Følg os

Moldova

Shor Party: Anholdelser og kriminelle handlinger mod opposition

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

I Moldova fortsætter debatten om borgerrettigheder, individuelle frihedsrettigheder og retsstatsprincippet i landet, da oppositionskræfterne, herunder kommunistpartiet, i de seneste uger har udtrykt stærk bekymring over den autoritære drift, som den moldoviske regering ville gennemføre kl. det politiske, institutionelle og retlige niveau.

Den såkaldte retsreform, som førte til afsættelsen af ​​generalanklageren, blev gennemført med alvorlige proceduremæssige mangler og regler, der generelt ikke respekterer internationale standarder, til det punkt, at Europarådets Venedigkommission udtrykte et negativt udtalelse om ændringerne foretaget af regeringen og formulerede en række anbefalinger, som blev ignoreret af det parlamentariske flertal i Chisinau.

Et andet element, der bekræfter de påståede overgreb, er notatet udstedt af Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol, som anbefalede, at Moldova reviderer sine afgørelser om afskedigelse af generalanklageren, hvilket antyder, at han, hvis ikke, vil vinde sin sag ved EMRK.

Formanden for Shor-partiet, Ilan Shor, lederen af ​​den tredje politiske styrke i landet og i parlamentet, sagde: "at arrestationen af ​​Shor-partiets næstformand, fru Marina Tauber, ikke kun er en kriminel og politisk diskrimineret handling, men er også en organiseret og beordret anholdelse.

Retten overvåges og instrueres direkte af Maia Sandu, præsident for Republikken Moldova. Et land og en præsident, der planlægger at komme ind i Den Europæiske Union og implementere og følge europæisk lovs regler, fungerer som en sand diktator i Østen.

Marina Tauber er et af de mest fundamentale og uundværlige medlemmer af partiet, som kæmper for sine landsmænds og sit lands velbefindende og frihed. Dens forfølgelse strider mod enhver menneskerettighedsregel og demokratiske principper i vores hjemland og i EU.

Det ser ikke ud til at være andet end en personlig hævnakt fra en person, der mangler lederskab i landet", slutter sekretæren for det moldoviske parti.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending