Følg os

Iran

Agenter fra gejstligt regime angriber MEK-tilhængernes demonstration i Bruxelles til støtte for Abadan-opstanden

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

I en desperat reaktion på solidaritetsprotesterne i forskellige byer i Iran til støtte for Abadans opstand, sendte det regerende diktatur sine agenter og funktionærer for at forstyrre Mujahedin-e Khalq (MEK/PMOI) tilhængernes demonstration i Bruxelles til støtte for Abadans opstand. Den hektiske handling var også foranlediget af regimets vrede og bekymringer over konsekvenserne af dommen af ​​Assadollah Assadi, dets diplomat-terrorist, arresteret og dømt af en belgisk domstol for forsøg på at bombe oppositionens store sammenkomst i Paris i 2018.

Da de forvekslede Bruxelles gader med Abadan, angreb og sårede regimets agenter adskillige demonstranter, som afviste deres angreb. Det belgiske politi anholdt agenterne.

Agenternes angreb på MEK-tilhængere i Bruxelles er bagsiden af ​​forsøget på at bombe den iranske modstands årlige sammenkomst i 2018 af en regimets diplomat-terrorist og hans tre medskyldige med belgiske pas.

Den iranske modstandsbevægelse kræver igen arrestation, retssag og tilbagekaldelse af passet for regimets agenter, Quds Force og efterretningsministeriets lejesoldater, deres udvisning fra europæiske lande og forhindrer sådanne agenter i at komme ind i europæisk jord. Dette er et nødvendigt skridt for at imødegå præstestyrets uhæmmede terrorisme og sikre sikkerheden for iranske flygtninge og asylansøgere.

Sekretariatet for Irans nationale modstandsråd (NCRI)

Klik her for at downloade de relaterede optagelser.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending