Følg os

Blogspot

Udtalelse: Ukraine: Oligarker - for evigt!

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

F941A7C2-50E5-4B51-AB83-94D601B2FFA9_cx0_cy9_cw0_mw1024_s_nChokoladeoligark Petro Poroshenko (billedet) leder i afstemningerne som den fremtidige ukrainske præsident. Maidan Square protester er blevet udnyttet og omdirigeret mod den fremtidige regeringstid af "borgerkongen", der minder om bankens overbelastning Louis Philippe Jeg under den franske revolution. Med nogle afvigelser, selvfølgelig, som Poroshenko bør ikke blive truet af genoprettelsens perspektiv - som den udstødte præsident Viktor Janukovitj er for skrøbelig en politisk figur til at formulere eventuelle krav.

I modsætning til under tidligere ukrainske valg er der ingen konkurrence mellem præsidentkampagner rivaler -Poroshenko og Julia Tymoshenko har været allierede og stående venner i årene på den ukrainske politiske Olympus. Ifølge afstemninger har ukrainerne en tendens til at støtte 'Choco King', da Tymosheynko stort set ses som et tal fra fortiden.

Blandt de afgørende faktorer for Poroshenko er hans løfte om at genoprette forholdet til russerne "om tre måneder", hvilket viser en hensigt om at blive en kompromisaktør mellem to konkurrerende eksterne magter, Rusland og Vesten. Men på trods af tætte forretningsforbindelser med Rusland, der har størstedelen af ​​hans chokoladeforbrug, forbliver Poroshenko en pro-vestlig kandidat med sine liberale synspunkter og forretningserfaring, der åbner horisonter for integration af Ukraine i Vesten, der følger i fodsporene til Præsident Yushenko. Poroshenkos kandidatur kan synes at være en løsning, men ikke blandt borgerne i syd og øst - de oprørsk kulminearbejdere tror ikke på den næste 'nye' oligarks regeringstid som værende et universalmiddel.

reklame

Det er en del af mytologien at overveje, at protesterne i sydøst blev arrangeret af Kreml og kunne spilles ned med en tryllestav fra en bestemt mister Putin. Den politiske debat i Vesten går tabt i en myte labyrint, hvor demonens demonisering er blevet en strategi, et universelt svar for at få enderne til at mødes. Virkelighederne på jorden er hårde og ubehagelige. Selvom russerne under pres af en trussel om yderligere økonomiske restriktive foranstaltninger er tvunget til at acceptere resultaterne af det kommende ukrainske valg, kan det ikke ændre arbejdstagerne i Donetsk og Luhansk.

De er ikke lette at håndtere - de har ingen konti i vestlige banker, de drømmer ikke om at tage til Cote d'Azur på ferie. De har "intet at tabe, men deres kæder". Scenerne for den enorme 'Anti-Terrorist-operation' (ATO), der blev lanceret af Kiev for at undertrykke de politiske og sociale protester i de industrielle områder i Ukraine, viste uhyggelighed for almindelige borgeres liv. De billige huse syntes at være lossepladser, der blev bygget i Nikita Khrushchevs æra.

I mellemtiden eksploderer internettet med billeder af palæerne i den moderne ukrainske nababs - Rinat Achmedov og Ihor Kolomoyskyi, der begge lever på virksomheder i sydøst. Den sociale protest brød ud som et resultat af politisk uro, der var for magtfuldt for søde løfter fra 'Choco King'en til at vende om og ledede kulminearbejderne tilbage til deres underjordiske aksler.

reklame

'ATO'et rejste arbejderklassens ire i øst - deres bekymringer blev besvaret ved beskydning af tropper udstyret med deres skatteydernes penge. Mens de døde vil klages over en kort pause i valghelgen, er der intet håb om genoprettelse af tilliden blandt arbejdere i Kiev.

Ignoreret af vestlige medier, men meget sund hjemme, betragtes erklæringen fra Denis Pushilin - lederen af ​​Folkerepublikken Donetsk - for nationalisering af alle virksomheder af arbejdere som et reelt skridt mod fremskridt og social retfærdighed. På sociale medier roses foranstaltningen for at bringe en stopper for oligarkens emporium - man kan ikke herske i dag på den måde, som Louis Philippe I gjorde - modellerne for harmoniske samfund er for velkendte til at tillade arbejderklassen at falde ind i oligarkens fælde, selvom den er fyldt med chokolade.

Den industrielle sydøst havde deres egen anti-oligarkrevolution, og baroness Ashton har ingen beføjelser til at skubbe dem for fortsat at berige de privilegerede. Det er dog klart, at hun med sin store indkomst lettere forbinder sig med de ukrainske oligarker end kulminererne.

Det såkaldte præsidentvalg for at krone 'Choco King' som præsident vil have begrænsede virkninger på landets fremtid. Efter chokket fra ATO bliver indbyggerne i den sydøstlige del såret og traumatiseret uden reparation. Otte millioner fattige borgere er blevet mærket som terrorister, ydmyget i elendighed, dømt til at leve i ulykke og nu henrettet for at turde hæve deres stemmer i berettiget protest. Ukraine er langt fra at blive rettet ved opstigningen af ​​'Choco King'.

Det virkelige problem forbliver uløst - oligarchs grupper går forbi den ene efter hinanden, men den dramatiske sociale ulighed forbliver. Indtil denne situation er repareret, vil den brænde vrede og ustabilitet, idet landet slækkes fra hinanden mellem klasser, etniske grupper og interessegrupper i ind-og udland.

Oligarch Petro Poroshenko, eller 'Choco King', har alle chancerne for at gentage Louis Philippe Is skæbne - at afskaffe, slutter sin egen regeringstid med den næste antikorruptionsrevolution. Hengivenheden til sin egen sociale gruppe giver ikke noget håb om at stabilisere den nuværende krise. Opstand mod oligarkier og korruption, vil befolkningen i Ukraine blive fanget mellem revolutioner. Oligarkierne skaber en permanent krise, der er ingen ende i sikte for problemerne i Ukraine.

Rusland

EU skal være parat til ikke at anerkende russiske duma -valg, siger EPP

Udgivet

on

Rusland [nid: 114228]

”Vi har brug for en revision af Europas politik over for Rusland. Vi skal afskrække russiske trusler, inddæmme russisk indblanding i EU og dets nabolag og strategisk støtte pro-demokratiske kræfter i Rusland. Vi er nødt til at arbejde ud fra den antagelse, at forandringer er mulige i dette land, og at 'demokrati først' er vores første opgave i vores forhold til Rusland. Rusland kan være et demokrati, ”sagde Andrius Kubilius, EPP-MEP, forud for plenarmødedebatten den 14. september om fremtiden for de politiske forbindelser mellem EU og Rusland.

En parlamentarisk rapport, som Kubilius forfattede, og som vil blive sat til afstemning i dag (15. september), understreger, at Europa bør engagere sig i Moskva om spørgsmål af fælles interesse, såsom våbenkontrol, fredsopbygning, global sikkerhed eller klimaforandringer. Et sådant samarbejde bør imidlertid være strengt betinget af Kremls vilje til at overholde menneskerettigheder og internationale love. ”Samarbejdet på bestemte områder bør ikke føre til indrømmelser af EU's værdier og bør aldrig se bort fra konsekvenserne for vores partnere. Vi har brug for mere mod til at tage en stærk holdning over for Kreml-regimet for at forsvare menneskerettighederne. Vi skal sikre os, at ethvert yderligere engagement med Kreml afhænger af Putins vilje til at afslutte aggressioner, undertrykkelser og intimideringer i og uden for Rusland, ”understregede Kubilius.

reklame

Rapporten understreger endvidere, at EU skal være parat til ikke at anerkende den russiske duma og suspendere landet fra internationale parlamentariske forsamlinger, herunder Europarådets, hvis denne uges parlamentsvalg i Rusland anerkendes som svigagtig. »Folk i Rusland skal have valgret, ligesom mennesker i ethvert andet demokratisk land. Når centrale oppositionsspillere og modstandere af det russiske regeringsparti sidder i fængsel eller i husarrest, er der intet valg. Kremls kontinuerlige undertrykkelse af alle oppositionskandidater, frie medier eller NGO'er undergraver valgets legitimitet og retfærdighed. Vi gentager, at oppositionslederen Alexei Navalny skal løslades såvel som alle dem, der støttede ham under fredelige protester, ”sluttede Kubilius.

reklame
Læs

Tyskland

Tyske Grønnes medleder forsvarer den kæmpede kanslerkandidat

Udgivet

on

By

Medledere for Tysklands grønne parti Robert Habeck og Annalena Baerbock, også kandidat til kansler for De Grønne, lytter til NABU-foreningsleder Christian Unselt, mens de går en tur ved hederne i naturreservatet Biesenthaler Basin efter at have forelagt et øjeblikkeligt klimabeskyttelsesprogram i Biesenthal nær Bernau, nordøstlige Tyskland 3. august 2021. Tobias Schwarz/Pool via REUTERS

Medlederen for Tysklands Grønne forsvarede søndag (8. august) partiets kandidat til kansler ved næste måneds føderale valg og afviste forslag om, at han skulle erstatte hende, efter at hun havde begået en række kostbare fejl, skriver Paul Carrel, Reuters.

Økologerne steg kort i meningsmålingerne for at overhale forbundskansler Angela Merkels konservative blok, efter at de havde kaldt Annalena Baerbock (afbilledet) som deres kanslerkandidat i april, men er siden aftaget.

Baerbocks fejlstrøgne kampagne har inkluderet fejl i hendes cv og en skandale over en julebonusbetaling, som hun undlod at erklære for parlamentet. Baerbock har også sagt, at sexistisk undersøgelse holder hende tilbage. Læs mere.

reklame

"Fru Baerbock er egnet til kanslerembedet, og vores opgave er at sikre, at de grønne er stærke," sagde partiets medleder, Robert Habeck, til tv-stationen ZDF i et interview.

På spørgsmålet om de grønne skulle erstatte Baerbock med ham som deres kanslerkandidat, svarede Habeck: "Nej, det er ikke en debat."

Foruden de grønnes problemer vil partiet blive udelukket fra stemmesedlen i delstaten Saarland ved det nationale valg 26. september på grund af uregelmæssigheder i udvælgelsen af ​​regionale kandidater efter intern skænderi.

reklame

"De Grønne kampagne havde et par problemer, men ... Jeg glæder mig til august og september," sagde Habeck, der er partileder med Baerbock. "Alt er muligt."

En meningsmåling, der blev offentliggjort tidligere søndag, viste, at de venstreorienterede socialdemokrater (SPD) trak niveau med de grønne på 18%, bag Merkels konservative på 26%. Merkel, der har siddet ved magten siden 2005, planlægger at stille op efter valget. Læs mere.

INSA -undersøgelsen viste, at SPD -kandidaten Olaf Scholz i en hypotetisk direkte afstemning om kansler var godt fremme med 27% opbakning. Konservative Armin Laschet faldt på 14%, et point foran Baerbock, på 13%.

De Grønne præsenterede tirsdag et "nødklima -beskyttelsesprogram" med det formål at nulstille deres kampagne. Læs mere.

Læs

European Green Deal

Familier med lav indkomst og husejere i middelklassen må ikke betale for Green Deal, siger EPP

Udgivet

on

EPP-gruppen ønsker, at Europa bliver klimaneutralt inden 2050. "Denne vidtrækkende transformation af vores økonomier og samfund skal ske på en smart måde, fordi vi ønsker at bekæmpe klimaforandringer med innovation, konkurrenceevne og europæiske job. Vi vil omdanne den nødvendige transformation til en mulighed. Vi ønsker afkarbonisering og ikke de-industrialisering! Vi ønsker ikke kun at opstille mål, men finde den bedste måde for Europa at nå disse mål med særlig fokus på brint og i visse tilfælde gas, som en overgangsteknologi, "sagde Esther de Lange MEP, næstformand for EPP-gruppen med ansvar for økonomi og miljø.

Hendes erklæring kommer forud for Europa-Kommissionens præsentation af den såkaldte 'Fit for 55' -pakke, en enorm lovpakke med energi- og klimalove, der har til formål at omsætte 55% CO2-reduktionsmålet til konkrete nye regler for transport, industri, bygninger og andre sektorer.

"Vi skal være meget opmærksomme på, hvem der afregner regningen for Green Deal. Det kan ikke være familier med lav indkomst, husejere fra middelklassen eller bilejere i landdistrikter uden offentlig transport, der skal betale den højeste regning," tilføjede de Lange, forklarer, at EPP-gruppen ønsker et troværdigt socialt instrument til at tackle fattigdom i opvarmning og mobilitet inden for og mellem medlemsstater.

reklame

EPP-gruppen ønsker at fremme rene biler. "Vi ønsker at prioritere udviklingen af ​​rene køretøjer, elektrisk mobilitet og nulemissionsbrændstoffer. Vi ønsker ikke, at debatten om CO2-emissioner fra biler bliver til endnu en ideologisk kamp om dogmer. Europas bilindustri skal bevare sin globale konkurrenceevne og skal forblive teknologiledere og trendsættere for rene biler til Europa og resten af ​​verden. Meget vil også afhænge af udrulningen af ​​afgiftsinfrastrukturen. EPP-Gruppen insisterer derfor på regelmæssig rapportering fra Kommissionen om de fremskridt, der er gjort her, og dens konsekvenser for realiseringen af CO2-reduktionsmål, "konkluderede de Lange.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending