Slut med os

Huawei

Mere end 100 job, der skal oprettes af Huawei i Irland

Teknologikorrespondent

Udgivet

on

Huawei annoncerede i dag (21. februar), at de ville skabe yderligere 110 nye job i Irland inden udgangen af ​​2022, hvilket bragte til mindst 310 det samlede antal nye job, det vil have tilføjet over en periode på tre år fra 2019 til 2022 - mere end en fordobling sin arbejdsstyrke på det tidspunkt. Huawei vil investere € 80 millioner i irsk forskning og udvikling (F&U) i løbet af de næste to år for at støtte sin voksende forretning i Irland.

I løbet af de sidste 15 måneder har Huawei skabt 200 arbejdspladser i Irland samt investeret 60 millioner euro i F&U. I de næste to år investerer Huawei yderligere 80 mio. € i F&U i Irland, hvilket fordobler sit engagement fra 2019. *

De nye job vil imødekomme en vedvarende stigende efterspørgsel efter Huaweis produkter og tjenester på tværs af salg, F&U, it-udvikling og inden for forbrugerdivisionen. Virksomheden har et stærkt fokus på at hjælpe sine forretningspartnere med at udrulle 5G i Irland i de kommende år. Jobbet vil hovedsageligt være baseret i hovedkvarteret i Dublin og på tværs af operationer i Cork og Athlone.

Investeringen understøttes af den irske regering gennem IDA Ireland.

I en kommentar til meddelelsen sagde Tánaiste og minister for handel, beskæftigelse og beskæftigelse Leo Varadkar: ”Nyheden om, at Huawei vil skabe 110 nye job, er meget velkommen. Virksomheden skaber nye job på et tidspunkt, hvor vi virkelig har brug for dem med så mange mennesker uden arbejde. På trods af al den aktuelle usikkerhed og udfordringer tiltrækker Irland fortsat investeringer i topklasse fra globale teknologivirksomheder. Disse 110 job, der kommer ud over de 200 oprettede i løbet af de sidste 15 måneder, vil blive ledsaget af en investering på € 80 mio. I irsk forskning og udvikling. Jeg ønsker virksomheden held og lykke med denne udvidelse. ”

Bekræftelse af de seneste ansættelsesplaner Huawei Yangs administrerende direktør Tony Yangxu sagde: ”Vi er glade for at se en sådan vækst i vores arbejdsstyrke og forretning. Huawei har en langsigtet forpligtelse over for Irland, hvor vi siden 2004 har bygget et team i verdensklasse, der betjener vores stadigt voksende kunde- og virksomhedskunder. Dagens meddelelse er et bevis på styrken hos dem såvel som den løbende succes med vores forsknings- og udviklingsprogram, som vi forpligtede os til 70 millioner euro i 2019. Vores historie i Irland er en af ​​gensidig succes, da vi hjælper med det nationale digitale transformation og Irland fortsætter med at vokse sit internationale omdømme som et pro-business miljø med stort talent til rådighed. ”

IDA Ireland CEO Martin Shanahan tilføjede: ”Dette er en velkommen investering fra Huawei, som vil tilføje væsentligt til Irlands teknologi og F & U-økosystem. Virksomhedens fortsatte engagement i betydelige investeringer i F&U og skabelse af højværdige job demonstrerer Huaweis tillid til Irland og den talentpulje, der er tilgængelig her. ”

Huawei har en bred vifte af aktiviteter i Irland, hvor det betjener alle de store telekommunikationsudbydere med produkter og forretningsløsninger.

Huaweis F & U-aktiviteter i Irland arbejder tæt sammen med Science Foundation Ireland forskningscentre, herunder Adapt, Connect og Lero, samtidig med at de har partnerskaber med DCU, Trinity, UCD, UCC og UL. Dets F & U-indsats i Irland fokuserer på områderne video, cloud computing, kunstig intelligens (AI), pålidelighedsteknologi og 5G-forbrugssager.

I 2020 begyndte Huawei Irland at støtte Ocean Research & Conservation Ireland gennem sit globale digitale inkluderings-TECH4ALL-program. Huawei Ireland yder et forskningsstipendium og teknologisk støtte til ORC Ireland, da det gennemfører den første realtidsundersøgelse af virkningen af ​​havtrafik på hvaler i irske farvande. Huawei Ireland lancerede også 'TECH4HER' stipendieprogrammet i partnerskab med Technological University Dublin (TU Dublin) og University College Dublin (UCD) med det formål at støtte kvindelige studerende, der studerer STEM-emner.

Huawei Ireland blev for nylig annonceret som en 2021 regional top arbejdsgiver af Top Employers Institute. Hvert år certificerer Top Employers Institute organisationer, der er fokuseret på at sætte deres folk først gennem deres ekstraordinære HR-politikker. Top Employers Institute-programmet certificerer organisationer baseret på deltagelse og resultater af deres HR Best Practice Survey. Denne undersøgelse dækker 6 HR-domæner bestående af 20 emner såsom People Strategy, Work Environment, Talent Acquisition, Learning, Well-being and Diversity & Inclusion og mere.

Om Huawei Irland

Huawei er en førende global udbyder af informations- og kommunikationsteknologi (ICT) og smarte enheder. Med integrerede løsninger på tværs af fire nøgledomæner - telekommunikationsnetværk, IT, smarte enheder og cloud-tjenester - Huawei er forpligtet til at bringe digital til enhver person, hjem og organisation til en fuldt tilsluttet, intelligent verden. Huawei beskæftiger over 194,000 mennesker i 170 lande over hele kloden.

Huawei har været i Irland siden 2004, hvor virksomheden nu betjener over 3 millioner mennesker og understøtter over 860 direkte og indirekte job.

Huaweis forretningsaktiviteter i Irland trives fortsat. Intelligent forbindelse med fiber- og 5G-teknologier er begyndt og vil styrke markedet for mobilnetværk og bredbåndsnetværk med AI- og IOT-teknologier. Huawei Ireland arbejder meget tæt sammen med lokale operatører og partnere og fokuserer på at pleje fremtidens talent og højt kvalificerede fagfolk i disse områder over hele landet.

Huawei arbejder med en række irske institutioner på tredje niveau, herunder Trinity College Dublin, Dublin City University, University of Limerick, University College Dublin og University College Cork og finansierer vital irsk forskning inden for video, kunstig intelligens og cloud computing. Virksomheden samarbejder også med vigtige Science Foundation Ireland-centre som Connect, Insight, Adapt og Lero.

Huawei Ireland støtter Ocean Research & Conservation Ireland, en "non-profit" organisation med base i Cork, til at gennemføre Irlands første realtidsundersøgelse for at vurdere virkningen af ​​havtrafik på hvaler i irske farvande. Den nye undersøgelse vil se anvendelsen af ​​akustisk overvågningsudstyr i Celtic Sea på steder, hvor der er registreret observationer af hvaler og andet dyreliv. Udstyret vil være i stand til at lytte til hvalers bevægelser og ved hjælp af maskinlæringsmodeller for at forbedre dataanalysen for første gang give næsten realtidsregistrering.

I 2020 lancerede Huawei Ireland 'TECH4HER' stipendieprogrammet i partnerskab med Technological University Dublin (TU Dublin) og University College Dublin (UCD) med det formål at støtte kvindelige studerende, der studerer STEM-emner. Stipendierne er tilgængelige på både bachelor- og postgraduate niveau. Ud over økonomisk støtte tilbyder TECH4HER også muligheden for at deltage i et mentorprogram med repræsentanter fra Huawei.

Kina

Huawei CEO opfordrer til lempelse af handelsspændinger mellem USA og Kina

Teknologikorrespondent

Udgivet

on

Huawei grundlægger og administrerende direktør Ren Zhengfei (afbilledet) opfordrede den nye amerikanske regering til at vedtage en mere åben politik over for kinesiske virksomheder, men indrømmede, at sælgeren ikke havde forventet, at de nuværende begrænsninger for det ville blive ophævet, skriver Chris Donkin.

På et mediebord, sagde Ren, at virksomheden ville fokusere på at fremstille gode produkter og ikke havde "energi til at være involveret i denne politiske boblebad".

Den udøvende stillede spørgsmålstegn ved, om USAs aggressive holdning over for Kinas virksomheder var gavnlig for dets egen økonomi og virksomheder.

Han indrømmede dog, at det ville være "ekstremt vanskeligt" for myndigheder i USA at ophæve begrænsninger, der allerede er pålagt Huawei.

Huawei var et mål for en vedvarende kampagne mod det ledet af den tidligere amerikanske præsident Donald Trump med forskellige begrænsninger på selskabets aktiviteter, herunder forbud mod amerikanske virksomheder, der leverer sælgeren.

Reglerne har stærkt begrænset Huaweis håndsætforretning ud over at hæmme sin netværksenhed: USA overtalte med succes flere lande at følge sin ledelse i at forbyde sælgeren at levere 5G-netværksudstyr af sikkerhedsmæssige årsager.

Trump er siden blevet erstattet af Joe Biden, selv om der indtil videre ikke har været nogen indikation af, at dette ville føre til en lempelse af begrænsningerne over for virksomheden eller dets lokale jævnaldrende.

Under sessionen gentog Ren også tidligere kommentarer om, at Huawei var åben for forhandlinger med USA-baserede virksomheder om licensering af dets teknologi, selvom bemærket ingen havde kontaktet det indtil videre.

Continue Reading

Forsiden

Huawei åbner ny front i FCC-kamp

Teknologikorrespondent

Udgivet

on

Huawei eskalerede en kamp med Federal Communications Commission (FCC) og indgav en retssag, der søgte at vende den amerikanske regulators udpegelse af den som en national sikkerhedstrussel. skriver Diana Goovaerts.

Den kinesiske sælger hævdede i en domstol, der anlagde FCC, overskred sin lovbestemte autoritet ved at navngive den som en trussel, og etiketten var "vilkårlig, lunefuld og misbrug af skønsbeføjelse og ikke understøttet af væsentlige beviser".

Det bad en dommer om at skrabe FCC's betegnelse og "give en sådan anden lettelse, som denne domstol finder passende".

En FCC-repræsentant fortalte Mobile World Live betegnelsen var “baseret på en betydelig mængde beviser udviklet af FCC og adskillige amerikanske nationale sikkerhedsagenturer” og tilføjede “vi vil fortsætte med at forsvare denne beslutning”.

FCC udpegede formelt Huawei og den kinesiske rival ZTE som sikkerhedstrusler i juni 2020 og derefter afviste appeller fra begge virksomheder, der udfordrer deres betegnelser.

I henhold til en FCC-regel, der blev vedtaget i november 2019, forhindrer titlen amerikanske operatører i at bruge offentlig finansiering til at købe eller vedligeholde udstyr fra begge leverandører.

Huaweis retssag er adskilt fra sagsanlæg taget imod FCC i december 2019 med det formål at vælte reglen.

virksomheden mistede et tidligere forsøg at vende amerikanske begrænsninger for offentlige entreprenører, der bruger deres produkter.

Continue Reading

Huawei

Huawei lancerer sin første europæiske produktionsanlæg

EU Reporter korrespondent

Udgivet

on

Huawei annoncerer den officielle lancering af Huawei European Wireless Factory, som vil være placeret i Brumath Business Parc i Grand Est-regionen i Frankrig.

Continue Reading

Twitter

Facebook

trending