Følg os

Canada

The Stars and the Maple Leaf: Nye vækstmuligheder

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

billedeDen 26. september skulle EU-Canada-topmødet i Ottawa formelt annoncere indgåelsen af ​​den historiske frihandelsaftale mellem EU og Canada - den omfattende økonomiske og handelsaftale (CETA) og yderligere åbne hvert marked for handel.

spiritusEUROPE, organet, der repræsenterer de europæiske producenter af whisky, gin, vodka, cognac osv. hilste aftalen velkommen. Paul Skehan, generaldirektør, sagde: ”Dette er gode nyheder for europæiske og canadiske forbrugere og gode nyheder for spiritusindustrien i Europa. På et tidspunkt, hvor hjemmemarkederne er vanskelige, giver eksportmarkederne de eneste muligheder for vækst. Canada er allerede 5th største marked for europæiske spiritus, der genererer € 285 mio. til den europæiske økonomi hvert år, og en aftale åbner nu muligheden for at øge vores salg der. Det ville også betyde større adgang til europæiske spiritus af høj kvalitet for canadiske forbrugere. ”

"CETA giver canadiske spiritus platformen til at udvide og udvide salget til verdens største forbrugermarked", sagde Spirits Canadas præsident og administrerende direktør Jan Westcott. ”Dybe kulturelle og forretningsmæssige bånd mellem Canada og de 28 stærke EU-medlemsstater placerer godt de canadiske spirituseksportører til at vokse fra vores nuværende $ 30 millioner i årligt salg. Afskaffelse af toldbarrierer og ikke-toldmæssige handelsbarrierer er nøglen til langsigtet værdi for både forbrugere og producenter ”.

reklame

spiritusEUROPE og SPIRITS CANADA tilskyndes især til følgende nøglepræstationer:

  • Fuld afskaffelse af alle importtold på spiritus og vin
  • bedre håndhævelse af tidligere aftaler med CETA-tvistbilæggelsesmekanismen
  • afskaffelse af forpligtelsen til at blande spiritusimport med lokalt indhold
  • øget gennemsigtighed i den måde, hvorpå provinsielle spiritusråd fungerer i Canada og i udlandet
  • begrænsninger for nye diskriminerende private spiritusforretninger
  • beskyttelse af århundreder af europæisk kultur. Canada har aftalt at anerkende og beskytte disse europæiske produkter med specifikke geografiske egenskaber - f.eks. Skotsk whisky, irsk whisky, cognac, grappa osv. Og;
  • forankret europæisk anerkendelse og beskyttelse af Canadas signatur alkoholholdige drikkevarer, canadisk whisky og canadisk rugwhisky.

Westcott: "Canadiske spiritusproducenter hilser CETA varmt velkommen som en vigtig milepæl i Canadas aggressive handelsliberaliseringsstrategi." Skehan: "Vi ser nu frem til en jævn og hurtig ratificering af CETA-aftalen fra Europa-Parlamentet og medlemslandene."

reklame

Canada

PESCO: Canada, Norge og USA vil blive inviteret til at deltage i projektet Military Mobility

Udgivet

on

 
Efter anmodning fra Canada, Norge og Amerikas Forenede Stater om at deltage i PESCO-projektet Military Mobility vedtog Rådet positive beslutninger, der bemyndigede koordinatoren af ​​dette projekt - Holland - til at invitere de tre lande. Canada, Norge og Amerikas Forenede Stater vil være de første tredjestater, der opfordres til at deltage i et PESCO-projekt.

Den højtstående repræsentant for udenrigsanliggender og sikkerhedspolitik Josep Borrell sagde: "I dag godkendte Rådet USA, Canada og Norges deltagelse i PESCO-projektet Military Mobility. Deres ekspertise vil bidrage til projektet og dermed forbedre militær mobilitet inden for og uden for EU. Dette er et område med fælles prioritet og fælles interesse i vores transatlantiske forbindelser. Det vil gøre EU's forsvar mere effektivt og bidrage til at styrke vores sikkerhed. "

Rådets afgørelser bekræfter, at Canadas, Norges og Amerikas Forenede Staters deltagelse i PESCO-projektet Military Mobility opfylder de generelle betingelser, der er fastlagt i afgørelse (FUSP) 2020/1639 fra november 2020. Nogle af disse betingelser er politiske i natur; andre er fokuseret på det materielle bidrag fra tredjestaten til PESCO-projektet eller foreskriver visse juridiske krav. PESCO-projektet Militær mobilitet er en strategisk platform, der muliggør hurtig og problemfri bevægelse af militært personel og aktiver i hele EU, hvad enten det er med jernbane, vej, luft eller til søs.

Dette er vigtigt for EU's sikkerhed og forsvar, dets beredskab og modstandsdygtighed samt for EU's FSFP-missioner og -operationer. Den 5. november 2020 vedtog Rådet afgørelse (FUSP) 2020/1639 om de generelle betingelser, hvorunder tredjelande undtagelsesvis kunne opfordres til at deltage i individuelle PESCO-projekter.

EU's forsvarssamarbejde: Rådet fastsætter betingelser for tredjestats deltagelse i PESCO-projekter (pressemeddelelse 5. november 2020)
PESCO-faktaark, UdenrigstjenestePESCO militær mobilitet
Om PESCO
Besøg hjemmesiden

Læs

Canada

Klimadiplomati: EU, Kina og Canada indkalder sammen den 5. minister for klimahandling (MoCA)

Udgivet

on

I dag (23. marts) vil koncerndirektør Frans Timmermans, Kinas økologi- og miljøminister Huang Runqiu og Canadas miljø- og klimaforandringsminister Jonathan Wilkinson sammenkalde den 5. session i Ministerial on Climate Action (MoCA). Det årligt møde, som Kina er vært for i år, afholdes stort set for anden gang på grund af COVID-19-pandemien. MoCA er årets første store ministermøde om international klimahandling og vil være en vigtig springbræt mod COP26 i november. Diskussionerne vil fokusere på, hvordan man kan styrke den globale ambition om emissionsreduktioner og samtidig støtte samarbejde og solidaritet mellem parterne. Det er også et vigtigt forum til forståelse af landespecifikke udfordringer og muligheder i gennemførelsen af ​​kulstoffattige, modstandsdygtige og bæredygtige politikker og foranstaltninger i en grøn genopretningsverden. Deltagerne vil omfatte ministre fra G20-lande og andre vigtige parter i FNs klimaforhandlinger. EU vil opfordre sine internationale partnere til at følge sit tilsagn om nul-nul-emissioner inden midten af ​​århundredet og foretage betydelige emissionsnedskæringer inden 2030 for at sætte deres lande på en vej til at opretholde deres forpligtelser i Parisaftalen.

reklame

Læs

Canada

Låse dem op eller lade dem ude? #Coronavirus beder bølge af frigivelser af fanger

Udgivet

on

Den hurtige spredning af coronavirus lægger pres på strafferetlige systemer globalt og har ført til en oversvømmelse af fængslede frigørelser, hvor De Forenede Stater, Canada og Tyskland tilsluttede sig Iran med at frigive tusinder af fængslede, skriver Luke Baker.

Tysklands mest folkerige stat, Nordrhein-Westfalen, meddelte onsdag, at den ville frigive 1,000 fanger, der er tæt på afslutningen af ​​deres domme, med sexforbrydere og voldelige indsatte udelukket fra listen.

Målet er at frigøre celler, så der kan sættes op i karantæneområder for indsatte, der får sygdommen, og mange forventes at gøre det på grund af den stramme indeslutning i enhver fængselsfacilitet og den lette spredning af virussen.

I Canada blev 1,000 indsatte i staten Ontario frigivet i sidste uge, og advokater arbejder sammen med anklagere for at befri mange flere fra provinsielle fængsler ved at fremskynde kausionshøringer, blandt andre trin.

”Bekymringen er, at en fængselsdom potentielt kan blive en dødsdom for dem, der er der,” sagde Daniel Brown, en advokat i Toronto.

Den amerikanske delstat New Jersey planlægger at midlertidigt frigive omkring 1,000 indsatte med lav risiko, og New York City's Board of Corrections, et uafhængigt tilsynsorgan, har opfordret borgmesteren til at frigive omkring 2,000.

Lignende skridt tages i Storbritannien, Polen og Italien, hvor myndighederne er nødt til at nøje overvåge dem, der frigives for at sikre, at det ikke fører til et kraftigt stigende kriminelt arbejde eller bringer social uro på et tidspunkt med national uro.

Men selv om sådanne foranstaltninger er mulige i mange udviklede lande og kan hjælpe med at forhindre spredning af en sygdom, der har inficeret mere end 420,000 mennesker og dræbt næsten 19,000, udgør de alvorlige udfordringer i andre dele af verden.

I Iran, hvor omkring 190,000 mennesker er fængslet og coronavirus har inficeret 25,000 mennesker, har regeringen meddelt, at den midlertidigt vil frigive 85,000 fanger, hvor 10,000 af dem får tilgivelse.

Afhængigt af hvor længe krisen varer - og Iran allerede taler om en anden bølge af infektioner - siger strafferetlige eksperter, at det kan vise sig vanskeligt at styre et stort antal frigivne fanger eller sætte dem tilbage i fangenskab.

”Jo længere dette går, og jo mere desperat situationen bliver, kan det føre til dristigere beslutninger, der fører til løsladelse af mere voldelige eller mere farlige kriminelle,” sagde Keith Ditcham, en senior forsker i organiseret kriminalitet og politiovertrædelse ved Storbritanniens Royal United Services Institute.

”Hvad gør du, når tingene vender tilbage til normalitet? Du har en række uønskede ting enten i dit land eller rejser globalt ... Det sætter hele retshåndhævelsesindsatsen tilbage med en betydelig margen. ”

INDEN ELLER UDEN?

I nogle lande er frygt for, at indsatte ikke vil blive frigivet. I Venezuela er menneskerettighedsgrupper bekymrede over spredningen af ​​COVID-19 blandt en fængselsbefolkning på 110,000 under forhold, der allerede er meget usanitære.

I Bogota, Colombia, efterlod et fængselsoprør over coronavirus 23 fanger døde og scorer sårede, og lignende uro har ramt tilbageholdelsesfaciliteter fra Italien til Sri Lanka.

Sudan meddelte, at det frigav mere end 4,000 fanger som en forholdsregel mod sygdommen.

I Brasilien slap ca. 1,400 fanger fra fire faciliteter i sidste uge forud for en lockdown over coronavirus, hvor kun ca. 600 er indfanget indtil nu, siger myndighederne.

Selv dem, der opfordrer til at blive frigivet i håb om, at det vil forhindre dødsfald, har haft problemer. I Egypten blev fire kvinder tilbageholdt for en uge siden efter demonstration for frigivelse. De blev selv løsladt efter afhør.

”Det, vi ser, er en ganske seismisk ændring i, hvordan retshåndhævelse handler om dets forretning i de kommende måneder,” sagde RUSI's Ditcham. ”Det mindste af to onde kan være at frigive alle undtagen de mest voldelige og farlige kriminelle.”

Læs
reklame
reklame
reklame

trending