Følg os

Pakistan

Pakistan Pavilion skinner på den internationale festival arrangeret af International School of Brussels

DEL:

Udgivet

on

The Embassy of Pakistan, Brussels participated in the International School of Brussels (ISB) International Festival with a uniquely designed Pakistani pavilion on 9th June 2024.

ISB International Festival er en årlig fest, der viser forskellige kulturer og traditioner fra hele verden. Skolens mangfoldige elevsamfund deltog aktivt med 100 lande repræsenteret i begivenheden med deres karakteristiske udstillinger.

Arrangementet gav mulighed for at præsentere landets rige arv, kulturelle mangfoldighed, turisme og eksportpotentiale. Disse udstillinger omfattede artefakter, kunsthåndværk, traditionelle kostumer og fotografier. Et udvalg af bøger og dokumentarfilm om turisme og kultur i Pakistan gav besøgende et unikt indblik i landets rige historie, traditioner og turismepotentiale.

Traditionel pakistansk gademad var en stor attraktion, der tiltrak et stort antal besøgende, som nød delikatesser som Biryani, Samosas, Gulab Jamun og den særlige pakistanske chai. Pavillonen indeholdt også et Henna (Mehndi) hjørne, der tilbyder indviklede og smukke designs til dem, der søger en mere fordybende kulturel oplevelse.

Der var særlig interesse for Made in Pakistan Sportsartikler, dvs. fodbold- og cricketsæt. Børn og forældre tog særlige billeder med VM i fodbold på boden i Pakistan.

Ambassadør Amna Baloch udtalte: "Den internationale festival tjener som en vidunderlig platform til at fremvise Pakistans rige kulturelle arv, mangfoldighed og vores folks varme gæstfrihed. Det er opmuntrende at se sådan entusiasme og interesse for vores kultur fra det internationale samfund."

reklame

Besøgende satte stor pris på det pakistanske køkken og de smukke artefakter udstillet i Pakistan Pavillon, hvilket gør det til et af festivalens højdepunkter.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending