Følg os

katastrofer

Kulmineeksplosion i Tyrkiet: Israels Magen David Adom tilbyder assistance

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

magenDavidAdomIsraels Magen David Adom, der svarer til Røde Kors, har tilbudt den tyrkiske Røde Halvmåne assistance efter en eksplosion og efterfølgende brand i en kulmine i byen Soma dræbte mere end 200 mennesker, The Jerusalem Post rapporteret.

Hundredvis menes stadig at være fanget i minen i Soma, omkring 120 kilometer (75 miles) nordøst for den ægæiske kystby Izmir. Tyrkiet har ikke formelt anmodet om Israels assistance med rednings- og lægeindsats, og har endnu accepteret MDA's tilbud om at hjælpe.

En MDA-talsmand sagde, at Israels rednings- og indsatspersonale kunne levere værdifuld mandskab og medicinsk udstyr. Den israelske ambassade i Ankara afblæste også en planlagt Independence Day-reception, der var planlagt til onsdag aften i solidaritet med det tyrkiske folk, der sørger over Soma-kulminekatastrofen. "På grund af den alvorlige ulykke i kulminen i Soma, Manisa, er receptionen i anledning af den 66. uafhængighedsdag for staten Israel, planlagt til at blive afholdt i aften (14. maj 2014), blevet aflyst," sagde ambassaden i en udmelding.

"Staten og folket i Israel deler det tyrkiske folks sorg, kondolerer til de afdødes familier, ønsker hurtig bedring for de sårede og håber på positive nyheder fra dem, der stadig er i minen," tilføjes det.

Del denne artikel:

EU Reporter udgiver artikler fra en række eksterne kilder, som udtrykker en bred vifte af synspunkter. Standpunkterne i disse artikler er ikke nødvendigvis EU Reporters.

trending