#EuropeanParliament: Migration, beskatning og Tyrkiets rolle på denne uges dagsorden

indvandring

Mens stats- og regeringerne vil forsøge at arbejde ud detaljerne i EU-Tyrkiet migration deal den i den sidste europæiske topmøde i Bruxelles den 17-18 marts vil parlamentariske udvalg også beskæftiger sig med migrationsspørgsmål i denne uge. MEP'erne stemmer om forslag til flytning ordninger for flygtninge og EU humanitære visa og også vurdere menneskerettighedssituationen i Tyrkiet. Imens skat afgørelser udvalget drøfter skattemæssige foranstaltninger med repræsentanter fra multinationale selskaber.

Migration

Onsdag 16 marts de borgerlige frihedsrettigheder udvalgets stemmer på Parlamentets egne forslag til forbedring EU-politikker migrations- og flygtningespørgsmål, herunder et forslag om at oprette et centraliseret EU-system for opkrævning og fordeling af asylansøgninger, plus bindende flytning og genbosættelsesordninger for flygtninge. Rapporterne for disse forslag også, at byrden af ​​flygtningekrisen bør deles af alle medlemsstater, mens asylansøgninger skal behandles i overensstemmelse med EU 's internationale forpligtelser.

Udvalget om Borgernes Rettigheder stemmer også på en reform af EU visumkodeks formål at mindske bureaukratiet. Det omfatter et forslag til nye humanitære visa, der udstedes ved EU-ambassader uden for EU, som ville tillade asylansøgere at flyve direkte til den medlemsstat, hvor de ønsker at søge om asyl.

EU er i øjeblikket engageret i forhandlinger med Tyrkiet om, hvordan man dæmme op for strømmen af ​​indvandrere. EU har allerede godkendt 3 milliarder € i støtte til Tyrkiet, men mere er blevet anmodet om. Onsdag, kan du tilmelde dig Facebook chat med Sylvie Guillaume og Jean Arthuis, ledere af to parlamentariske delegationer, der besøgte flygtningelejre i Tyrkiet i sidste måned.

Kalkun

Udvalget for Udenrigsanliggender stemmer tirsdag (15 marts) om en statusrapport om, hvordan Tyrkiet gjorde i 2015 om menneskerettigheder, mediefrihed og bekæmpelse af korruption.

Beskatning

Multinationale firmaer som Apple, Google, IKEA og McDonalds samt repræsentanter fra Guernsey og Jersey, Andorra, Liechtenstein og Monaco er indstillet til at tale med Parlamentets særlige udvalg om skat afgørelser mandag (14 marts) og tirsdag (15 marts). Skat afgørelser fra medlemslandene ses som lette skattebyrden for store virksomheder på et tidspunkt, hvor de nationale budgetter har brug for mere indtjening.

TTIP

Det internationale handelsudvalg drøfter mandag de igangværende forhandlinger om det transatlantiske handels- og investeringspartnerskab (TTIP) med USA. De drøfter også, hvordan tvister mellem virksomheder og regeringer skal afklares som led i partnerskabet og i hvilket omfang Parlamentets krav til dette og andre spørgsmål er taget i betragtning.

Privatliv

Den Europæiske Domstol ugyldig rammerne for dataoverførsel mellem USA og EU er kendt som Safe Harbour grund af masse spørgsmål overvågning. Udvalget om Borgernes Rettigheder debatter torsdag sin udskiftning Privacy Shield, som er den nye ramme for EU og USA overførsel af personoplysninger private firmaer.

tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Boligtype: En forsiden, Asylpolitik, Belgien, Grænser, Forretning, Grænseoverskridende sikkerhed, data, Databeskyttelse, Forsvar, Digitale økonomi, Digitalt indre marked, Økonomi, EU, EU-grænser, Europa-Parlamentet, indvandring, Masse overvågning, Politik, Flygtninge, Flygtninge, Safe Harbour, Indre marked, Topmøder, Skat dodging, Beskatning, Handel, Handelsaftaler, Fagforeninger, Kalkun, US, US overvågning, Moms, Verdens