Følg os

EU

Afzal Khan MEP opstiller international organisation og opfordrer EU til at støtte folkeafstemning i Kashmir

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

1417218760895Afzal Khan MEP (billedet), næstformand for Europa-Parlamentets Udvalg om Sikkerhed og Forsvar, vil medstifte en international organisation til støtte for Kashmirs sag for fred, retfærdighed og demokrati. 

Khan og fru Farzana Yaqoob, minister for social velfærd og kvindelig udvikling i AJ&K's regering, var enige om, at ud over appeller til løsningen af ​​Kashmir-spørgsmålet, hvad Kashmir virkelig har brug for, er koncentreret handling for at komme videre. De har i fællesskab besluttet at oprette "International Friends of Kashmir".

Meddelelsen kommer efter den officielle lancering af en uafhængig rapport om menneskerettighedskrænkelser under ugen i Kashmir-EU i Europa-Parlamentet.

reklame

Rapporten dokumenterer et alarmerende stort antal misbrug begået i den indiske Kashmir, herunder udenretslige drab, tvangsforsvindinger, adskillige torturhandlinger og seksuel vold mod Kashmir, midt i øget indisk militær tilstedeværelse.

Efter afslutningen af ​​rapporten sagde MEP Afzal Khan: "Kashmir har lidt årtier med vold og politisk ustabilitet. Verden ser på, at rivaliseringen mellem Pakistan og Indien opslugt dette land i uro. Dette er ikke længere acceptabelt. Kasjmirer skal have ret for at bestemme deres egen skæbne. Det er derfor, vi skaber 'internationale venner af Kashmir.'

Khan og minister Yaqoob lover at arrangere en international konference i Bruxelles næste år, der vil samle internationale interessenter, organer i Den Europæiske Union, De Forenede Nationer, relevante ikke-statslige organisationer og Kashmiri diaspora.

reklame

Målet med konferencen er at engagere det internationale samfund igen i at finde mulige veje til løsning af Kashmir-spørgsmålet. 

Grundlæggerne er også forpligtet til at fortsætte med at støtte menneskerettighedsgrupper i udførelsen af ​​komplekse faktafindingsmissioner.

”Demokrati er den eneste løsning for Kashmir,” understregede både Khan og minister Yaqoob.

Afzal Khan MEP: "'International Friends of Kashmir' vil også iværksætte en oplysningskampagne om behovet for at presse på for en folkeafstemning, der vil bane vejen for selvbestemmelse og i sidste ende forsoning, der bygger på FN's arbejde med Kashmirs status .

"Pakistan og Indien nyder demokrati. Hvorfor skal Kashmir fratages? Demokrati er et udtryk for lighed og som sådan anerkendt som en grundlæggende menneskerettighed.

"Europa har ansvaret for at handle. EU har tidligere støttet folkeafstemninger i Østtimor og Sydsudan. Det gav generøs støtte til valg og kapacitetsopbygning til disse nye amter. De burde gøre det samme i Kashmir."

Minister Yaqoob: "Jeg er så glad for, at vi i Europa bliver hørt. Kashmir er blevet forsømt siden 1947. Min generation kan være den, der ser en afslutning på vores kampe.

"Jeg tror, ​​at vi med hjælp fra hr. Khan og hans kolleger i Europa-Parlamentet endelig kan gå fra udtryk for sympati for vores kamp til meningsfuld international handling."

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending