Følg os

EU

Erklæring fra Bill Browder om 5-årsdagen for Sergei Magnitskys drab i russisk politiets varetægt

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

mas-MagnitskyKære venner og tilhængere,

I dag markeres 5-året for Sergei Magnitskys drab i russisk politiets varetægt. Sergei var min advokat, der blev myrdet, fordi han afslørede en af ​​de største offentlige korruptionsordninger i russisk historie. Efter at han vidnede mod de involverede politibetjente blev han arresteret af de samme officerer og blev derefter systematisk tortureret i 358 dage. Den 16. november 2009 gik han i kritisk tilstand, og i stedet for at blive behandlet blev han sat i en isolationscelle og slået af otte oprørsvagter med gummibat, indtil han var død i en alder af 37.

Da jeg hørte om Sergeis død, var det den værste nyhed, jeg nogensinde havde modtaget i mit liv. Det var som en kniv, der gik ind i mit hjerte, og jeg aflagde et løfte til mig selv, hans familie og hans hukommelse om, at jeg ville få retfærdighed for ham. I fem år har jeg forsøgt at få denne retfærdighed, men den russiske regering har brugt ethvert værktøj til deres rådighed for at modarbejde mig. De hævdede, at Sergei aldrig blev tortureret, og han døde af naturlige årsager. De hævdede, at han aldrig afslørede eller afslørede en forbrydelse, men var den skyldige i en. Og mest chokerende frikendte de hver eneste russiske statsmedarbejder, der var involveret på trods af et bjerg af dokumentation for det modsatte.

reklame

Det blev klart for mig, at der ikke var nogen mulighed for retfærdighed inde i Rusland, så jeg søgte retfærdighed uden for Rusland og har slået til lyd for sanktioner mod de mennesker, der dræbte Sergei i mange lande i Vesten. Tre år efter Sergeis død underskrev den amerikanske regering Sergei Magnitsky Rule of Law Accountability Act om indførelse af visumsanktioner og aktivfrysning af dem, der er involveret i Sergeis død, samt andre menneskerettighedskrænkelser. Lignende sanktioner overvejes også af regeringer i Europa.

Putin og hans regering er rasende over den globale reaktion på Sergeis sag og har slået ud på alle mulige måder. Kort efter Magnitsky-lovens vedtagelse forbød Putin amerikanske adoptioner af handicappede russiske børn. I 2013, mere end tre år efter, at Sergei døde, satte de ham for retten i den første posthume nogensinde i Ruslands historie. De satte mig også for retten i fravær som hans medtiltalte og dømte mig til ni år.

Da jeg først startede denne kampagne, troede mange mennesker, at hvad der skete med Sergei, var en slags anomali. De sagde "dette er en trist historie, men sandsynligvis en engangs", men efterhånden som tiden er gået, har flere og flere sager som denne dukket op, og det bliver tydeligt for alle, at Rusland er en kriminel stat, der tager uskyldige som gidsler og gør forfærdelige ting for dem. De seneste aktioner i Ukraine gør det klart for selv de mest ivrige russiske undskyldere, at Rusland er involveret i alle mulige grusomheder og frækt dækker dem over.

reklame

Hvad der skete med Sergei er nu et globalt symbol på alt, hvad der er galt med Rusland, lige fra den faktiske forbrydelse af det, de gjorde over for Sergei, til det høje niveau for at dække over truslerne mod mig og andre, der søger retfærdighed.

På trods af de mange forfærdelige trusler og al den misinformation, som Rusland udsender i denne sag, vil jeg ikke vende tilbage i min opfordring til retfærdighed for Sergei Magnitsky, og heller ikke dem, der står ham nær.

Vi stopper ikke, før de mennesker, der torturerede og dræbte Sergei, bringes for retten.

Tak for din fortsatte støtte til denne vigtige mission.

Med venlig hilsen,

Bill Browder

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 2.25 milliarder euro i forfinansiering til Tyskland

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 2.25 milliarder euro til Tyskland i forfinansiering, svarende til 9% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Dette svarer til det forfinansieringsbeløb, som Tyskland anmodede om i sin genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i implementeringen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Tysklands genopretnings- og modstandsdygtighedsplan.

Landet er indstillet til at modtage 25.6 mia. EUR i alt, fuldt ud bestående af tilskud, i løbet af planens levetid. Udbetalingen følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den tyske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. En fuld pressemeddelelse er tilgængelig her.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending