Følg os

Blogspot

Udtalelse: EU-Ukraine - mod "utilfredshedsvinteren"

DEL:

Udgivet

on

Vi bruger din tilmelding til at levere indhold på måder, du har givet samtykke til, og til at forbedre vores forståelse af dig. Du kan til enhver tid afmelde dig.

_74617459_022115829-1Ved udgangen af ​​ugen, har de gode nyheder om OSCE-delegerede bliver frigivet fra Slavyansk blevet fuldstændig overskygget af den stigende tegn på tragiske begivenheder i Odessa, den engang prangende, multinationale og multikulturelle havn af Sortehavet, Berømt for den mousserende humor af sine indbyggere.

Dramatiske overskrifter og videoer har strømmet fra øst - Kramatorsk og Lugansk - som begge har lidt tab af civile i sammenstød mellem tropper og lokale separatister, udråbt som 'terrorister' af den nye Kiev-regering. Den manglende anerkendelse af deres magt, fanget i et statskup, og deres faste afvisning af at opgive deres kulturelle identitet betyder, at det russiske sprog fortsat er den vigtigste årsag til ukrainske nationalisters vrede.

Tv-kanaler, der dækkede oprøret i øst, blev udfordret af historierne om vidner, der afslørede deres personlige oplevelser på sociale medier, hvor lidenskaberne var høje. De udbredte billeder af forkullede lig af 'føderaliserings'-tilhængere i Odessa, brændt levende i den bygning, der blev brændt af de pro-Maidan styrker, satte håb om forsoning mellem to antagonistiske samfund til aske. Odessa-forfatter Vsevolod Nepogodin, et øjenvidne til massemordet, afslutter sin historie med et råb: "Fra nu kan du blive dræbt, bare fordi du er russisk."

reklame

Parallelt er de sociale netværk anklaget for tweets fra 'Pravy-sektoren', der lover at fortsætte med at "rydde Ukraine for 'Colorado-bugs'" - et hånligt navn for russere, der bærer det orange-sorte bånd Saint George som en souvenir til sejren over fascismen .

I røgen fra Kampen mellem de to samfund Bruxelles medfølelse og opkald til forsoning passerede uden at tage nogen effekt - de Unleashed kræfter optrådte for stærke til at udnytte.

Den tilsyneladende hensigt om at opfordre til en ny runde med EU-sanktioner mandag (5. maj) lyder i stigende grad utilstrækkelig, da Kreml ikke har magt til at næse den blodtørstige Pravy-sektor eller berolige bekymringerne for russerne, der bor i Ukraine - videoer af ekstrem brutalitet og grusomheder i Odessa kan ikke slettes af politiske erklæringer: folk har set værdien af ​​disse to gange. Dokumentet af 21. februar underskrevet af udenrigsministrene er faldet i glemmebogen i kølvandet på massakren på Maidan Square; de nylige Genève-erklæringer blev fyret i Odessa, da 'Pravy-sektoren' kastede Molotov-cocktails ind i bygningen, hvor ubevæbnede 'føderaliseringsaktivister' lå i ly.

reklame

Denne voksende intensitet i den ukrainske konflikt skaber sikkerhedsproblemer for EU - gasforsyningssikkerhed er ved at blive altafgørende: under denne uges møde i Warszawa nåede energikommissær Günther Oettinger, Russiske minister Alexandre Novak og hans ukrainske modstykke Yuri Prodan ikke til nogen aftale om den ukrainske gaskuld på 2.2 milliarder dollars, som er vokset siden Maidan Square-protesterne.

Gazprom garanteret Europa levering indtil udgangen af ​​maj, anmoder om en pre-pay system fra begyndelsen af ​​juni. Oettinger s taktik at indføre den samme gaspris for alle EU-medlemmer plus Ukraine ikke mødes med godkendelse fra den russiske energi gigant - som ingen anden leverandør landet er blevet konfronteret med denne anmodning, Gazprom kasseret det som værende rent diskriminerende.

Men den russiske minister anses Oettinger anerkendelse af den ukrainske gæld og nuværende 'manglende betaling' for gas levering som en positiv afslutning på forhandlingerne, som skal fortsættes i maj.

Men på trods af flere erklæringer fra de internationale finansielle institutioner til at komme til undsætning af den nye ukrainske regering, de økonomiske og finansielle problemer er stadig uløste. Farerne ved en langvarig væbnet konflikt er fortsat høje, bringe ekstra risici for gastransport gennem ukrainsk territorium. Gazprom fortsætter med at fremme udviklingen af ​​South Stream-rørledningen som en ultimativ løsning til alle slags systemiske ustabilitet i Ukraine. Fanget i fortrylles af ekstremt intense politiske lidenskaber, og sårbare over for hvirvelvinde revolutionens er landet bliver en stadig farligt sted for alle former for bestræbelser, herunder handel.

Forstyrrelse af gasforsyningen har ingen nyhed for Europa, som tidligere har været udsat for vinterkonflikter mellem Rusland og Ukraine - europæere har nu al grund til at frygte deres helt egen 'utilfredshedsvinter'

 

Anna van Densky

Rusland

EU skal være parat til ikke at anerkende russiske duma -valg, siger EPP

Udgivet

on

Rusland [nid: 114228]

”Vi har brug for en revision af Europas politik over for Rusland. Vi skal afskrække russiske trusler, inddæmme russisk indblanding i EU og dets nabolag og strategisk støtte pro-demokratiske kræfter i Rusland. Vi er nødt til at arbejde ud fra den antagelse, at forandringer er mulige i dette land, og at 'demokrati først' er vores første opgave i vores forhold til Rusland. Rusland kan være et demokrati, ”sagde Andrius Kubilius, EPP-MEP, forud for plenarmødedebatten den 14. september om fremtiden for de politiske forbindelser mellem EU og Rusland.

En parlamentarisk rapport, som Kubilius forfattede, og som vil blive sat til afstemning i dag (15. september), understreger, at Europa bør engagere sig i Moskva om spørgsmål af fælles interesse, såsom våbenkontrol, fredsopbygning, global sikkerhed eller klimaforandringer. Et sådant samarbejde bør imidlertid være strengt betinget af Kremls vilje til at overholde menneskerettigheder og internationale love. ”Samarbejdet på bestemte områder bør ikke føre til indrømmelser af EU's værdier og bør aldrig se bort fra konsekvenserne for vores partnere. Vi har brug for mere mod til at tage en stærk holdning over for Kreml-regimet for at forsvare menneskerettighederne. Vi skal sikre os, at ethvert yderligere engagement med Kreml afhænger af Putins vilje til at afslutte aggressioner, undertrykkelser og intimideringer i og uden for Rusland, ”understregede Kubilius.

reklame

Rapporten understreger endvidere, at EU skal være parat til ikke at anerkende den russiske duma og suspendere landet fra internationale parlamentariske forsamlinger, herunder Europarådets, hvis denne uges parlamentsvalg i Rusland anerkendes som svigagtig. »Folk i Rusland skal have valgret, ligesom mennesker i ethvert andet demokratisk land. Når centrale oppositionsspillere og modstandere af det russiske regeringsparti sidder i fængsel eller i husarrest, er der intet valg. Kremls kontinuerlige undertrykkelse af alle oppositionskandidater, frie medier eller NGO'er undergraver valgets legitimitet og retfærdighed. Vi gentager, at oppositionslederen Alexei Navalny skal løslades såvel som alle dem, der støttede ham under fredelige protester, ”sluttede Kubilius.

reklame
Læs

Tyskland

Tyske Grønnes medleder forsvarer den kæmpede kanslerkandidat

Udgivet

on

By

Medledere for Tysklands grønne parti Robert Habeck og Annalena Baerbock, også kandidat til kansler for De Grønne, lytter til NABU-foreningsleder Christian Unselt, mens de går en tur ved hederne i naturreservatet Biesenthaler Basin efter at have forelagt et øjeblikkeligt klimabeskyttelsesprogram i Biesenthal nær Bernau, nordøstlige Tyskland 3. august 2021. Tobias Schwarz/Pool via REUTERS

Medlederen for Tysklands Grønne forsvarede søndag (8. august) partiets kandidat til kansler ved næste måneds føderale valg og afviste forslag om, at han skulle erstatte hende, efter at hun havde begået en række kostbare fejl, skriver Paul Carrel, Reuters.

Økologerne steg kort i meningsmålingerne for at overhale forbundskansler Angela Merkels konservative blok, efter at de havde kaldt Annalena Baerbock (afbilledet) som deres kanslerkandidat i april, men er siden aftaget.

Baerbocks fejlstrøgne kampagne har inkluderet fejl i hendes cv og en skandale over en julebonusbetaling, som hun undlod at erklære for parlamentet. Baerbock har også sagt, at sexistisk undersøgelse holder hende tilbage. Læs mere.

reklame

"Fru Baerbock er egnet til kanslerembedet, og vores opgave er at sikre, at de grønne er stærke," sagde partiets medleder, Robert Habeck, til tv-stationen ZDF i et interview.

På spørgsmålet om de grønne skulle erstatte Baerbock med ham som deres kanslerkandidat, svarede Habeck: "Nej, det er ikke en debat."

Foruden de grønnes problemer vil partiet blive udelukket fra stemmesedlen i delstaten Saarland ved det nationale valg 26. september på grund af uregelmæssigheder i udvælgelsen af ​​regionale kandidater efter intern skænderi.

reklame

"De Grønne kampagne havde et par problemer, men ... Jeg glæder mig til august og september," sagde Habeck, der er partileder med Baerbock. "Alt er muligt."

En meningsmåling, der blev offentliggjort tidligere søndag, viste, at de venstreorienterede socialdemokrater (SPD) trak niveau med de grønne på 18%, bag Merkels konservative på 26%. Merkel, der har siddet ved magten siden 2005, planlægger at stille op efter valget. Læs mere.

INSA -undersøgelsen viste, at SPD -kandidaten Olaf Scholz i en hypotetisk direkte afstemning om kansler var godt fremme med 27% opbakning. Konservative Armin Laschet faldt på 14%, et point foran Baerbock, på 13%.

De Grønne præsenterede tirsdag et "nødklima -beskyttelsesprogram" med det formål at nulstille deres kampagne. Læs mere.

Læs

European Green Deal

Familier med lav indkomst og husejere i middelklassen må ikke betale for Green Deal, siger EPP

Udgivet

on

EPP-gruppen ønsker, at Europa bliver klimaneutralt inden 2050. "Denne vidtrækkende transformation af vores økonomier og samfund skal ske på en smart måde, fordi vi ønsker at bekæmpe klimaforandringer med innovation, konkurrenceevne og europæiske job. Vi vil omdanne den nødvendige transformation til en mulighed. Vi ønsker afkarbonisering og ikke de-industrialisering! Vi ønsker ikke kun at opstille mål, men finde den bedste måde for Europa at nå disse mål med særlig fokus på brint og i visse tilfælde gas, som en overgangsteknologi, "sagde Esther de Lange MEP, næstformand for EPP-gruppen med ansvar for økonomi og miljø.

Hendes erklæring kommer forud for Europa-Kommissionens præsentation af den såkaldte 'Fit for 55' -pakke, en enorm lovpakke med energi- og klimalove, der har til formål at omsætte 55% CO2-reduktionsmålet til konkrete nye regler for transport, industri, bygninger og andre sektorer.

"Vi skal være meget opmærksomme på, hvem der afregner regningen for Green Deal. Det kan ikke være familier med lav indkomst, husejere fra middelklassen eller bilejere i landdistrikter uden offentlig transport, der skal betale den højeste regning," tilføjede de Lange, forklarer, at EPP-gruppen ønsker et troværdigt socialt instrument til at tackle fattigdom i opvarmning og mobilitet inden for og mellem medlemsstater.

reklame

EPP-gruppen ønsker at fremme rene biler. "Vi ønsker at prioritere udviklingen af ​​rene køretøjer, elektrisk mobilitet og nulemissionsbrændstoffer. Vi ønsker ikke, at debatten om CO2-emissioner fra biler bliver til endnu en ideologisk kamp om dogmer. Europas bilindustri skal bevare sin globale konkurrenceevne og skal forblive teknologiledere og trendsættere for rene biler til Europa og resten af ​​verden. Meget vil også afhænge af udrulningen af ​​afgiftsinfrastrukturen. EPP-Gruppen insisterer derfor på regelmæssig rapportering fra Kommissionen om de fremskridt, der er gjort her, og dens konsekvenser for realiseringen af CO2-reduktionsmål, "konkluderede de Lange.

reklame
Læs
reklame
reklame
reklame

trending