Følg os

Polen

Storbritanniens prins William besøger tropper i Polen på overraskelsestur

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Prins William, den britiske prins, besøgte Polen uanmeldt onsdag (22. marts) for at udtrykke taknemmelighed over for britiske og polske tropper for deres støtte til Ukraine. Han mødte også flygtninge, der flygtede fra Rusland, for at dele deres historier.

Hans kontor oplyste, at tronfølgeren rejste til Rzeszow i det sydøstlige Polen for at møde Mariusz Blaszczak (forsvarsminister) og for at tale med medlemmer af den polske forsvarsstyrke og britiske tropper stationeret der.

Efter Ruslands invasion opbygger NATO styrke på sin østlige flanke. Briterne er en del af den NATO-udsendelse.

Selvom den kongeliges rejse ikke bliver offentliggjort, udtalte hans talsmand, at William var opsat på, at den skulle fortsætte, og at det var noget, han bad om.

William udtalte, at han var til stede for at udtrykke taknemmelighed over for de britiske og polske tropper for deres tætte partnerskab. "Jeg vil også gerne hylde det polske folks geniale menneskelighed. Jeres hjerter har været lige så åbne som jeres hjem.

Prinsen af ​​Wales vil rejse til Warszawa efter de militære engagementer for at besøge en forladt kontorblok, der er blevet omdannet til et overnatningscenter for 300 ukrainske kvinder og børn, der flygtede fra krigen.

Prinsen lægger en krans ved den ukendte soldats grav i den polske hovedstad på torsdag. Det var her, hans bedsteforældre, dronning Elizabeth og prins Philip, lagde en krans, da de besøgte Polen i 1996. Herefter mødes han med Polens præsident Andrzej Dzura.

Han sagde: "I morgen, når jeg møder præsident Duda, vil jeg gentage det dybe forhold, der er delt mellem vores to nationer, og understrege min fortsatte støtte og taknemmelighed til det polske folk."

reklame

Williams tur til Ukraine, hans første siden 2017, da han rejste dertil med Kate, vil ende med et besøg i en lokal madhal. Han vil hilse på unge ukrainske flygtninge bosat i Warszawa.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending