Følg os

EU

Efter palæstinensiske samlingsregering deal, byggeplaner annonceret i bosætterblokke

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

Mideast-Israel-Palest_Horo11Dage efter edsaflæggelse af en ny palæstinensisk samlingsregering dannet med opbakning fra Hamas, den islamiske bevægelse regerende Gazastriben, israelske boligminister Uri Ariel annonceret planer og udbud for 1,500 nye boliger på Vestbredden.

Flytningen, sagde ministeren, er en "passende zionistisk reaktion på dannelsen af ​​en palæstinensisk terror regering".

Han sagde, at boliger planer var "kun begyndelsen".

reklame

Ariels byggeplanerne næsten udelukkende til steder i West Bank bosætterblokke, som de fleste antager fortsat vil være en del af Israel under enhver fremtidig fredsaftale. Just 38 af de pågældende enheder er planlagt til at være uden for disse områder.

På mandag (2 af juni), Den Palæstinensiske Myndighed præsident Mahmoud Abbas annoncerede dannelsen af ​​en palæstinensisk samlingsregering bakkes op af både hans egen Fatah-fraktion og Hamas, som er forpligtet til Israels ødelæggelse og er klassificeret som et terror organisation af både USA og EU.

Israelske justitsminister Tzipi Livni, som også tjente som Israels ledende forhandler med palæstinenserne, kritiserede minister Ariel udspil, siger, at det tjente interesser hans jødiske hjem part.

reklame

Oppositionsleder og Arbeiderpartiets leder Isaac Herzog sagde, at regeringens manglende fremskridt i retning af en tostatsløsning førte Israel i retning af en bi national stat, da han opfordrede den israelske premierminister Benjamin Netanyahu til at udarbejde en ny diplomatisk vej.

En dag efter USA meddelte, at den har til hensigt at arbejde med den palæstinensiske enhedsregering,

Den Europæiske Union har udtrykt tilfredshed med meddelelsen om dannelsen af ​​den nye palæstinensiske regering en dag efter, at den amerikanske statsafdeling erklærede sin hensigt at arbejde med denne regering.

"Vi tager til efterretning, at nyheden om oprettelsen af ​​en palæstinensisk national konsensus regering ledet af premierminister Hamdallah. Dette er et vigtigt skridt i processen med palæstinensisk forsoning, "en EU-erklæringen.

Erklæringen tilføjede: "Vi glæder os over udnævnelsen af ​​en regering af uafhængige personligheder og erklæringen fra præsident Abbas, at denne nye regering har forpligtet sig til princippet om tostatsløsning baseret på 1967 grænser, anerkendelse af Israels legitime ret til at eksistere , til ikke-vold og respekt for tidligere aftaler. "

EU sagde, at dets engagement med den nye palæstinensiske regering "vil være baseret på dens overholdelse af disse politikker og forpligtelser." EU mener, at processen med palæstinensisk forsoning "står over for mange udfordringer, men den skaber også nye muligheder for fredsprocessen, for demokratisk fornyelse og for det palæstinensiske folk i både Gaza og Vestbredden".

Europa-Kommissionen

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 231 mio. EUR i forfinansiering til Slovenien

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 231 mio. EUR til Slovenien i forfinansiering, svarende til 13% af landets tildelingstilskud under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil bidrage til at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Sloveniens plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage € 2.5 mia., Bestående af € 1.8 mia. I tilskud og € 705 mio. I lån, i løbet af planens levetid. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. EUR i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU.

RRF er kernen i NextGenerationEU, som vil yde 800 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne. Den slovenske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Cypern

NextGenerationEU: Europa-Kommissionen udbetaler 157 mio. EUR i forfinansiering til Cypern

Udgivet

on

Europa-Kommissionen har udbetalt 157 mio. EUR til Cypern i forfinansiering, svarende til 13% af landets finansielle tildeling under Recovery and Resilience Facility (RRF). Forfinansieringsbetalingen vil hjælpe med at sætte gang i gennemførelsen af ​​de afgørende investerings- og reformforanstaltninger, der er skitseret i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed. Kommissionen vil godkende yderligere udbetalinger baseret på gennemførelsen af ​​de investeringer og reformer, der er beskrevet i Cyperns plan for genopretning og modstandsdygtighed.

Landet vil i alt modtage 1.2 milliarder euro i løbet af planens levetid, med 1 milliard euro i tilskud og 200 millioner euro i lån. Dagens udbetaling følger den seneste vellykkede gennemførelse af de første låneoperationer under NextGenerationEU. Ved årets udgang har Kommissionen til hensigt at rejse op til i alt 80 mia. Euro i langsigtet finansiering, der skal suppleres med kortsigtede EU-regninger, for at finansiere de første planlagte udbetalinger til medlemsstaterne under NextGenerationEU. En del af NextGenerationEU vil RRF yde 723.8 mia. Euro (i løbende priser) til støtte for investeringer og reformer på tværs af medlemsstaterne.

Den cypriotiske plan er en del af den hidtil usete EU-reaktion på at komme stærkere ud af COVID-19-krisen, fremme de grønne og digitale overgange og styrke modstandskraft og samhørighed i vores samfund. EN pressemeddelelse er tilgængelig online.

reklame

Læs

Belgien

EU's samhørighedspolitik: Belgien, Tyskland, Spanien og Italien modtager 373 mio. EUR til støtte for sundheds- og socialtjenester, SMV'er og social inklusion

Udgivet

on

Kommissionen har bevilget 373 mio. EUR til fem Europæiske Socialfond (ESF) og Europæiske Fond for Regionaludvikling (EFRU) operationelle programmer (OP'er) i Belgien, Tyskland, Spanien og Italien for at hjælpe landene med beredskab og reparation af coronavirus inden for rammerne af REACT-EU. I Belgien vil ændringen af ​​Wallonia OP stille yderligere 64.8 mio. EUR til rådighed for anskaffelse af medicinsk udstyr til sundhedstjenester og innovation.

Midlerne vil støtte små og mellemstore virksomheder (SMV'er) i udviklingen af ​​e-handel, cybersikkerhed, websteder og onlinebutikker samt den regionale grønne økonomi gennem energieffektivitet, miljøbeskyttelse, udvikling af smarte byer og lavemission offentlige infrastrukturer. I Tyskland, i forbundsstaten Hessen, vil 55.4 mio. EUR støtte sundhedsrelateret forskningsinfrastruktur, diagnostisk kapacitet og innovation på universiteter og andre forskningsinstitutioner samt forskning, udvikling og innovationsinvesteringer inden for klima og bæredygtig udvikling. Dette ændringsforslag vil også yde støtte til SMV'er og midler til opstart via en investeringsfond.

I Sachsen-Anhalt vil 75.7 mio. EUR lette samarbejdet mellem SMV'er og institutioner inden for forskning, udvikling og innovation, og tilvejebringe investeringer og arbejdskapital til mikrovirksomheder, der er ramt af coronavirus-krisen. Desuden vil midlerne muliggøre investeringer i virksomheders energieffektivitet, støtte digital innovation i SMV'er og erhverve digitalt udstyr til skoler og kulturinstitutioner. I Italien modtager den nationale OP 'Social Inklusion' 90 mio. EUR til fremme af social integration af mennesker, der oplever alvorlig materiel afsavn, hjemløshed eller ekstrem marginalisering, gennem 'Housing First' -tjenester, der kombinerer levering af umiddelbare boliger med mulighed for social- og arbejdsformidling .

reklame

I Spanien tilføjes 87 mio. EUR til ESF OP for Castilla y León for at støtte selvstændige og arbejdstagere, der fik deres kontrakter suspenderet eller reduceret på grund af krisen. Pengene vil også hjælpe hårdt ramte virksomheder med at undgå fyringer, især i turistsektoren. Endelig er midlerne nødvendige for at give vigtige sociale tjenester mulighed for at fortsætte på en sikker måde og for at sikre uddannelseskontinuitet under hele pandemien ved at ansætte yderligere personale.

REACT-EU er en del af NæsteGenerationEU og yder 50.6 mia.EUR ekstra finansiering (i løbende priser) til samhørighedspolitiske programmer i løbet af 2021 og 2022. Tiltag fokuserer på at understøtte arbejdsmarkedets modstandsdygtighed, job, SMV'er og lavindkomstfamilier samt etablere fremtidssikret grundlag for de grønne og digitale overgange og et bæredygtigt socioøkonomisk opsving.

reklame

Læs
reklame
reklame
reklame

trending