Følg os

Over

Verdensborgerskabsrapporten undersøger valget i 2024

DEL:

Udgivet

on


CS Global Partners har udgivet den tredje udgave af sit årlige Rapport om verdensborgerskab. Dette års udgave fokuserer på det kommende globale valg i 2024 og tankerne hos personer med høj nettoværdi (HNWI'er) angående denne tumultariske globale periode. 

CS Global Partners World Citizenship Report er fortsat flagskibsanalysen af ​​de mest presserende problemer, som globale borgere står over for. Rapportens tema er individers ansvarsfølelse midt i valgændringer. Rapporten udforsker krydsfeltet mellem valg og forpligtelse og er en datadrevet tilgang til at forstå medborgerskab og evaluerer resultaterne i forbindelse med valgændringer.  

I år bliver historiens største globale valgår, hvor halvdelen af ​​verdens befolkning stemmer ved et valg. Det er flere vælgere end nogensinde før. Fra Indien til USA, Storbritannien til Bangladesh vil lande blive testet på deres demokratiske akkreditiver. World Citizenship Report giver kommentarer og analyser fra forskere og forskere, herunder University of Cambridges Center for Geopolitik, om vigtigheden af ​​disse valg for globale borgere.

World Citizenship Report er verdens første bestræbelse nogensinde på at undersøge værdien af ​​medborgerskab gennem den globale borgers linse. Verdensborgerskabsrapporten går ind for en mangefacetteret tilgang og anvender World Citizenship Index. TheWorld Citizenship Index er et innovativt værktøj, der tager en holistisk tilgang til at rangere verdens statsborgerskaber på tværs af flere dimensioner.

Når man bevæger sig ud over typiske begreber om passtyrke, anerkender World Citizenship Index de mange grunde til, at folk forlader deres lande, og de mange grunde til, at folk bliver. Denne rapport udmærker sig ved at lægge større vægt på de forskellige holdninger til centrale facetter af medborgerskab. Verdensborgerskabsrapporten måler 188 lande på tværs af fem motivatorer, som globale borgere bekymrer sig mest om – sikkerhed og sikkerhed, økonomiske muligheder, livskvalitet, global mobilitet og økonomisk frihed.  

"Vi forventer at se betydelige ændringer i det globale landskab. Valg vil skabe forandring med håb om positiv innovation og en chance for øget geopolitisk stabilitet. 2024 World Citizenship Report forbedrer i forhold til tidligere udgaver, da vi konfronterer globale udfordringer, som globale borgere står over for. Vores rapport har aldrig været mere relevant og vigtig," slutter Micha Emmett, CEO for CS Global Partners.  

For den samlede placering i World Citizenship Report tog Republikken Irland førstepladsen. Irland scorede især højt for sit sikre og stabile samfund, voksende økonomi og økonomiske frihed. Landet er kendt for sit frodige naturlige miljø, vækstcentrerede økonomi og demokratiske stabilitet. Sidste års topscorer (rangeret på tredjepladsen på dette års WCR), Danmark, fik også topkarakterer for livskvalitet, økonomisk frihed og tryghed.  

reklame

I lighed med sidste års udgave af World Citizenship Report, blev livskvalitetssøjlen rangeret som vigtigst blandt de fem søjler ifølge vores undersøgelse af HNWI'er. Dette indikerer en vedvarende tilknytning til de ting, der ofte betyder mest ved valg - ofte kaldet 'brød og smør-spørgsmål'.

Politikere bliver nødt til at overveje disse spørgsmål, hvis de ønsker at få støtte fra den stemmeberettigede befolkning. Søjlen for livskvalitet overvejer faktisk en nations evne til at give sine borgere de ting, der er nødvendige for en høj levestandard, herunder miljøkvalitet, uddannelseskvalitet og sundhedspleje. Monaco, Danmark og Hong Kong indtog de tre øverste pladser i livskvalitetssøjlen. Det Forenede Kongerige scorede højt, placeret på sjettepladsen blandt alle nationer. USA blev placeret som nummer 29.  

Ligesom sidste års rapport indtog afrikanske lande de 10 nederste positioner, hvor Somalia, Tchad og Sydsudan rundede de dårligst placerede lande. Sikkerheds- og sikkerhedsmotivatoren vurderer et lands sociale sikkerheds- og tryghedsmålinger, fra regeringsførelse til kriminalitet og videre under hensyntagen til det sikkerhedsnet, landet tilbyder mod ustabilitet og uorden. Island tog førstepladsen i Safety and Security-motivatoren, Schweiz kom tæt på andenpladsen og Irland tog tredjepladsen. Syrien scorede lavest i denne søjle.  

Sikkerhed og sikkerhed er af fundamental betydning, især for HNWI'er. Mens krigen fortsætter med at rase mellem Rusland og Ukraine, og krigen brød ud mellem Israel og Palæstina, kan globale borgere være ivrige efter at søge lande, der er fredelige og sikre. Verdensborgerskabsrapporten giver en guide til de sikreste og sikreste lande, og fremhæver også dem, der er mest tilbøjelige til krigsførelse og splid.  

Motivatoren for finansiel frihed måler et lands evne til at levere et gunstigt og stabilt reguleringsklima for etablering og drift af virksomheder samt besiddelse af personlige og forretningsmæssige aktiver. Danmark, Singapore og Schweiz tog de første tre pladser i denne søjle. World Citizenship Report-undersøgelsen af ​​HNWI'er viste, at i Europa og andre økonomisk mere udviklede regioner lægger HNWI'er større vægt på investeringer, porteføljediversificering og formueplanlægning, når de overvejer andet statsborgerskab. 45.4 procent af europæerne bemærkede dette som en prioritet.  

I modsætning hertil lægger regioner som Latinamerika, som har mindre robuste økonomier, mere vægt på arbejdsmuligheder end investeringer. Kun 24.1 procent af latinamerikanerne bemærkede investeringer, porteføljediversificering og formueplanlægning som en prioritet. Den valgkontrol, rapporten giver, er en nødvendig nyskabelse af rapportens tilbud.

For at downloade 2024 World Citizenship Report besøg: https://csglobalpartners.com/world-citizenship-report/Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending