Følg os

israel

Medlemmer af den amerikanske kongres opfordrer EU til i det hele taget at udpege Hezbollah til en terrorgruppe

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

En todelt gruppe medlemmer i Det amerikanske Repræsentanternes Hus igangsatte mandag en resolution, der opfordrede EU til at fjerne sin officielle sondring mellem Hizbollah som en politisk og militær organisation og udpege hele gruppen som en terrororganisation, skriver Yossi Lempkowicz.

Ifølge en pressemeddelelse blev beslutningen introduceret af rep. Ted Deutch (D-Fla.) Sammen med rep. Kathy Manning (DN.C.), Gus Bilirakis (R-Fla.) Og Peter Meijer (R-Mich .). Det blev medindført af Rep. French Hill (R-Ark.), Ted Lieu (D-Calif.), Brad Schneider (D-Ill.), Ritchie Torres (DN.Y.), Ann Wagner (R-Mo .) og rangerende medlem af Mellemøsten, Nordafrika og Global Counterterrorism -underudvalg Joe Wilson (RS.C.).

Hizbollah betragtes af USA som en terrororganisation; EU deler imidlertid gruppen op i to grene - en politisk fløj og en militær fløj.

reklame

Hizbollahs militære fløj er på EU's liste over sanktionerede terrororganisationer, men ikke hvad den definerer som den politiske fløj.

Ifølge Julie Rayman, senior direktør for politik og politiske anliggender i American Jewish Committee, tillader denne sondring den gren, der er udpeget som den politiske fløj af den Iran-støttede terrororganisation Hizbollah, at sprede sin indflydelse uden for Mellemøsten og oprette en terrorinfrastruktur i hele Europa.

USA anerkender ikke denne sondring og inkluderer hele Hizbollah -enheden på sin liste over amerikanske udenrigsterroristorganisationer.

reklame

Mens EU som helhed skelner mellem forskellige fløje, anerkender mange individuelle nationer hele gruppen som en terrororganisation, herunder Argentina, Østrig, Bahrain, Canada, Colombia, Tjekkiet, Estland, Tyskland, Guatemala, Honduras, Israel, Litauen, Nederlandene, Serbien, Slovenien, Schweiz, Det Forenede Kongerige, De Forenede Arabiske Emirater samt Golfsamarbejdsrådet og Arab League, ifølge en pressemeddelelse fra AJC.

"Når du har at gøre med en hensynsløs terrororganisation som Hizbollah, er der ingen forskel mellem politiske og militante fløje," sagde Deutch, der er formand for Mellemøsten, Nordafrika og det globale underudvalg for bekæmpelse af terrorisme.

”Jeg er glad for, at mange europæiske lande har handlet for at udpege Hizbollah i sin helhed som en terrororganisation, som Arab League og Gulf Cooperation Council også har gjort. Men vi har brug for, at EU holder op med at lade Hizbollahs såkaldte politiske fløj frit operere ved at slutte sig til os fuldt ud at målrette mod denne terrorgruppe og dens globale kriminelle netværk. ”

Hizbollahs militærfløj blev tilføjet til listen over terrororganisationer af EU i 2013 på opfordring fra Bulgarien, der oplevede et terrorangreb fra Hizbollah i 2012, og Cypern, som forfalskede et angreb planlagt af Hizbollah i samme år.

"Den Europæiske Unions sondring mellem Hizbollahs 'militære' og 'politiske' fløj er både uærlig og gør lidt for at løse dens fundraising og rekruttering," sagde Meijer i pressemeddelelsen. "Denne beslutning opfordrer EU til at anerkende den realitet, at Hizbollah - i sin helhed - er en terrororganisation og tager skridt til bedre at bekæmpe sine forfærdelige operationer rundt om i verden."

Udover sin terroraktivitet fortsætter Hizbollah med ulovlig handel med narkotika, våben, hvidvaskning af penge, lagring af sprængstof og overvågning i europæiske byer. Ifølge AJC ville en anerkendelse af Hizbollah i sin helhed som en terrororganisation hæmme dens evner til at indsamle, rekruttere og mobilisere.

"Vi tilskynder til hurtig passage af denne vigtige topartsresolution, der presser EU til at gøre det rigtige og rette op på fiktionen om en splittet Hizbollah, som den godkendte for næsten ti år siden," sagde AJC's administrerende direktør David Harris i en pressemeddelelse. "Ved fejlagtigt at tro, at det kan tæmme Hizbollahs adfærd, et forslag, der ikke understøttes af beviser, har EU skabt 'militære' og 'politiske' fløje inden for Hizbollah, når det i virkeligheden er en enkelt, samlet terrororganisation."

"Hizbollah er en terrororganisation, der er ansvarlig for tusinder af civile dødsfald i Mellemøsten og rundt om i verden," sagde Manning i en meddelelse. ”Deres indflydelse på Libanons opløsning har været ødelæggende; de forstærker Irans destruktive indflydelse, og de udgør en fare for hele regionen. Jeg opfordrer EU til fuldt ud at udpege Hizbollah som en terrororganisation og til at arbejde tæt sammen med USA for at gennemføre sanktioner, dele efterretninger og bremse Hizbollahs ondartede regionale indflydelse. ”

israel

For første gang oplyser Europa -Parlamentet, at Hizbollah er ansvarlig for Libanons ødelæggende politiske og økonomiske krise

Udgivet

on

I en resolution om Libanon, der blev vedtaget tidligere på ugen, erklærede Europa -Parlamentet klart, at Hizbollah er ansvarlig for landets ødelæggende politiske og økonomiske krise og undertrykkelsen af ​​folkebevægelsen i 2019, skriver Yossi Lempkowicz.

Resolutionen, der blev vedtaget med en overvældende og tværpolitisk støtte, understreger behovet for fuld libanesisk suverænitet og beklager skadelig indblanding udefra.

Teksten lyder: ”der henviser til, at Hizbollah stadig kontrollerer centrale ministerier i den libanesiske regering; der henviser til, at Hizbollah er blevet opført som en terrororganisation af flere EU -medlemsstater; der henviser til, at Hizbollah gentagne gange har vist sin stærke ideologiske troskab med Iran, som destabiliserer den libanesiske regering og undergraver dens tiltrængte samhørighed. "

reklame

Resolutionen truer yderligere "indførelsen af ​​målrettede sanktioner for at hindre eller undergrave den demokratiske politiske proces."

Teksten blev vedtaget med 575 ja -stemmer, 71 nej -stemmer og 39 hverken / eller.

Resolutionen sagde, at EU stadig bør overveje at indføre sanktioner over for libanesiske politikere, der blokerer for den nye regerings fremskridt.

reklame

Efter at have noteret sig Libanons dannelse af en regering for to uger siden efter mere end et års politisk dødvande, sagde Europa -Parlamentet, der mødtes i Strasbourg, at EU -regeringerne endnu ikke kan frigøre pres på landet.

På trods af at EU's udenrigspolitiske chef Josep Borrell fortalte Europa -Parlamentet, at tiden for sanktioner var gået på grund af dannelsen af ​​en regering. EU har hilst velkommen meddelelsen om den nye regering ledet af premierminister Najib Mikati.

Europa -parlamentet "opfordrer dybt de libanesiske ledere til at holde deres løfter og være en funktionel regering", hedder det i beslutningen.

EU indvilligede i juni i at forberede rejseforbud og indefrysning af aktiver for libanesiske politikere anklaget for korruption og hindring af bestræbelser på at danne regering, økonomisk dårlig forvaltning og krænkelser af menneskerettigheder.

EU skal tage stilling til Hizbollah, siger ECR -MEP'er

De europæiske konservative og reformister (ECR), en midter-højre politisk gruppe i EU-parlamentet, hilste kraftigt vedtagelsen af ​​beslutningen velkommen. '' ECR -gruppen tilslutter sig Europa -Parlamentets opfattelse af, at Hizbollah er ansvarlig for Libanons ødelæggende politiske og økonomiske krise og undertrykkelsen af ​​folkebevægelsen i 2019. "

”For første gang har MEP’er anerkendt organisationens stærke ideologiske troskab med Iran, som virker til at destabilisere Libanon,” noterede det.

For gruppen sagde den svenske MEP Charlie Weimers, at beslutningen '' i høj grad udfordrer de venstre-liberale grupper til at affinde sig med Hizbollahs sande terrorkarakter og gøre op med den påtænkte sondring mellem de såkaldte militære og politiske fløje i organisation.''

'' Det er en sondring, der stærkt nægtes af Hizbollahs viceleder, Naim Qassem, selv, der understreger, at Hizbollah har en enkelt ledelse, og at der ikke findes nogen sondring mellem vinger, '' tilføjede Weimers.

"Dette må være Europa -Parlamentets stærkeste fordømmelse endnu af Iran og deres terror -fuldmægtig Hizbollah for at underminere Libanons stabilitet," sagde Daniel Schwammenthal, direktør for AJC Transatlantic Institute.

”Europæiske lovgivere har således sendt en klar advarsel til regimet i Teheran og deres shiitiske terrorgruppe om, at det ikke længere er business as usual. Det libanesiske folk fortjener frihed, demokrati og velstand - ingen af ​​dem kan opnås, så længe Hizbollah og Iran kan fortsætte med at trække landet ind i korruption, kriminalitet og krig, ”tilføjede han.

Læs

Holocaust

Hollandsk kommune væmmes over unge mennesker, der protesterer mod corona -foranstaltninger i nazistiske uniformer

Udgivet

on

Munuenby Urk, i Holland, har udtrykt afsky over billeder, hvor omkring 10 unge mennesker marcherede gennem byen i nazistiske uniformer i lørdags protesterede mod COVID-19-foranstaltninger, NLTider rapporteret, skriver Yossi Lempkowicz.

Billeder online viser en af ​​dem iført fangerstriber og en Davidsstjerne, mens de andre retter falske våben mod ham.

”Denne adfærd er ikke kun meget stødende og ekstremt upassende, men også skadelig for store befolkningsgrupper. Med denne smagløse handling er en grænse meget klart blevet krydset, hvad angår Urk kommune, 'sagde kommunen i en erklæring.

reklame

"Vi forstår, at disse unge mennesker vil gøre deres stemme hørt om virkningen af ​​de nuværende og kommende coronavirusforanstaltninger," sagde byens borgmester Cees van den Bos og tilføjede, at '' denne diskussion finder ikke kun sted i Urk, men hele vejen igennem vores land.''

Han fortsatte: '' Vi forstår imidlertid ikke, hvordan de gør det. Ikke kun Urk kommune, men hele samfundet afviser fuldstændig denne måde at protestere på. ”

Anklagemyndigheden sagde, at den undersøger, om der er begået en strafbar handling.

reklame

Rabbi Menachem Margolin, formand for European Jewish Association (EJA), en gruppe, der repræsenterer hundredvis af lokalsamfund på tværs af kontinentet, sagde, at denne hændelse '' understreger det massive arbejde, der stadig er at gøre inden for uddannelse. ''

'' De unges handlinger i Urk, en del af en voksende tendens til at sammenligne Covid -restriktioner og skubbe tilbage mod vaccination, der søger at drage paralleller mellem regeringens forsøg på at dæmme op for virussen og den nazistiske behandling af jøder, viser det massive stykke arbejde, der stadig skal udføres i uddannelsesmæssige tilbud om, hvad der virkelig skete under Holocaust, '' sagde han.

'' Uanset hvor høje følelser der løber, kan den jødiske oplevelse af holocaust aldrig bruges til at drage nogen sammenligning, simpelthen fordi intet kan sammenlignes med det i Europa, '' tilføjede Margolin.

Ifølge nyhedswebstedet Hart van Nederland undskyldte de unge mandag. I et brev skrev de. "Det var absolut ikke vores hensigt at vække minder om Anden Verdenskrig." Men de klargjorde ikke, hvad deres hensigt var. ”Vi vil understrege, at vi absolut ikke er antisemitiske eller imod jøder, eller støtter det tyske regime. Vores oprigtige undskyldning, ”skrev de.

Dette er ikke den første hændelse omkring coronavirus i Urk. I januar blev a GGD -testcenter i landsbyen blev tændt. I marts journalister blev angrebet af kirkegængere der fortsatte med at gå i kirke på trods af coronavirus -foranstaltninger.

Læs

Egypten

På et møde i Sharm el-Sheikh er Israels premierminister Bennett og den egyptiske præsident El-Sisi enige om at uddybe forbindelserne mellem de to lande

Udgivet

on

Israels premierminister Naftali Bennett mødtes mandag med den egyptiske præsident Abdel Fattah El-Sisi i kystbyen Sharm El-Sheikh mandag, skriver Yossi Lempkowicz.

Det var det første israelske premierministerbesøg i Egypten i et årti.

I en erklæring fra premierministerens kontor sagde de to ledere diskuterede en række emner, herunder "måder at uddybe og styrke samarbejdet mellem staterne med vægt på at udvide den gensidige handel og en lang række regionale og internationale spørgsmål."

reklame

Bennett takkede præsident El-Sisi for Egyptens vigtige rolle i regionen og bemærkede, at fredsoverenskomsten mellem de to lande fortsat vil tjene som et fundament for sikkerhed og stabilitet i Mellemøsten i de over 40 år, der er blevet undertegnet.

Han understregede også Egyptens vigtige rolle i opretholdelsen af ​​sikkerhedsstabiliteten i Gazastriben og i at finde en løsning på spørgsmålet om de israelske fangere og savnede.

De to ledere diskuterede også måder at forhindre et atomkraftigt Iran og behovet for at standse landets regionale aggression.

reklame

De blev enige om at fortsætte med at uddybe samarbejdet og dialogen mellem de to lande på alle områder. '' Under mødet skabte vi først og fremmest et fundament for dybe bånd i fremtiden, '' sagde Bennett da han vendte tilbage til Israel.

'' Israel åbner sig i stigende grad for landene i regionen, og grundlaget for denne mangeårige anerkendelse er freden mellem Israel og Egypten. Derfor skal vi på begge sider investere i at styrke dette link, og det har vi gjort i dag, ”sagde han.

Bennett var den første israelske premierminister, der offentligt besøgte Egypten, siden hans forgænger Benjamin Netanyahu mødtes med den tidligere egyptiske præsident Hosni Mubarak i 2011 også i Sharm El-Sheikh.

Jerusalem Post bemærkede, at der dengang kun var et flag på mødet, det egyptiske. Denne gang sad de israelske og egyptiske ledere ved siden af ​​flag fra begge lande.

I et usædvanligt show af egyptisk komfortniveau med et israelsk møde på højt plan annoncerede Sisis kontor Bennetts tilstedeværelse i Sharm e-Sheikh, frem for at forlade Israel for at offentliggøre begivenheden.

Israel og Egypten underskrev en fredsaftale i 1979, men den er blevet betragtet som en ”” kold fred ”.

Ifølge journalisten Khaled Abu Toameh, en ekspert i palæstinensiske og arabiske anliggender, er den egyptiske præsident El-Sisi, der mødes med Bennett, en del af Egyptens bestræbelser på at genoptage sin afgørende rolle i den israelsk-palæstinensiske konflikt og Sisis bestræbelser på at fremstille sig selv som en fredsstifter og karry gunst hos Biden -administrationen.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending