Følg os

Moldova

En hidtil uset hændelse sætter passagerer på flugt til Chisinau

DEL:

Udgivet

on

I en hidtil uset og kaotisk vending oplevede passagerer ombord på et FlyOne-fly fra Jerevan til Chisinau uventede omdirigeringer og langvarige forsinkelser, som efterlod dem strandet uden mad eller vand i næsten 12 timer. Hændelsen har udløst forargelse og rejst bekymring over myndighedernes handlinger i Moldova og Rumænien.

Da det nærmede sig slutningen af ​​den oprindelige flyvning, blev FlyOne-flyet med moldoviske borgere nægtet adgang til Chisinaus lufthavn uden forklaring. Efterfølgende blev flyet omdirigeret til Bukarest. De rumænske myndigheder nægtede dog også at tillade en landing, hvilket forværrede passagerernes situation yderligere.

Strandet og begrænset til flyet udtrykte passagererne deres frustration og fortvivlelse ved at råbe: "Vi vil gerne hjem!" da de afventede en løsning. Ifølge kilder har passagererne været uden mad eller vand i næsten 12 timer. Derudover er mobiltelefoner begyndt at løbe tør for batteri, uden øjeblikkelig hjælp tilgængelig. Den uventede og uforklarlige adspredelse har ført til spekulationer og beskyldninger fra passagererne, som mener, at de er målrettet af politiske årsager.

Yderligere forværrede nøden, det rumænske grænsepoliti gik ombord på flyet og fjernede personer og bragte dem til ikke-oplyste steder. Denne handling har øget forvirringen og frygten blandt de resterende passagerer, som har hårdt brug for klarhed og assistance.

Da flyet nu står over for muligheden for at blive sendt tilbage til Jerevan, ser passagerernes prøvelse langt fra overstået. Manglen på kommunikation og gennemsigtighed fra både de moldoviske og rumænske myndigheder har kun forstærket passagerernes følelser af forladthed og frustration.

Denne hændelse repræsenterer et nyt lavpunkt i den moldoviske luftfartshistorie og rejser alvorlige spørgsmål om regeringsførelse, menneskerettigheder og behandlingen af ​​nødlidende individer. De berørte passagerer kræver øjeblikkelig indgriben og svar, søger en sikker tilbagevenden hjem og ansvarlighed fra de ansvarlige for denne foruroligende episode.

reklame

Del denne artikel:

trending