Følg os

EU

ASEM: Kasakhstan på hjerte i Eurasien

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

457299266-kazakhstans-præsident-Nursultan-Nazarbayev-GettyimagesKasakhstans drivkraft har ikke bestået uværdigt i Asien-Europa Møde (ASEM) 2014, i Milan, Italien 16-17 oktober. Selvom det i vid udstrækning fokuseres på problemer med i konfliktløsning i Ukraine og energisikkerhed supplerneden tiende mling af repræsentanterne for landene fra to kontinenter havde tilstrækkelig plads at engagere sig i en exchaNSÆ of vellykkede modeller for samarbejde. 

Thudviklingen mellem Europa og Kasakhstan trak opmærksomhed som en af ​​de mest frugtbar, omgå 50 milliarder dollars i handel. Det Centralasiatiske kæmpe har været det eneste land fra regionen, der blev inviteret til thans højt profilerede begivenhed, bliver dens 52nd partner. Det Kasakhstan deltagelse modtog en varm velkomst på vegne af af deltagere og arrangører, især Det Europæiske Råds præsident Herman van Rompuy.

 ASEM fokuseret på økonomisk og økonomisk samarbejde, handel og investeringer; spørgsmål af global bekymring as terrorisme og organiseret kriminalitet, epidemier; a betydelig attention er blevet helliget diskussion af internationale anliggender. Inden for kompleks international kontekst 'Eurasisk idé' forbliver nøgleelementet i udviklingen af ​​forholdet mellem Asien og Europabliver ekscværdifuldt i forbindelse med den globale finanskrise, at har stadig en negativ indvirkning på de internationale markeder, inklusive Europa og Asien.

reklame

Reflekterer over situationen, Kasakhstans præsident Nursultan Nazarbayev (afbilledet) understregede den største betydning af udvekslingen og koordineringen af ​​det internationale samfunds indsats i overvinde ti recessionen, der berørte mange lande, understregede han, at de økonomiske forbedringer er direkte afhængige af ledelsens kapacitet til at arbejde i fælles arbejde med internationale initiativer som ASEM giver en solid platform.

De intense udvekslinger med Storbritannien, Japan, Tyskland, Kina, Sydkorea. Ungarn, Italien og Holland - sidstnævnte den hidtil største investor i Kasakhstan (22% udenlandske direkte investeringer) - fandt sted inden for ASEM-rammen og blev bekræftet a dybtgående interesse i samarbejde med Kasakhstan. Succesen kom ikke ved en tilfældighed, men som et resultat af skræddersyet politikker, begyndende med måles at forbedre investeringsklimaet denne sommer: stabilisering af skattesatserne, indførelse af skattefritagelse og lettelse af visumregimer, alle disse bragte synlige resultater. Dette tilskynder til investeringer i Kasakhstan til åbne nye perspektiver til bekæmpelse af recession, hvilket skaber incitamenter til økonomisk udvikling.

Interessen for smarte investeringer i Kasakhstan manifesteredes kl ASEM er rodfæstet i landets multi-vectoral politik, der sigter mod at gå videre med forhandlinger med Rusland i Den Eurasiske Økonomiske Union (EEU) i maj og med Den Europæiske Union under undertegnelse af den udvidede aftale in Oktober.

reklame

Partnerskabs- og samarbejdsaftalen (PCA) underskrevet in Bruxelles forud for ASEM-mødet vilje skabe en unik mulighed for Europa til at udveksle med EEU via Kasakhstan, der er virkelig værdifuldt i sammenhæng med det forværrede forhold mellem Rusland og Vesten over Ukraine. Nogle analytikere mærkede denne tilgang af Kasakhstan som en beslutsomhed om at blive 'Schweiz i det tidligere Sovjetunionen'.

Foret med EU's støtte til Kasakhstans tiltrædelse af World Trade Organization (WTO), vil denne disposition fortsat tiltrække investeringer skabe en positiv økonomisk virkning, yderligere at udvide og uddybe samarbejdet samt identificere nye måder at gøre det på interaktion.

In hans adresse på ASEM, præsident Nazarbayev kaldet for at forene de europæiske og asiatiske dagsordener som svar til globale udfordringer, omfavne integrationspotentialet i den eurasiske region. Det nødvendighed af at ændre paradigmet for internationalt samarbejde forbliver meget vigtig, understregede Nazarbayev, kritiserende protectionissom en hindring på vej til en reel løsning af den aktuelle krise.

Than transformerer den globale finansielle arkitektur, overvinder ubalancer i den finansielle sektor og udvikler en effektiv model til regulering af internationale kapitalstrømme er den anden værktøj at overvinde krisenFor eksempel, Almaty - den sydlige hovedstad i Kasakhstan - har et potentiale til at blive en knude, til at stramme Europa og Asien sammen i et nyt dynamisk internationalt finanscenter, og tgenoplivning af Silkevejen vil give Europa den korteste og sikreste rute til Asien til boost handel.

Asien og Europa er nødt til at genopdage hinanden og opbygge et fundamentalt nyt basis for samarbejde. En platform for international handling inden for økonomi og finans kunne fremsættes mod Kasakhstan initiativ, 'GGlobal '.

Kazakshtan's parathed at yde al mulig støtte til fremme af dialog og samarbejde på kontinentet lød usædvanligt værdifuld midt i debatten om konfliktløsning i Ukraine - it bør udelukkende løses gennem forhandlingsprocessen, bekræftede Nazarbayev, og Kasakhstan gør sit yderste at fremme fred og stabilitet i Eurasien.

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending