Følg os

Barn velfærd

UNICEF reaktion på Ebola krise

DEL:

Udgivet

on

140808-ebola-haz-mat-jsw-633p_00a6664b3612c4a0c2fa21f002371af1Der er 2.5 millioner børn under fem år i de områder, der er ramt af ebola (Guinea, Sierra Leone og Liberia). I denne komplekse sammenhæng er indvirkningen på børn mangfoldig. Børn står over for direkte risici for eksponering for ebola-virus, såvel som sekundære risici som følge af tab af inficerede omsorgspersoner og familiemedlemmer, såsom tab af adgang til rutinemæssig sundhedspleje, vaccination og uddannelse.

Der er allerede 3,700 børn, der nu er forældreløse på grund af ebola og skal passes.

UNICEFs svar

Fra starten har UNICEF været i frontlinjen i de ebola-ramte lande i nogle af de mest sårbare samfund. Dette omfatter støtte til nationale reaktionsplaner for at begrænse og kontrollere spredningen af ​​sygdom gennem kommunikation og social mobiliseringsindsats, levering af kritiske forsyninger i massiv skala til brug i behandlings- og plejecentre og for kontinuitet i basale tjenester og bidrag til vand- og sanitetsindsatsen. .

Billeder og videoer fra ebola-ramte lande kan være downloades her.

Om UNICEF

UNICEF fremmer ethvert barns rettigheder og velfærd i alt, hvad vi gør. Sammen med vores partnere arbejder vi i 190-lande og -territorier for at oversætte dette engagement til praktiske handlinger med særlig vægt på at nå de mest sårbare og udelukkede børn til fordel for alle børn overalt.

reklame

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending