Følg os

NASA

'Masterclass with NASA': Tilmelding til den første fælles begivenhed for NASA og Vatikanets observatorium er åben

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

21 internationale universiteter og ledelsesorganisationer har bekræftet deltagelse i 'Masterclass med NASA om menneskets, økonomiens og verdens fremtid' Et af emnerne vil være den unge generations krise og deres svindende håb for fremtiden. Andre emner vil omfatte pandemien og de seneste kriser i Afghanistan og Haiti. Den 2021. oktober 100 lanceres det virtuelle studie "Masterclass with NASA" online. Bekræftede deltagere i den internationale debat omfatter professor Jeffrey Sachs - økonom, Artur Chmielewski - ingeniør fra NASA, Guy Consolmagno - direktør for Vatikanets observatorium, prof. Michał Heller - kosmolog og ledere fra mere end XNUMX lande.

Polakker fra CTN Foundation er arrangørerne af arrangementet. ”Vi vinder og taber sammen. Vores hovedansvar er at bygge en vision om i morgen. NASAs planer om bemandede missioner til Månen i 2033 og til Mars i 2043 er vigtige, men det, der er endnu vigtigere, er vores ønske om at starte forfra, ”siger arrangørerne.

Sammenstødet mellem forskellige visioner om menneske, økonomi og verden vil blive genstand for 'Masterclass' med deltagelse af ledere fra Global Leadership Network - en organisation, der samler 250,000 ledere fra over 100 lande rundt om i verden. Andre deltagende organisationer omfatter Columbia University, University Sao Paolo, AIESEC International, CEMS (35 akademiske centre), World Youth Alliance, Tel Aviv University. Arrangørerne påpeger, at morgendagens vision ikke er født af appeller og opkald, men af ​​dialog og opbygning af relationer, gensidig lytte og at være åben for andre mennesker.

“Dette er formålet med 'Masterclass med NASA.'Vi taler om, hvad der er godt for unge mennesker; om hvordan vi kan skabe en økonomi, der vil tjene dem, ”sagde Kate Raworth, forfatteren til bogen Donut økonomi, udnævnt til årets bog om økonomi af Financial Times.

reklame

"I de ændringer, der sker for vores øjne, kan vi se tendensen til at revurdere forretningsmål. Flere og flere ledere ønsker at opbygge den langsigtede værdi med deres organisation, ikke kun fokusere på det kortsigtede overskud. Det er efter min mening den vej, vi bør følge, "sagde Jacek Kędzior, regionforvaltningspartner for EY CESA (Central-, Øst- og Sydøsteuropa og Centralasien), og administrerende partner for EY Polska.

'Lad os drømme' opsummerer mødets maksimum vedrørende menneskets, økonomiens og verdens fremtid. Det kommer til udtryk i evnen til at handle for at forbedre situationen for dig selv, dine nærmeste og hele samfundet.

”Der sker i øjeblikket store ændringer i økonomiens verden. Der er næsten 290 erhverv, der snart vil kræve yderligere færdigheder, eller som allerede gør det. Arbejdsløshed stammer fra vanskeligheden ved at tilpasse sig nye job, ikke kun dem i det digitale rum, men også i traditionelle erhverv. Vores møde har til formål at vise muligheder, hvor vi kun har set problemer hidtil. Den digitale revolution betyder store ændringer, der også sker gennem træninger og møder som denne. Det lærer os den fleksibilitet, vi kræver for at starte igen, ”sagde David Gregoszof fra KonradAdenauer Foundation.

reklame

"Den største trussel, vi står over for, er ikke robotter, der erstatter os, men vores uvillighed til at genopfinde os selv," sagde Mike Walsh, ekspert i kunstig intelligens. "Vi lever i en tid med mirakler: autonome biler, enheder, der forudser vores behov, og robotter, der kan alt fra avanceret fremstilling til komplekse medicinske operationer. Automatisering, algoritmer og kunstig intelligens vil ændre alle aspekter af vores daglige liv. Men er vi det klar over, hvad dette betyder for fremtiden for arbejde, ledelse og menneskelig kreativitet? " 21. oktober, der starter kl. 16, GMT+2.

Program og gratis online registrering: masterclassNasa.org

Link til video preview.

Del denne artikel:

Læs
reklame
reklame
reklame

trending