#Terrorism: Minuts stilhed for ofrene terror bombe i Bruxelles og andre steder

minuts stilhedSessionen startede med et minuts stilhed for 32 dræbte og 340 såret af de 22 March bombeangreb i Bruxelles. Europa-Parlamentets formand Martin Schulz fordømte angrebene som en grusom, umenneskelig og kynisk forsøg på at inficere europæerne med frygt og had.

Disse angreb gjorde tirsdag 22 marts en sort dag for Belgien og for Europa. Deres kriminelle gerningsmænd målrettet hjertet af Europa, i Bruxelles, en flersproget, kosmopolitisk og tolerant by, der er vært for EU og internationale organer og indbegrebet det åbne samfund, som de hader. De målrettede uskyldige mennesker i det offentlige rum - lufthavnen og metrostationer - således at generere frygt og had tværs Bruxelles, Belgien og Europa, sagde Schulz.

Den måde at forpurre morderne 'kyniske beregning er at vise solidaritet mod frygt, stå sammen til minde om deres ofre som andre europæere, og vise, at vi ikke kan blive inficeret af mordere' had. Vi må ikke modvirke had med had, eller vold med mere vold, opfordrede han.

I stedet skal vi bevare roen og bekæmpe mistillid, stå op for frihed og fremmest forsvare demokratiet og beskytte den menneskelige værdighed, fortsatte han.

Schulz transporteres Parlamentets dybeste medfølelse med ofrenes familier og ønsket de sårede god bedring.

Endelig Schulz bemærkede, at mennesker over hele verden bliver ofre for jihadister næsten hver dag. I de seneste måneder har selvmordsbombere dræbt uskyldige mennesker i Afghanistan, Pakistan, Irak, Elfenbenskysten, Tunesien, Tyrkiet, Egypten, Syrien, Somalia, Nigeria og andre steder. Denne terror er global og at bekæmpe det, må vi stå sammen i Europa og på verdensplan, konkluderede han.

Kommentarer

Facebook kommentarer

tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, EU, Terrorisme, Verdens

Giv en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret *