Slut med os

Europarådet

Europarådets parlamentariske forsamling - Den voksende brug af kunstig intelligens

Udgivet

on

Europarådet

Europarådets parlamentariske forsamling - Tab af privatlivets fred gennem "track & trace"

Udgivet

on

Med spredningen af ​​COVID-19 benytter nogle regeringer lejligheden til at afvikle dele af demokratiet. Tab af privatlivets fred gennem "track & trace" -systemer, forsinket valg og andet misbrug giver anledning til bekymring i Europarådets parlamentariske forsamling, og den armenske parlamentsmedlem Vladimir Vardanyan ønsker at se en strammere kontrol ...

Continue Reading

Europarådet

Europarådets parlamentariske forsamling - AI og algoritmer inden for strafferet

Udgivet

on

Lettiske stedfortræder Boriss Cilevičs, forfatter til en rapport om brugen af ​​kunstig intelligens inden for retfærdighed, som vil blive vedtaget i denne uge af Den Stående Komité for Europarådets parlamentariske forsamling, advarer Jim Gibbons om farerne ved at stole på algoritmer i kriminelle retssystemer.

Continue Reading

Europarådet

Europarådets parlamentariske forsamling - COVID-19-pandemi er ikke en undskyldning for at udhule demokratiet

Udgivet

on

 

Den britiske konservative parlamentsmedlem Ian Liddell-Graingers betænkning, der krævede, at COVID-19-pandemien ikke bruges som en undskyldning for at udhule demokratiet, er vedtaget af Europarådets parlamentariske forsamling. Det argumenterer. at regeringer ikke må bruge pandemien som en undskyldning for at udhule demokratiske rettigheder og retsstatsprincippet. Han har talt med Jim Gibbons.

Continue Reading
reklame

Facebook

Twitter

trending