Følg os

Bruxelles

Bruxelles for at begrænse importen af ​​kinesisk grøn teknologi

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

EU planlægger at begrænse importen af ​​grøn teknologi fra Kina. Dette vil mindske chancerne for, at kinesiske virksomheder vinder offentlige kontrakter og skabe yderligere barrierer for købere, der leder efter subsidier. Rapporten anførte, at offentlige indkøbstilbud, der involverer produkter fra lande med mere end 65 % markedsandele i EU, ville blive nedjusteret. Det citerede et udkast til Net Zero Industry Act, som blev set af Financial Times.

EU-Kommissionens handelsdirektorat er dog bekymret for, at de ændringer, der er foreslået i bogen om offentlige indkøb, kan være i strid med international lov. Det siger kilder, der er bekendt med sagen, til FT.

Financial Times rapporterede tirsdag (14. marts), at EU søgte nye måder at overvåge europæiske virksomheders investeringer i oversøiske produktionsfaciliteter for at begrænse Kinas adgang til ny teknologi fra Vesten.

Vores standarder

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.
reklame

trending