Følg os

Østrig

Fuld fiber for et digitalt og bæredygtigt Europa

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Wien er en by med en meget høj livskvalitet, en egenskab, der er meget værdsat af de mange besøgende, der kommer til den østrigske hovedstad. Og i tre dage er den vært for FTTH 2022, en stor industrikonference med en mission om at fremme allestedsnærværende fuldfiberbaserede tilslutningsmuligheder til hele Europa. Den tre dage lange konference og udstilling finder sted på det imponerende Messe Wien Exhibition & Congress Center i Wien, Østrig.

Messe Wien Exhibition & Congress Center, Wien, Østrig.

Frigjort fra Covids restriktioner byder branchen i år velkommen til muligheden for at mødes fysisk igen.

FTTH-konferencen er målrettet over 3,500 deltagere fra 1,000 virksomheder og over 100 lande og er det største mødested i verden for bredbåndsinteressenter. Alle benytter lejligheden til at deltage i verdens førende fiberkonference- og netværkshub med chancen for at møde hundredvis af delegerede, udstillere og partnere, og fremviser de nyeste FTTH produkt- og serviceteknologiløsninger og industritrends.

Fremtrædende blandt de tilstedeværende virksomheder er den kinesiske multinationale telekommunikationsudstyrs- og systemvirksomhed ZTE.

Deres imponerende tilbud inkluderer prototypen af ​​den første optiske netværksenhed (ONU) i branchen til at understøtte både 50-Gigabit-kapabel passiv optisk netværk (50G PON) og Wi-Fi 7 teknologier.

Peng Aiguang, præsident for Europa og Amerika for ZTE, fortalte EU Reporter "ZTE har bevæget sig fra at være en udfordrer til en markedsleder ved at øge udgifterne år for år til forskning og udvikling."

"Vi er glade for, at ZTE ses som en betroet partner og udstyrsleverandør til telekommunikationsnetværk i hele Europa og resten af ​​verden"

reklame
Peng Aiguang, præsident for Europa og Amerika for ZTE

"Vores mål er at opbygge et omdømme baseret på ZTEs kerneværdier. Deltagelsen af ​​europæiske interessenter og succesen med dagens begivenhed viser, at det arbejde, vi udfører, bærer frugter.”

"I modsætning til rivaliserende virksomheder har ZTE bygget en "europæisk model" af operationer med over 3000 europæiske ansatte og betroet europæere de højeste niveauer af ledelsesautoritet."

Christian Woschitz var tidligere manager for ZTEs østrigske region, som omfattede 5 østeuropæiske lande. Hans nylige udnævnelse som præsident for Central Østeuropa betyder, at han nu leder 19 lande, som er opdelt i 3 forskellige regioner.

Vi spurgte ham, hvilke primære mål han havde sat på sin dagsorden for forretningsudvikling i Central-Østeuropa?

Christian Woschitz, Præsident for Central Østeuropa til ZTE

"Vores mål for den kommende periode er at forbedre vores eksisterende partnerskaber inden for infrastruktur og forbrugerenheder. På grund af pandemien steg den globale efterspørgsel efter digitalisering af samfundet og virksomhederne hurtigt. Som grundlag herfor vil det være meget vigtigt, at operatørerne sikrer bredbåndsforbindelse og tilstrækkelig kapacitet til deres forbrugere eller erhvervskunder. ZTE med sin førende teknologi, især inden for 5G og fiberoptiske netværk, vil være en pålidelig partner til at levere den nødvendige infrastruktur.

Som ZTE ser vi et stort potentiale i CEE-regionen, især det fragmenterede marked med mange små lande og forskellige sprog, der har brug for en fleksibel og pålidelig teknologipartner som os.

ZTE er en hurtigtvoksende virksomhed i CEE-regionen, og vi fokuserer stærkt på at opbygge mere tillidsfulde og langsigtede partnerskaber med tier 1-kunder. Formteknologisk perspektiv er stadig det største potentiale for forretningsudvikling, jeg ser inden for 5G, FTTH, multimedie- og forbrugerenheder som CPE, router, AP/mesh og smartphones."

Christian Woschitz (centrum) taler med Thomas Arnolder, CEO A1 Telekom Austria Group (højre)

På trods af sin nylige udnævnelse fortsætter han med at være administrerende direktør for ZTE Østrig. Anses ZTEs østrigske forretning som central i Europa?

"For ZTE har det østrigske marked en meget lang og succesrig historie, i år 2009 tildelte Hutchison Drei Austria ZTE for landsdækkende modernisering af radio- og kernenetværk. Dette har været det første nøglefærdige projekt i Europa med en betydelig størrelse. Ud fra dette perspektiv kan vi sige, at vores rødder i Europa er dybt forbundet med det østrigske marked.

Siden sidste år blev Wien nu omdrejningspunktet for CEE-regionen, og jeg har placeret alle mine regionale platformspersonale i Østrig. Læringen fra det østrigske marked skal blive en best practice-model for CEE-regionen, så hvis vi tænker på, at vores telekommunikationsmarkedsandel i Østrig faktisk er omkring 1/3, giver det os et meget ambitiøst mål for regionen.

Inden for telekommunikation er Østrig et af de mest konkurrencedygtige lande i Europa. Siden ZTE trådte ind på markedet i 2010 ved at modernisere på kortest tid det komplette netværk af Hutchison Drei Austria, startede kapløbet om den bedste dækning, kvalitet og brugeroplevelse. Samt på grund af det faktum, at den østrigske regering sikrede et meget solidt investeringsgrundlag med Telecom Act 2020, fortsætter den stærke konkurrence med 5G. I øjeblikket investerer østrigske teleoperatører årligt 700 mio. EUR til 5G-udrulningen. Denne massive investering sikrede faktisk, at omkring 80 % af befolkningen allerede kan nyde 5G-tjenester.

Derfor er Østrig i CEE-regionen i øjeblikket det mest avancerede land med hensyn til 5G-befolkningsdækning. Men vi kan lige så godt se et hurtigt 5G-implementeringsprogram i Tjekkiet, Ungarn, Bulgarien og Kroatien. Men der er også flere lande som Serbien og Rumænien, hvor 5G-licensen ikke er blevet auktioneret indtil videre.

Hvad vi kan se er, at den nuværende hovedmotivation for 5G stadig er at levere tilstrækkelig bredbåndskapacitet til slutforbrugeren. Dette giver en forklaring på, hvorfor det i Østrig er meget hurtigere end for eksempel i Rumænien. Østrig har 200 aktive fiberabonnenter, Rumænien har 6.5 mio.

Så hvordan ser han på fiberudviklingen i Europa?

"Fibertjenester kan bringe betydelig værdi og fordele til EU i den digitale transformation. Dette skal være i stand til at opfylde behovene i en omfattende digital EU-strategi, når vi begynder migrationen fra de gamle kobberbaserede bredbåndstjenester til en ny højhastighedsfiberbaseret bredbåndstjenesteinfrastruktur.

ZTE har løbende samarbejdet med EU-operatører som en førende PON-løsning og Video E2E-udbyder. For eksempel har vi udført i Østrig, Spanien, Italien, Tyrkiet, Rumænien, Tjekkiet og Grækenland for at konstruere fiberbaseret netværksudvikling.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending