Følg os

Pakistan

Tres års forhold mellem Pakistan og EU - fotografisk udstilling om Pakistan afholdt i Bruxelles

DEL:

Udgivet

on

Til fejring af 60-året for oprettelsen af ​​diplomatiske forbindelser mellem Pakistan og Den Europæiske Union, blev der i aftes lanceret en fotografisk udstilling i Bruxelles ved en begivenhed arrangeret af Pakistans mission til Den Europæiske Union i samarbejde med European External Action Service (EEAS) .

Fotoudstillingen, der viser Pakistans rige historie, arv, arkitektur, turisme, sport, såvel som religiøs, kulturel og kulinarisk mangfoldighed, blev indviet af den fungerende udenrigsminister Jauhar Saleem, som besøger Bruxelles for at lede 8. runde af Pak EU Political. Dialog. Indvielsesceremonien blev overværet af embedsmænd fra europæiske institutioner, diplomater, intelligentsia og mediepersoner.

I sine bemærkninger ved lejligheden bemærkede den fungerende udenrigsminister Jauhar Saleem den positive bane i de bilaterale forbindelser mellem Pakistan og EU og det voksende partnerskab på politiske, økonomiske og handelsmæssige områder. Han understregede, at forholdet mellem Pakistan og EU var en passende fremstilling af værdien af ​​at arbejde sammen om globale udfordringer - såsom klimaændringer, fødevaresikkerhed og bæredygtighed, hvilket krævede en multilateral og tværfaglig tilgang.

Den fungerende udenrigsminister understregede det enorme potentiale for yderligere at udvide båndene mellem Pakistan og EU under den strategiske engagementsplan. Han udtrykte Pakistans parathed til at fremme dette produktive og konstruktive partnerskab, især inden for videnskab og teknologi, da disse er de mest relevante sektorer for at opnå socioøkonomisk udvikling.

Del denne artikel:

trending