 90'erne som eksempler. Han henviste også skråt til "nyere episoder", hvor dollarens dominans betød, at EU-virksomheder ikke kunne fortsætte med at arbejde med Iran i lyset af amerikanske sanktioner. Regling mener, at det internationale monetære system langsomt bevæger sig mod et multipolært system, hvor tre eller fire valutaer vil være vigtige, herunder dollar, euro og renminbi. 

reklame

Europakommissionær for økonomi, Paolo Gentiloni, var enig i, at euroens rolle kunne styrkes gennem udstedelse af grønne obligationer, der forbedrede markternes anvendelse af euroen, samtidig med at det bidrog til at nå vores klimamål for Next Generation EU-midler.

Ministrene var enige om, at der var behov for en bred indsats til støtte for euroens internationale rolle, som omfatter fremskridt inden for bl.a. Den Økonomiske og Monetære Union, bankunionen og kapitalmarkedsunionen for at sikre euroens internationale rolle.

reklame

Læs

EU

Europæisk menneskerettighedsdomstol støtter Tyskland over Kunduz-luftangrebssagen

Udgivet

on

By

En undersøgelse foretaget af Tyskland om et dødbringende luftangreb i 2009 nær den afghanske by Kunduz, der blev beordret af en tysk kommandør, overholdt dens forpligtelser med hensyn til livsret, fastslog Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol tirsdag den 16. februar skriver .

Dommen fra den Strasbourg-baserede domstol afviser en klage fra den afghanske statsborger Abdul Hanan, der mistede to sønner i angrebet, om at Tyskland ikke opfyldte sin forpligtelse til effektivt at undersøge hændelsen.

I september 2009 kaldte den tyske chef for NATO-tropper i Kunduz en amerikansk kampfly til at slå to brændstofbiler nær byen, som NATO mente var blevet kapret af Talibans oprørere.

Den afghanske regering sagde på det tidspunkt, at 99 mennesker, herunder 30 civile, blev dræbt. Uafhængige rettighedsgrupper anslået mellem 60 og 70 civile blev dræbt.

reklame

Dødstallet chokerede tyskerne og tvang i sidste ende sin forsvarsminister til at træde tilbage på grund af beskyldninger om at dække over antallet af civile tab i opløbet til Tysklands valg i 2009.

Tysklands føderale anklagemyndighed havde fundet ud af, at kommandanten ikke påtog sig strafferetligt ansvar, hovedsageligt fordi han var overbevist om, da han beordrede luftangrebet, at der ikke var nogen civile til stede.

For at han kunne holdes ansvarlig i henhold til international lov, ville han skulle have fundet ud af, at han havde handlet med den hensigt at forårsage overdrevne civile tab.

reklame
Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol overvejede effektiviteten af ​​Tysklands efterforskning, herunder om den fastslog en begrundelse for dødelig magtanvendelse. Det overvejede ikke lovligheden af ​​luftangreb.

Af 9,600 NATO-tropper i Afghanistan har Tyskland den næststørste kontingent bag USA.

En fredsaftale i 2020 mellem Taliban og Washington opfordrer udenlandske tropper til at trække sig tilbage den 1. maj, men den amerikanske præsident Joe Bidens administration gennemgår aftalen efter en forværring af sikkerhedssituationen i Afghanistan.

Tyskland forbereder sig på at udvide mandatet til sin militære mission i Afghanistan fra 31. marts til slutningen af ​​dette år med troppsniveauer på op til 1,300 ifølge et udkast til dokument set af Reuters.

Læs

EU

Digitalisering af EU-retssystemer: Kommissionen indleder offentlig høring om grænseoverskridende retligt samarbejde

Udgivet

on

Den 16. februar lancerede Europa-Kommissionen en offentlig høring om modernisering af EU's retssystemer. EU sigter mod at støtte medlemslandene i deres bestræbelser på at tilpasse deres retssystemer til den digitale tidsalder og forbedre dem EU grænseoverskridende retligt samarbejde. Justiskommissær Didier Reynders (billedet) sagde: “COVID-19-pandemien har yderligere understreget vigtigheden af ​​digitalisering, også inden for retfærdighed. Dommere og advokater har brug for digitale værktøjer for at kunne arbejde hurtigere og mere effektivt sammen.

Samtidig har borgere og virksomheder brug for onlineværktøjer til en lettere og mere gennemsigtig adgang til domstolene til en lavere pris. Kommissionen stræber efter at skubbe denne proces frem og støtte medlemslandene i deres bestræbelser, herunder med hensyn til at lette deres samarbejde i grænseoverskridende retslige procedurer ved hjælp af digitale kanaler. " I december 2020 vedtog Kommissionen en kommunikation skitserer de handlinger og initiativer, der skal fremme digitaliseringen af ​​retssystemer i hele EU.

Den offentlige høring vil samle synspunkter om digitaliseringen af ​​EU's grænseoverskridende civile, kommercielle og strafferetlige procedurer. Resultaterne af den offentlige høring, hvor en bred vifte af grupper og enkeltpersoner kan deltage, og som er tilgængelige her indtil den 8. maj 2021 vil indgå i et initiativ om digitalisering af grænseoverskridende retligt samarbejde, der forventes ved udgangen af ​​dette år, som annonceret i 2021 Kommissionens arbejdsprogram.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending