Følg os

Cypern

Invest Cyprus hilser Radisson Hotel Groups ambitiøse udvidelsesplaner for øen velkommen som en “stor tillidserklæring”.

DEL:

Udgivet

on

Radisson Hotel Group VP beskriver planer om at "tredoble" sin portefølje med servicerede lejligheder i EMEA for at imødekomme den nye efterspørgsel efter "sikre" helligdage og bygge videre på den modstandsdygtige model for forlænget ophold.

Mens mange hotelgrupper har sat deres udviklingsplaner på hold, har Radisson Hotel Group meddelt, at de går videre med en ambitiøs femårsplan, der inkluderer åbning af en anden ejendom i Larnaca inden sommeren 2021 og banebrydende i de næste par måneder at bygge øens første servicerede lejligheder med mærkevarer, også i Larnaca. En anden flagskibs ejendom er planlagt i Nicosia, der skal drives af Sunnyseeker Hotels under en franchiseaftale.  

Elie Milky, vicepræsident for udvikling for Radisson Hotel Group for Mellemøsten, Pakistan, Cypern og Grækenland, beskrev en global tendens i retning af brugen af ​​servicerede lejligheder og sagde, at gruppen reagerede på den nye efterspørgsel fra gæster “, der ønsker at rejse igen , men på en sikker og fysisk distanceret måde ”i kølvandet på Covid-19-pandemien.  

George Campanellas, administrerende direktør for Invest Cyprus, det nationale agentur for investeringsfremme, der arbejder på en national strategi for at gøre Cypern til en førende destination for turisme og gæstfrihed, sagde:  

”Vi er meget glade for, at førende hotelmærker som Radisson Hotels har valgt Cypern at udvide og tilføje over 500 nye værelser og lejligheder. Dette viser en stor tillidserklæring i turist- og gæstfrihedssektoren på Cypern i en meget udfordrende tid for den globale økonomi. Det er også et godt eksempel på, hvordan store virksomheder arbejder med Cypern for at finde innovative måder at tackle udfordringer, som pandemien medfører, og støtte lokale virksomheder og skabe job. ” 

Radisson Hotel Group har allerede fem hoteller, resorts og servicerede lejligheder med over 800 nøgler i drift og under udvikling på tværs af Cypern, hvilket gør det til den største internationale hotelgruppe på øen. Det planlagte Radisson Beach Resort Larnaca (billedet) tilbyder yderligere 202 nøgler og bliver byens første feriested med internationalt mærke, når det åbner i sommer. Byggeri starter også "i de kommende måneder" på øens første brandede servicelejligheder, også under mærket Radisson Blu. Derudover vil det for nylig underskrevne strategiske partnerskab med Sunnyseeker Hotels og Quality Group markere gruppens indrejse i Nicosia med en 271-nøgleegenskab, der "vil ændre byens skyline", når den åbner i 2024, sagde hr. Milky. 

Milky sagde om, hvorfor Radisson havde valgt Cypern til udvidelse: 

reklame
Elie Milky, vicepræsident for udvikling for Radisson Hotel Group for Mellemøsten, Pakistan, Cypern og Grækenland

Elie Milky, vicepræsident for udvikling for Radisson Hotel Group for Mellemøsten, Pakistan, Cypern og Grækenland

”Med kun 1% af de 500 hoteller på øen under et internationalt mærke identificerede vi dette som en åbning for at trænge ind på markedet med de rigtige partnere. Pandemien og det deraf følgende økonomiske klima har også gjort uafhængige hotelejere mere åbne for branding-muligheder i betragtning af de strenge rengørings- og forebyggelsesstandarder, som gæsterne leder efter, og muligheden for at få adgang til flere markeder og internationale gæster. ” 

Han tilføjede: ”Hvad der skiller Cypern ud som et vellykket turistmål er stabilitet, muligheder og placering. Den cypriotiske regering støttede også stærkt processen med at udvikle dagsordenen for bæredygtig udvikling efter 2015 og har gentagne gange udtrykt sin forpligtelse til gennemførelsen af ​​målene for bæredygtig udvikling (SDG), som gør øen til en endnu mere attraktiv destination for turisme og investeringer. ” 

Hr. Milky sagde, at pandemien havde øget tendensen mod servicerede lejligheder. "Allerede før pandemien udgjorde servicerede lejligheder 10% af vores EMEA-portefølje med 45 ejendomme og mere end 5,400 nøgler i drift og under udvikling. Dette er yderligere styrket med yderligere meddelelser om ejendomme med nye lejlighedshoteller i Amsterdam, Paris, Larnaca, Nicosia og andre steder. Vores gruppe planlægger næsten at tredoble vores portefølje med servicerede lejligheder inden for de næste fem år. ” 

Ser fremad sagde han: ”Gæsterne søger at rejse igen, men på en sikker fysisk distanceret måde. Der vil være mere fokus på renlighed, og der vil også være større efterspørgsel efter resorts, servicerede lejligheder og mærkevarer gæstfrihed på grund af deres element af tillid, standarder og de forskellige distributionskanaler, der følger med det. Vi vil begynde at se flere konverterings- og brandingmuligheder som et resultat.

”Vi vil også se meget mere afhængighed af teknologi, da det vil være et nøgleværktøj i genoplivningen af ​​vores sektor. Næsten alle aspekter af gæstfrihedsoplevelsen har en digital komponent. Der vil altid være behov for fysiske møder og interaktioner, men forretningsmøder vil sandsynligvis flytte til en mere hybrid opsætning, hvor mindre hold mødes ét sted og forbinder med andre via videokonference, og dette vil være en enorm mulighed for gæstfrihedsindustri. ” 

Invester Cypern har lanceret adskillige nye initiativer for at tiltrække investeringer i sektoren for turisme og gæstfrihed, hvoraf en del er en dedikeret projektbank kaldet TourInvest Cypern, der viser alle tilgængelige investeringsmuligheder i sektoren. Dets fokus er på at fremme øen som en destination året rundt og at øge tematisk turisme som wellness, sundhed og sportsrehabilitering. 

Om Invest Cypern 

Invest Cyprus (Cyprus Investment Promotion Agency) er Cyperns regerings investeringsagentur, der er dedikeret til at tiltrække og lette direkte udenlandske investeringer til landet. I tæt samarbejde med alle statslige myndigheder og offentlige institutioner såvel som den private sektor er Invest Cyprus landets førende agent til at etablere Cypern som en verdensklasse investeringsdestination. For flere detaljer, besøg venligst www.investcyprus.org.cy

Radisson Hotel Group 

Radisson Hotel Group is one of the world’s largest hotel groups with nine distinctive hotel brands, and more than 1,500 hotels in operation and under development in 120 countries. The Group’s overarching brand promise is Every Moment Matters with a signature Yes I Can! service ethos.

Radisson Hotel Group-porteføljen inkluderer Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Radisson Individuals, Park Plaza, Park Inn by Radisson, Country Inn & Suites by Radisson og prizeotel samlet under et kommercielt paraplymærke Radisson Hotels.

Radisson Rewards er vores globale belønningsprogram, der leverer unikke og personlige måder at skabe mindeværdige øjeblikke, der betyder noget for vores gæster. Radisson Rewards tilbyder ekstraordinære loyalitetsfordele for vores gæster, mødeplanlæggere, rejsebureauer og forretningspartnere.

Radisson Meetings leverer skræddersyede løsninger til ethvert arrangement eller møde, herunder hybridløsninger, der placerer gæster og deres behov i centrum for dets tilbud. Radisson Meetings er bygget op omkring tre stærke serviceforpligtelser: Personligt, professionelt og mindeværdigt, samtidig med at de leverer de strålende basics og er unikt 100% kulstofneutral.

Mere end 100,000 teammedlemmer arbejder på Radisson Hotel Group og på de hoteller, der har licens til at operere i dets systemer.

For mere information, besøg:

https://www.radissonhotels.com / virksomhed 

Eller få kontakt med os på:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/radisson-hotel-gruppe / 

Instagram: https://www.instagram.com/radissonhotels/ 

Twitter: https://twitter.com/radissonhoteller

Facebook: https://www.facebook.com/radissonhotels

YouTube: https://www.youtube.com / radissonhotelgroup

Del denne artikel:

trending