Følg os

Pakistan

Pakistans rige kulturarv udstillet i Belgien

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Den pakistanske ambassade i Bruxelles sluttede sig til den længe ventede begivenhed på Belgiens kulturelle kalender ved at samarbejde med Urban Brussels for at markere 2022-udgaven af ​​den årlige kulturarvsdag. Dette års Heritage Day den 17. og 18. september faldt sammen med det 75. diamantjubilæum for Pakistans uafhængighed i august 2022.

Pakistans ambassadør i Belgien, Luxembourg og Den Europæiske Union, Dr. Asad Majeed Khan indviede de dagslange aktiviteter i ambassadens lokaler.

Pakistans ambassade havde opstillet en række kulturelle udstillinger, der skildrede Pakistans rige kultur og arv sammen med traditionel pakistansk gademad.

Artefakter, fotografier, ornamenter, kunsthåndværk, topeksportprodukter og traditionelle kostumer var blevet udstillet ved forskellige boder, som repræsenterede landets rige arv, kulturelle mangfoldighed, turisme og eksportpotentiale.

Tusindvis af belgiske besøgende, inklusive den yngre generation, besøgte kancelliet og interesserede sig meget for forskellige facetter af pakistansk kultur afspejlet gennem interessante og informative dokumentarer, bøger og kulturelle udstillinger.

De traditionelle pakistanske streetfood-boder ved kancelliet tiltrak også mange besøgende, som kunne lide det traditionelle pakistanske køkken.

Ved lejligheden blev der også arrangeret en briefing om situationen som følge af de klimaforandringer-inducerede oversvømmelser over hele landet. En særlig videopræsentation om ødelæggelserne forårsaget af oversvømmelserne og deraf følgende nødhjælps- og redningsindsats blev også spillet for de besøgende.

reklame

Siden 1989 har Heritage Days været en af ​​Belgiens mest ventede kulturelle begivenheder. I år inviterede Urban Brussels diplomatiske missioner til at deltage i begivenheden for første gang. Derfor deltog den pakistanske ambassade i Bruxelles i "Arvdagen" for at fremvise Pakistans kultur og arv til besøgende fra regionerne Bruxelles, Vallonien og Flandern i Belgien.

De besøgende satte stor pris på den varme og gæstfrihed, som ambassadens embedsmænd udviste.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending