Følg os

Europa-Kommissionen

Rådets konklusioner om Rådets Ukraine Udenrigsministeriet møde

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

745_5b361abca301e063f2ba0907fa9c4653Rådet vedtog følgende konklusioner:

1) EU og dets medlemsstater er chokeret og dybt trist over nedtrapningen af ​​Malaysian Airlines Flight MH17 i Donetsk, Ukraine og det tragiske tab af så mange uskyldige liv. Borgere fra mange nationaliteter, herunder mange fra EU, er dræbt. Vi ønsker at formidle vores dybeste medfølelse til befolkningen og regeringerne i alle de berørte nationer og især til ofrenes familier. EU glæder sig over enstemmig vedtagelse af FN's Sikkerhedsråds resolution af 21. juli 2014 og ser frem til dens fulde gennemførelse.

2) EU opfordrer separatistgrupperne i området til at sikre fuld, øjeblikkelig, sikker og sikker adgang til stedet og det omkringliggende område, herunder en levedygtig sikkerhedskorridor, for at gå videre med identifikation af offeret samt for at inddrive rester og ejendele af de afdøde ved nedgangen og sørger for hurtig, professionel og værdig hjemtransport af ofrene. EU forventer, at alle i området bevarer crashstedet intakt, herunder ved at afstå fra at ødelægge, flytte eller forstyrre rester, vrag, udstyr, snavs eller personlige ejendele.

reklame

3) EU støtter opfordringen fra FN's Sikkerhedsråd og OSCE's permanente råd om en fuldstændig, gennemsigtig og uafhængig international efterforskning i overensstemmelse med de internationale retningslinjer for civil luftfart i samordning med ICAO, herunder med deltagelse af tekniske og retsmedicinske eksperter fra Ukrainske, malaysiske og hollandske regeringer samt andre tekniske og retsmedicinske eksperter. Alt relevant materiale, der er hentet fra stedet, bør straks og uden indblanding gøres tilgængeligt for den internationale undersøgelse.

4) EU understreger, at de direkte og indirekte ansvarlige for nedtrapningen skal holdes ansvarlige og bringes for retten og opfordrer alle stater og parter til at samarbejde fuldt ud med henblik herpå.

5) Rådet opfordrer indtrængende Den Russiske Føderation til aktivt at bruge sin indflydelse på de ulovligt bevæbnede grupper for at opnå fuld, øjeblikkelig, sikker og sikker adgang til stedet, fuldt samarbejde med arbejdet med at inddrive rester og ejendele og fuldt samarbejde operation med den uafhængige efterforskning, herunder uhindret adgang til nedlæggelsesstedet så længe det er nødvendigt for efterforskningen og mulig opfølgningsundersøgelser. OSCE's særlige overvågningsmission, der allerede er til stede i det østlige Ukraine, skal have lov til at spille sin fulde rolle i at lette og beskytte adgangen. Rådet opfordrer Rusland til at stoppe den stigende strøm af våben, udstyr og militante over grænsen for at opnå hurtige og håndgribelige resultater i de-eskalering. Rådet opfordrer endvidere Rusland til at trække sine yderligere tropper tilbage fra grænseområdet.

reklame

6) Rådet er enigt om at fremskynde forberedelsen af ​​målrettede foranstaltninger, der blev vedtaget på Det Europæiske Råds særlige møde den 16. juli, især for straks at oprette en liste over enheder og personer, herunder fra Den Russiske Føderation, der skal opføres under de forbedrede kriterier vedtaget af Rådet den 18. juli for derefter at udvide de restriktive foranstaltninger med henblik på at målrette mod enkeltpersoner eller enheder, der aktivt yder materiel eller økonomisk støtte til eller drager fordel af de russiske beslutningstagere, der er ansvarlige for annekteringen af ​​Krim eller destabiliseringen af ​​øst- Ukraine og vedtage yderligere foranstaltninger for at begrænse handel med og investeringer i Krim og Sevastopol senest ved udgangen af ​​juli.

7) Rådet minder om Det Europæiske Råds tidligere tilsagn og er fortsat parat til straks at indføre en pakke med yderligere betydningsfulde restriktive foranstaltninger, hvis fuldstændigt og øjeblikkeligt samarbejde om ovennævnte krav ikke realiserer. Med henblik herpå anmoder Rådet Kommissionen og EU-Udenrigstjenesten om at færdiggøre deres forberedende arbejde med mulige målrettede foranstaltninger og forelægge forslag til handling, herunder om adgang til kapitalmarkeder, forsvar, varer med dobbelt anvendelse og følsomme teknologier, herunder inden for energi sektor. Resultaterne af dette arbejde præsenteres torsdag den 24. juli.

8) Rådet minder om de fire specifikke trin, som Det Europæiske Råd anmodede om i sine konklusioner af 27. juni. Den fordømmer kraftigt fortsættelsen af ​​ulovlige aktiviteter fra væbnede militante i det østlige Ukraine og andre steder, hvilket har medført tab af mange uskyldige menneskers liv. Der vil blive taget yderligere hensyn til den mulige udpegning af disse grupper som terrororganisationer. Rådet understreger sin støtte til en fredelig løsning på krisen i Ukraine og behovet for at gennemføre præsident Poroshenkos fredsplan uden yderligere forsinkelse. Det understreger også det presserende behov for at blive enige om en ægte og bæredygtig våbenhvile fra alle parter på grundlag af Berlinerklæringen fra 2. juli med det formål at genoprette Ukraines territoriale integritet. Til dette formål opfordrer Rådet til støtte til OSCE og den trilaterale kontaktgruppe i deres bestræbelser på at skabe betingelser for våbenhvile. Rådet gentager også vigtigheden af ​​en effektiv grænsekontrol, herunder gennem OSCE-observatører, og hurtig løsladelse af alle gidsler. Rådet roser og støtter fuldt ud OSCE's bestræbelser som en væsentlig facilitator i konflikten.

coronavirus

USA-EU-dagsorden for at slå den globale pandemi: Vaccinere verden, redde liv nu og opbygge bedre sundhedssikkerhed

Udgivet

on

Vaccination er den mest effektive reaktion på COVID -pandemien. USA og EU er teknologiske ledere inden for avancerede vaccineplatforme i betragtning af årtiers investeringer i forskning og udvikling.

Det er afgørende, at vi aggressivt forfølger en dagsorden for at vaccinere verden. Koordineret ledelse i USA og EU vil hjælpe med at udvide udbuddet, levere på en mere koordineret og effektiv måde og håndtere begrænsninger for forsyningskæder. Dette vil vise kraften i et transatlantisk partnerskab for at lette global vaccination og samtidig muliggøre flere fremskridt ved hjælp af multilaterale og regionale initiativer.

Med udgangspunkt i resultatet af G2021 Global Health Summit i maj 20, G7- og USA-EU-topmøderne i juni og på det kommende G20-topmøde vil USA og EU udvide samarbejdet om global indsats mod vaccination af verden og redde liv nu, og opbygge bedre sundhedssikkerhed.  

reklame

Søjle I: En fælles forpligtelse mellem EU og USA om vaccinationsdeling: USA og EU vil dele doser globalt for at øge vaccinationsraterne, med en prioritet på deling gennem COVAX og forbedring af vaccinationsrater hurtigt i lav- og lavere mellemindkomstlande. USA donerer over 1.1 milliarder doser, og EU donerer over 500 millioner doser. Dette er ud over de doser, vi har finansieret gennem COVAX.

Vi opfordrer nationer, der er i stand til at vaccinere deres befolkning, til at fordoble deres dosisdelingsforpligtelser eller yde meningsfulde bidrag til vaccinationsparathed. De vil lægge en præmie på forudsigelig og effektiv dosisdeling for at maksimere bæredygtighed og minimere spild.

Søjle II: En fælles EU/USA -forpligtelse til vaccinationsparathed: USA og EU vil både støtte og koordinere med relevante organisationer for vaccinationslevering, koldkæde, logistik og immuniseringsprogrammer for at omsætte doser i hætteglas til skud i arme. De vil dele erfaringer fra dosisdeling, herunder levering via COVAX, og fremme en ligelig fordeling af vacciner.

reklame

Søjle III: Et fælles partnerskab mellem EU og USA om styrkelse af den globale vaccintilførsel og terapi: EU og USA vil udnytte deres nyligt lancerede Joint COVID-19 Taskforce for fremstilling og forsyningskæde til at støtte vaccine og terapeutisk fremstilling og distribution og overvinde udfordringer i forsyningskæden. Samarbejdsindsatsen, der er skitseret herunder, vil omfatte overvågning af globale forsyningskæder, vurdering af global efterspørgsel mod forsyning af ingredienser og produktionsmaterialer og identificering og håndtering i realtid af flaskehalse og andre forstyrrende faktorer for global produktion af vacciner og terapier samt koordinering af potentielle løsninger og initiativer til at øge den globale produktion af vacciner, kritiske input og supplerende forsyninger.

Søjle IV: Et fælles forslag mellem EU og USA om opnåelse af global sundhedssikkerhed. USA og EU vil støtte oprettelsen af ​​en finansiel mellemfond (FIF) inden udgangen af ​​2021 og vil støtte dets bæredygtige kapitalisering. EU og USA vil også støtte global pandemiovervågning, herunder konceptet om en global pandemisk radar. EU og USA vil gennem HERA og henholdsvis Department of Health and Human Services Biomedical Advanced Research and Development Authority samarbejde i overensstemmelse med vores G7 -forpligtelse til at fremskynde udviklingen af ​​nye vacciner og fremsætte anbefalinger om at forbedre verdens kapacitet til levere disse vacciner i realtid. 

Vi opfordrer partnere til at deltage i etablering og finansiering af FIF til støtte til at forberede lande på COVID-19 og fremtidige biologiske trusler.

Søjle V: En fælles køreplan for EU/USA/Partners for regional vaccineproduktion. EU og USA vil koordinere investeringer i regional produktionskapacitet med lande med lav og lavere mellemindkomst samt målrettet indsats for at øge kapaciteten til medicinske modforanstaltninger under Build Back and Better World-infrastrukturen og det nyetablerede Global Gateway-partnerskab. EU og USA vil tilpasse bestræbelserne på at styrke den lokale produktionskapacitet for vacciner i Afrika og gå videre med diskussioner om at udvide produktionen af ​​COVID-19 vacciner og behandlinger og sikre deres rimelige adgang.

Vi opfordrer partnere til at deltage i at støtte koordinerede investeringer for at udvide global og regional fremstilling, herunder til mRNA, viral vektor og/eller protein-underenhed COVID-19 vacciner.

Mere information

Fælles erklæring om lanceringen af ​​den fælles COVID-19 Taskforce for fremstilling og forsyningskæde

Læs

Europa-Kommissionen

Gennemgang af EU's forsikringsregler: Tilskynde forsikringsselskaber til at investere i Europas fremtid

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har vedtaget en omfattende gennemgang af EU's forsikringsregler (kendt som Solvens II), så forsikringsselskaber kan opskalere langsigtede investeringer i Europas genopretning efter COVID-19-pandemien.

Dagens gennemgang har også til formål at gøre forsikrings- og genforsikringssektoren (dvs. forsikring for forsikringsselskaber) mere modstandsdygtig, så den kan klare fremtidige kriser og bedre beskytte forsikringstagere. Desuden vil der blive indført forenklede og mere forholdsmæssige regler for visse mindre forsikringsselskaber.

Forsikringer er afgørende for mange europæere og for Europas virksomheder. De beskytter mennesker mod økonomiske tab i tilfælde af uforudsete begivenheder. Forsikringsselskaber spiller også en vigtig rolle i vores økonomi ved at kanalisere opsparing til finansmarkeder og realøkonomi og derved give europæiske virksomheder langsigtet finansiering.

reklame

Dagens anmeldelse består af følgende elementer:

  • Et lovgivningsforslag om ændring af Solvens II -direktivet (direktiv 2009/138/EF)
  • en meddelelse om revisionen af ​​Solvens II -direktivet og;
  • et lovgivningsforslag til et nyt forsikringsinddrivelses- og afviklingsdirektiv.

Omfattende gennemgang af Solvens II

Formålet med dagens gennemgang er at styrke europæiske forsikringsselskabers bidrag til finansieringen af ​​inddrivelsen, fremskridt inden for kapitalmarkedsunionen og kanalisering af midler til den europæiske grønne aftale. På kort sigt kan kapital på op til anslået 90 milliarder euro frigives i EU. Denne betydelige frigivelse af kapital vil hjælpe (gen) forsikringsselskaber med at øge deres bidrag som private investorer til Europas genopretning efter COVID-19.

reklame

Ændringerne til Solvens II -direktivet vil på et senere tidspunkt blive suppleret med delegerede retsakter. Dagens meddelelse beskriver Kommissionens hensigter i denne henseende. 

Nogle vigtige punkter fra dagens pakke:

  • Dagens ændringer vil bedre beskytte forbrugerne og sikre, at forsikringsselskaber forbliver solide, også i vanskelige økonomiske tider;
  • forbrugere ("forsikringstagere") vil blive bedre informeret om deres forsikringsselskabs økonomiske situation;
  • forbrugerne vil blive bedre beskyttet, når de køber forsikringsprodukter i andre medlemsstater takket være forbedret samarbejde mellem tilsynsmyndigheder;
  • forsikringsselskaber vil blive tilskyndet til at investere mere i langsigtet kapital til økonomien;
  • forsikringsselskabers finansielle styrke vil tage bedre hensyn til visse risici, herunder risici i forbindelse med klimaet, og være mindre følsomme over for kortsigtede markedssvingninger, og;
  • hele sektoren vil blive undersøgt bedre for at undgå, at dens stabilitet bringes i fare.

Forslag til direktiv om inddrivelse og afvikling af forsikring

Formålet med direktivet om genopretning og afvikling af forsikringer er at sikre, at forsikringsselskaber og relevante myndigheder i EU er bedre forberedt i tilfælde af betydelig økonomisk nød.

Det vil indføre en ny ordnet afviklingsproces, som bedre beskytter forsikringstagerne såvel som realøkonomien, det finansielle system og i sidste ende skatteydere. De nationale myndigheder vil være bedre rustet, hvis et forsikringsselskab bliver insolvent.

Gennem etablering af afviklingskollegier vil relevante tilsynsmyndigheder og afviklingsmyndigheder være i stand til at tage koordinerede, rettidige og afgørende tiltag for at tackle problemer, der opstår inden for grænseoverskridende (gen) forsikringsgrupper, hvilket sikrer det bedst mulige resultat for forsikringstagere og den bredere økonomi.

Dagens forslag bygger i vid udstrækning på teknisk rådgivning fra EIOPA (Den Europæiske Forsikrings- og Arbejdsmarkedspensionsmyndighed). De er også i overensstemmelse med det arbejde, der er blevet udført på internationalt plan om emnet, samtidig med at der tages hensyn til europæiske særlige forhold.

En økonomi, der fungerer for mennesker Executive Vice President Valdis Dombrovskis sagde: "Europa har brug for en stærk og levende forsikringssektor for at investere i vores økonomi og for at hjælpe os med at håndtere de risici, vi står over for. Forsikringssektoren kan bidrage til Green Deal og Capital Markets Union, takket være dens dobbelte rolle som beskytter og investor. Dagens forslag sikrer, at vores regler forbliver egnede til formålet, ved at gøre dem mere proportionale. ”

Mairead McGuinness, kommissær med ansvar for finansielle tjenester, finansiel stabilitet og kapitalmarkedsunionen, sagde: ”Dagens forslag vil hjælpe forsikringssektoren med at træde op og spille sin fulde rolle i EU's økonomi. Vi muliggør investering i genopretning og videre. Og vi fremmer forsikringsselskabers deltagelse på EU's kapitalmarkeder og leverer de langsigtede investeringer, der er så afgørende for en bæredygtig fremtid. Vores voksende kapitalmarkedsunion er afgørende for vores grønne og digitale fremtid. Vi er også meget opmærksomme på forbrugerperspektivet; forsikringstagere kan være forsikret om, at de vil blive bedre beskyttet i fremtiden, hvis deres forsikringsselskab støder på vanskeligheder. ”

Næste skridt

Lovpakken vil nu blive drøftet af Europa -Parlamentet og Rådet.

Baggrund

Forsikringsbeskyttelse er afgørende for mange husstande, virksomheder og finansielle markedsdeltagere. Forsikringssektoren tilbyder også løsninger til pensionsindkomst og hjælper med at kanalisere opsparing til finansmarkeder og realøkonomi.

Den 1. januar 2016 trådte Solvens II -direktivet i kraft. Kommissionen overvågede anvendelsen af ​​direktivet og rådførte i vid udstrækning med interessenterne om mulige områder til revision.

Den 11. februar 2019 anmodede Kommissionen formelt om teknisk rådgivning fra EIOPA for at forberede revisionen af ​​Solvens II -direktivet. EIOPAs tekniske råd blev offentliggjort den 17. december 2020.

Ud over det minimum af revisionsomfang, der er nævnt i selve direktivet, og efter at have hørt interessenter, identificerede Kommissionen yderligere områder i Solvency II -rammen, der bør revideres, f.eks. Sektorens bidrag til Den Europæiske Unions politiske prioriteter (f.eks. European Green Deal og Capital Markets Union), tilsyn med grænseoverskridende forsikringsaktiviteter og øget proportionalitet af tilsynsregler, herunder rapportering.

Mere information

Lovforslag til ændringer af direktiv 2009/138/EF (Solvens II -direktivet)

Lovforslag til inddrivelse og afvikling af (gen) forsikringsselskaber

Meddelelse om revision af Solvens II -direktivet

Spørgsmål og svar

Læs

Europa-Kommissionen

Kommissionen offentliggør en forbedret overvågningsrapport for Grækenland

Udgivet

on

Kommissionen har offentliggjort ellevte forbedrede overvågningsrapport for Grækenland. Rapporten er udarbejdet i forbindelse med de forbedrede overvågningsrammer, der tjener til at sikre fortsat støtte til opfyldelsen af ​​Grækenlands reformforpligtelser efter en vellykket gennemførelse af programmet for økonomisk bistand i 2018. Rapporten konkluderer, at Grækenland har truffet de nødvendige foranstaltninger for at nå sit på grund af specifikke forpligtelser, på trods af de udfordrende omstændigheder forårsaget af pandemien.

De græske myndigheder leverede specifikke forpligtelser på tværs af forskellige områder, herunder privatiseringer, forbedring af erhvervsklimaet og skatteforvaltningen, mens de gik videre med bredere strukturreformer, herunder inden for skoleundervisning og offentlig administration. De europæiske institutioner glæder sig over det tætte og konstruktive engagement på alle områder og opfordrer de græske myndigheder til at fortsætte fremdriften og, hvor det er nødvendigt, styrke bestræbelserne på at afhjælpe de forsinkelser, der delvis er forårsaget af pandemien.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending