Følg os

Brasilien

To hundrede unge mennesker holde deres egen fodbold VM i Brasilien for at tale imod vold

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

World_Vision_Cup_HeaderI denne uge vil drenge og piger fra hele verden være rivaler på fodboldbanen, men vil blive forenet som en til at tale imod uligheder og vold, som de siger, ødelægger deres liv.

Fodboldturneringen vil se, at unge fra 13-lande opfordrer verdensledere til at arbejde for et mere retfærdigt samfund, hvor de kan nyde deres rettigheder. "Et retfærdigt samfund er en, hvor alle børn har lige rettigheder og er beskyttet", sagde Abudlhakim, 11, fra Etiopien. "Jeg vil bo i et samfund, hvor børn lyttes til og hvor de får lov til at deltage for at skabe en bedre verden for alle," sagde Brownley, 13, fra Haiti.

Hele ugen vil de børn, der er samlet i Recife, tale om spørgsmål som vold, børnearbejde og seksuel udnyttelse under workshops, præsentationer og gruppediskussioner. "Ujævnheder og vold forhindrer for mange børn og unge i at have en lige chance for at spille livets spil," sagde Joao Diniz, World Vision Brazil National Director. "De ved dette, og de vil ændre dette, så World Vision Cup er en chance for dem at begynde at se denne ændring ske."

reklame

Eduardo, en 19-årig dreng fra Recife, ser frem til at dele sin erfaring med andre fra hele verden. "Jeg voksede op i vold selv. Jeg voksede selv op i et voldeligt samfund. Min far blev arresteret, og det var ikke godt for mig. Nu arbejder jeg på at finde løsninger på disse problemer, der påvirker min generation, og World Vision Cup er en fantastisk mulighed for at opfordre ledere til at handle. "

Børnearbejde og vold er fortsat et spørgsmål for Europa, som det fremhæves i en nylig erklæring af Europarådets kommissær for menneskerettigheder. World Vision Cup er en mulighed for at gentage EU's stærke engagement i gennemførelsen af ​​Den Europæiske Unions politik for fremme og beskyttelse af børns rettigheder overalt i verden.

På 20 November 2012 meddelte EU's udenrigspolitik, chef Catherine Ashton, at EU's udenrigstjeneste (EU-Udenrigstjenesten) planlagde at lancere en global kampagne fra november 2013 til november 2014 for at afslutte vold mod børn. Centrale chauffører i kampagnen ville være EU-delegationerne i lande rundt om i verden.

reklame

"Vold mod børn er et bekymrende globalt fænomen. Det er en kilde til reel bekymring for World Vision og andre børnefokuserede organisationer, som siden da ikke har hørt meget om nogen fremskridt i den planlagte EU-kampagne eller i selve kampagnen. Dette understreger, hvorfor vi skal arbejde kontinuerligt med EU og dets institutioner for at minde dem om behovet for at finde og finansiere effektive måder at garantere børns rettigheder og beskyttelse på, "siger World Vision's EU-repræsentant, Marius Wanders.

I løbet af ugen er der en række arrangementer:

· Torsdag 15. maj: Finalekamp i turneringen på Eladio de Barros Carvalho stadion.
· Fredag, 16. maj, kl. 9: Afslutningsceremoni om morgenen på Eladio de Barros Carvalho stadion. Deltagerne afleverer deres 'Letter of Recife' til repræsentanter fra regeringen, FN, UNICEF og World Vision. En pressemeddelelse vil blive gjort tilgængelig og cirkuleret.
· Lørdag 17. maj kl. 10: Flashmob fodbold i stil Marco Zero, Recife. En offentlig handling til støtte for En målkampagne som søger at antænde en bevægelse for at løse problemet med underernæring i børn i Asien, ved hjælp af fodbold som katalysator.Liste over deltagende lande:
Etiopien, Mongoliet, Bolivia, Honduras, Ecuador, Dominikanske Republik, Sydkorea, Australien, Canada, Tyskland, Haiti og Brasilien.

Talsmandsliste:
På World Vision Cup: Joao Diniz, World Vision Brazil's nationale direktør
På World Vision Brasiliens programmer: Maria Carolina, World Vision Brazil Operations direktør
På MJPOP, Brasils ungdomsforesvarsnetværk: Reinaldo Almeida, MJPOP-koordinator for World Vision Brazil

· Videoen fra World Vision Cup er tilgængelig her.

Brasilien

Frankrig pålægger 10-dages karantæne for rejsende, der kommer fra Brasilien

Udgivet

on

By

Frankrig vil bestille en streng 10-dages karantæne for alle rejsende, der kommer fra Brasilien fra den 24. april, sagde premierministerens kontor lørdag (17. april) i et forsøg på at forhindre spredning af en coronavirus-variant, der først blev fundet i det sydamerikanske amt.

Frankrig besluttede i denne uge at indstille alle flyvninger til og fra Brasilien. Foranstaltningen forlænges indtil 23. april, sagde premierministerens kontor i samme erklæring. Læs mere

Fra den 24. april er det kun personer, der er bosiddende i Frankrig eller har et fransk eller EU-pas, der har lov til at flyve til landet.

reklame

Regeringens regering vil indføre en 10-dages karantæne for alle rejsende ved ankomsten, sagde premierministerens kontor, og myndighederne vil foretage kontrol før og efter flyvningen, om de rejsende har truffet de rette forhold for at isolere sig.

Politiet vil også blive brugt til at sikre, at karantæne respekteres, sagde det. Før de går ombord på flyet, skal autoriserede rejsende præsentere en negativ polymerasekædereaktionstest (PCR), der er mindre end 36 timer gammel.

De samme foranstaltninger vil også gradvist blive indført inden den 24. april for folk, der vender tilbage fra Argentina, Chile og Sydafrika, hvor tilstedeværelsen af ​​andre koronavirusvarianter blev opdaget, sagde premierministerens kontor.

reklame

En 10-dages karantæne vil også blive pålagt rejsende, der kommer fra Fransk Guyana, et oversøisk departement i Frankrig på den nordøstlige kyst i Sydamerika.

Læs

Brasilien

Frankrig suspenderer alle flyvninger til og fra Brasilien på grund af COVID-varianten

Udgivet

on

By

Frankrig vil suspendere alle flyvninger til og fra Brasilien i et forsøg på at forhindre spredning af den coronavirus-variant, der først blev opdaget der, sagde den franske premierminister Jean Castex i parlamentet. skriver Geert De Clercq.

”Vi bemærker, at situationen bliver værre, og vi har besluttet at indstille alle flyvninger mellem Frankrig og Brasilien indtil videre,” sagde Castex.

Flere førende franske læger har i flere dage opfordret regeringen til at stoppe al lufttrafik med Brasilien.

reklame

For en måned siden sagde sundhedsminister Olivier Veran, at omkring 6% af COVID-19 tilfælde i Frankrig stammer fra de mere smitsomme varianter, der først blev fundet i Brasilien og Sydafrika.

reklame
Læs

Brasilien

# Brasilielskammerets chefer advarer mod at lure #Huawei

Udgivet

on

Lederen for Brasiliens deputeretkammer advarede om, at landets 5G-auktionspolitik ikke burde blive styrt af ideologi, rapporterede Reuters, dage efter at rygter dukkede op, at USA potentielt kunne tilbyder incitamenter for operatører at afvise Huawei-udstyr, skriver Chris Donkin of Mobile World Live.

Rodrigo Maia, der leder Brasiliens underhus, sagde, at kommunikationsregulator Anatel bør overlades til at opmuntre til fri og fair konkurrence, der er designet til at holde forbrugerpriserne lave i sine 5G-auktionspolitikker, snarere end at blive involveret i politiske debatter om Kina.

Landet skal endnu ikke afholde sin 5G-spektrumauktion, som var planlagt til marts, men var skubbet tilbage tidligere i år med en ny dato, der endnu ikke er afsløret.

Maias kommentarer følger omfattende rapporter om, at USA tilbyder tilbud om finansiering til at hjælpe operatører i Brasilien med at købe udstyr fra alternative leverandører til Huawei.

Hvis en finansieringsaftale realiseres, ville det være et betydeligt opskridt i en amerikansk kampagne for at forsøge at overtale de allierede lande til at følge sine egne politikker og lukke Huawei og andre leverandører, den anser for at være en sikkerhedsrisiko ud af 5G.

Hidtil få andre lande har slået direkte forbud mod operatører, der bruger udstyr fra specifikke leverandører, skønt et antal har indført forskellige grænser eller begrænsninger for at sikre en blanding af leverandører.

Huawei har konsekvent benægtet alle beskyldninger, der vedrører sikkerheden i dets udstyr og den kinesiske stats indflydelse.

Læs
reklame
reklame
reklame

trending