Europa-Kommissionen glæder sig over den nye gruppe på højt niveau om #EUAfricaRelations

| Oktober 12, 2018

Europa-Kommissionens næstformand Ansip og kommissærerne Mimica, Hogan, Stylianides og Vella har deltaget i lanceringen af ​​en gruppe af personligheder på højt niveau indkaldt af Venner af Europa, det Mo Ibrahim Foundation og Én kampagne.

Gruppen på højt niveau omfatter nuværende og tidligere leder af internationale organisationer og fonde, tidligere præsidenter og premierministre i afrikanske lande sammen med berømte eksperter. Bundet af deres engagement for at sikre succesen mellem forbindelserne mellem Europa og Afrika, vil deltagerne udveksle synspunkter om denne udfordring om ungdomsarbejdsløsheden i Afrika. Kommissionen er en af ​​de vigtigste drivkræfter for forbindelserne mellem EU og Afrika og har for nylig lanceret en ny Afrika-Europa alliance med det formål at øge investeringerne og skabe arbejdspladser.

Kommissionen glæder sig over dette nye initiativ, som yderligere vil styrke indsatsen for at fremme og udnytte mulighederne på begge kontinenter. Indledende møde var vært af Neven Mimica, Europakommissær for Internationalt Samarbejde og Udvikling.

Yderligere oplysninger om Gruppe på højt plan samt Afrika-EU-partnerskab er tilgængelig online.

tags: , , ,

Boligtype: En forsiden, Afrika, Den Centralafrikanske Republik (CAR), EU, EU, Verdens