Følg os

Over

Omfanget af antisemitisme i Europa 'meget værre end rapporteret', siger den europæiske jødiske leder

DEL:

Udgivet

on

De allerede massive stigninger i antisemitisme i hele Europa siden den 7. oktoberth, en stigning på 1000 % i nogle lande, repræsenterer stadig kun "toppen af ​​isbjerget," sagde formanden for European Jewish Association (EJA), Rabbi Menachem Margolin.

''Hvis du ønsker at kende den virkelige situation, så gør online-rapportering mulig", opfordrede han i et brev sendt til alle Equropean indenrigsminister.

Rabbiner Margolin ønsker at se en forenklet procedure for indberetning og foreslår en online indberetningsformular tilgængelig, som jøder, der er udsat for en antisemtisk handling, kan indgive anmeldelse, og som politiet kan overvåge og følge op på.

I sit brev sagde rabbiner Margolin: "Det er en beklagelig sandhed, men en sandhed ikke desto mindre, at de fleste jøder, der har været udsat for en antisemitisk hændelse, ikke gider rapportere den. Der er en række grunde til, at dette er tilfældet. I mange tilfælde er antisemitisme, især vokal, en dagligdags begivenhed.''

"Der er ofte heller ikke meget håb om noget meningsfuldt resultat, hvilket betyder, at mange af de berørte ikke ser nogen mening i at rapportere det," tilføjede han.

"Endelig, og måske vigtigst af alt, betyder det at rapportere antisemitisme, at man tager sig tid til at gå til den nærmeste politistation, sætte sig ned til et interview og udfylde langt papirarbejde. Tilsammen maskerer disse faktorer, hvad vi i European Jewish Association mener er toppen af ​​det antisemitiske isbjerg.''

"Jeg opfordrer dig indtrængende til at fremskynde en forenklet procedure for rapportering af antisemitisme. Den mest oplagte løsning er en online-formular, hvor ofrene kan melde fra, efterlade alle de nødvendige detaljer og derefter lade ordensmagten følge op.

reklame

"Vi mener, at de reelle niveauer af antisemitisme i hele Europa er meget, meget værre, end der bliver rapporteret. For at få ordentligt styr på det, skal vi først forstå omfanget og omfanget af det, vi har med at gøre. Ligesom et isbjerg er antisemitisme i Europa i dag kun delvist synlig på overfladen”, konkluderede rabbiner Margolin.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending